Şimdi Ara

Media Markt rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 ekim tarihinde hayatımın en büyük hatalarından birini yaparak bu Media Markt denen mağazadan kutulu oyun sipariş ettim. İlk gün siparişim sistemde görünmeyince; müşteri hizmetleriyle maceram başlamış oldu. Akşam saati olduğu için ertesi gün sisteme düşeceği söylendi ancak böyle bir şey olmadı. Bugüne kadar sürekli aradım ve şikayet oluşturdum. Ama herhangi bir gelişme olmadı. Bana geri döneceklerini söylemelerine rağmen bir bilgi verilmedi. Müşteri hizmetlerinin bir kısmı siparişimin sadece sistemde görünmediğini; arkaplanda hazırlandığını söylerken bazısı böyle bir durumun olamayacağını söyledi. En sonunda dayanamayıp bugün iptal ettirmek istedim ancak o da ne? Tabi ki müşteri temsilcileri kendilerine yakışacak şekilde iptal konusunda da ikiye bölündü. Bir kısmı iptal talebimin oluşturulduğunu otomatik olarak iptal edileceğine söylerken; diğer bir kısmı ise böyle bir durumun söz konusu olamayacağını, birkaç gün sonra tekrar aramamı söyledi. Şaşırdım mı? Tabi ki hayır. Ben hayatımda bu kadar bilgisiz ve ilgisiz müşteri temsilcileri görmedim. İptalden sonra bir de paramı geri alabilmek için beni zorlu bir süreç bekliyor. Kullanmayın; kullandırtmayın arkadaşlar. Mümkünse önünden bile geçmeyin. Bedava veriyoruz deseler yine gitmeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.