Şimdi Ara

MechWarrior 5: Mercenaries İlkbaharda Xbox Series, Xbox One ve Steam'e Gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geliştirici Piranha Games, MechWarrior 5: Mercenaries'in 2021 ilkbaharda Xbox Series, Xbox One, Steam ve GOG'a geleceğini duyurdu.

    Piranha Games ayrıca 10 Aralık'ta çıkış yapması planlanan Heroes of the Inner Sphere indirilebilir içeriğini 2021 ilkbahara erteledi.
     
    Stüdyonun belirttiğine göre "Xbox çıkışıyla birlikte, bu erteleme oyun ve oyunculu topluluğu için bazı ek olanaklar sağlayacak. İlk ve önemlisi, Steam, GOG, Epic Games Store, Microsoft Store ve Xbox konsollarındaki eş zamanlı çıkış şimdiye kadarkinden çok daha geniş bir kitleye ulaşmamızı sağlayacak."
     
    MechWarrior serisine olabildiğince fazla oyuncu çekmek istediklerini söylediler. Bu sayede oyuna daha fazla yeni içerik ve iyileştirme ekleyebilecekler. Kullanıcı arayüzü ve yapay zeka iyileştirmeleri, özelleştirmeler, tek oyunculu mod için ayarlamalar, yeni kariyer modları ve daha fazlası planlanıyor. 
     
    MechWarrior 5: Mercenaries şu anda PC'de Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox Game Pass'e de dahil.








  • Mecha açlığı çeken arkadaşlar için güzel bir tercih olabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.