Şimdi Ara

Media Markt Ek Garanti Kasko Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MediaMarkt' tan ürün alırken yanında ek sigorta kasko satın almak isteyenler bir daha düşünsün. Aşağıda yaşamış olduğum deneyimi paylaşıyorum. Ek sigorta ilk başta cazip gibi görünüyor ancak detayları yaşayınca öğrenebiliyorsunuz.

    Yaklaşık 6 ay önce Media Markt dan bir tablet ve satış temsilcisi arkadaşların ikna atmesi sonucu yanında kullanıcı hatalarına karşıda ürünü sigortalayan ek sigorta kasko paketi satın aldım. 3 hafta önce cihazın ekranı kırıldığı için tamir edilmek üzere teslim ettim. Ancak cihazın pert olduğunu tamir edilemediğini söyleyip fatura bedelinin % 70 i tutarında hediye çeki verip konuyu kapattılar. Ben aşağıdaki itirazlarımı ilettim ancak bir sonuç alamadım.

    1. Cihaz daha 6 aylık. Bu kadar yeni model bir cihazın tamir edilememesi mümkün değil. 2-3 yıllık bir cihaz olsa anlarım. Zaten cihaz hala Media Markt mağazalarında satılıyor. Eğer tamir ekonomik değilse yeni cihaz verilmesi gerekir. Kısmi bedel iadesi en son seçenek olmalı.

    2. Yaptırdığım Kasko 2 yıllık. Ben ise bu durumda sadece 6 ayını kullanmış oldum. Neden kullanılmayan sürenin bedeli iade edilmiyor. Çoğunuz trafik sigotası, araç kaskosu yada DASK vb. sigortalar yaptırmışsınızdır. Bunların uygulamarın hepsinde bir şekilde sigorta süresinin tamamını kullanmazsanız kalan sürenin ücreti iade ediliyor.

    Allah'tan benim ürünün fiyatı ve dolayısı ile sigorta bedeli çok yüksek değildi. Bu yüzden her ne kadar mağdur olsamda maddi olarak aşırı yüksek bir kaybım olmadı. Pahalı ürünler alıpta yanında ek sigorta yaptıracak arkadaşlar ciddi kayıplarla karşılaşabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtefon -- 18 Ocak 2016; 12:34:28 >







  • %70 ini iade etmişler anladığım kadarıyla. Neden sigorta günlerinin ödenmesi gibi birşey talep ettiniz anlamadım. Yaptığınız sözleşmede böyle bir şey yok. Alırkende böyle birşey demiyorlar. Ben telefon aldıktan 1 sene sonra kırıldı ve %60 gibi bir tutarı geri aldım. Başka bir problemle karşılaştıysanız bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sözleşmede bu belirtiliyor zaten bir miktar kesinti yapılıp ücret iade edilir yazıyor. Bu sigortalar para tuzağından başka bir şey değil. sözleşmede kazaen zarar kapsamına girmeyenleri oku zaten ne varsa yazmışlar kötü kullanma bilerek zarar verme vs..
    teknosa olsa bir şey alamazdınız mediamarkt yine %70 vermiş.
  • Ürün fiyatının yüzde 70 i iade ediliyor demişlerde. Zaten bi telefon tabletin ekranı kırık halde satsan aynı şeye denk geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Media markttan bişey almanız hata, çok kez kusurlu mal sattıklarına bizzat şahit oldum, almayın şuradan bişey paranızı seviyorsanız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.