Şimdi Ara

MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
489
Cevap
10
Favori
189.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA

Orijinalden alıntı: gkhnbykz

tertıpler gokhan.asan@hotmail.com

Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA

seninle tamamen aynı yerdeyiz
    emreks@gmail.com mail ve msnim
    tanışalım
    mail at

Orijinalden alıntı: ofyunus

Arkadaslar bence öğlen 12 gibi bulusup 2 gibi birliğe teslim olalım..hem işlemlerimizi hallederiz erkenden.Son ana bırakmayalım..

ofyunus sen trabzon oflumusun

Orijinalden alıntı: gkhnbykz

quote:

Orijinalden alıntı: ofyunus

Arkadaslar bence öğlen 12 gibi bulusup 2 gibi birliğe teslim olalım..hem işlemlerimizi hallederiz erkenden.Son ana bırakmayalım..

ofyunus sen trabzon oflumusun

değilim tertip aksaraylıyım
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği MEBS Okl. ve EM Loj. Des. K.lığı K.lığı
    MAMAK ANKARA

mehmetyigiterturk@gmail.com

Orijinalden alıntı: Granis

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği MEBS Okl. ve EM Loj. Des. K.lığı K.lığı
    MAMAK ANKARA

mehmetyigiterturk@gmail.com

mehmet seninle tamamen aynı yere düşmüşüz acemilikte de usta birliğinde de
    emreks@gmail.com mail at istersen
    12 nisan saat 7 arabasıyla gidiyorum istanbuldan
    forumdan bir arkadaş daha gelicek
    35tl
    3lü sıralı tv li otobüs

• devreler ben pzt gecesı 12 arabası ıle gıdıyorum ankaraya oglende 12 gıbı teslım olasım var

Orijinalden alıntı: Pluchart

Arkadaşlar

Esenboğa Havalimanından Mamak askeriyeye gitmenin en kolay yolu nedir bilen var mı? Olmadı taksiye binerim ama İzmir'deki gibi belediye otobüsleri falan kalkıyorsa havalimanından, sadece 1 tane bavulum olacağı için sorun olmayacaktır..

Ego nun yani belediyenin araçları var. Aşti'ye kadar getiriyor hatta tren yoluna yakın bir yerde inerseniz daha rahat olur diye düşünüyorum. sanırım ücreti en fazla 4 liradır. hayırlı teskereler
  • Uzun zamandır bu başlığı misafir olarak takip ediyorum.. Öncelikle vatani görevinizi yapacak tüm askerlerimize hayırlı teskereler dilerim. Ben de nişanlımı askere yolluyorum. bir çoğunuzu bekleyenler vardır. işte bende onlardan biriyim. Bize de Ankara Mamak Muhabere çıktı. yedek subay olarak. Bizim için askerlik bitti gibi bişey. ben de Ankaralıyım çünkü :) Allah bekleyen herkese sabır versin.

Benim merak ettiğim asteğmen olarak usta birliğine geçiş süreci nasıl olur nerelere gitme ihtimali vardır? asker tabiriyle dedelerden yardım beklerim.. Teşekkkürler

Orijinalden alıntı: didemcey

Uzun zamandır bu başlığı misafir olarak takip ediyorum.. Öncelikle vatani görevinizi yapacak tüm askerlerimize hayırlı teskereler dilerim. Ben de nişanlımı askere yolluyorum. bir çoğunuzu bekleyenler vardır. işte bende onlardan biriyim. Bize de Ankara Mamak Muhabere çıktı. yedek subay olarak. Bizim için askerlik bitti gibi bişey. ben de Ankaralıyım çünkü :) Allah bekleyen herkese sabır versin.

Benim merak ettiğim asteğmen olarak usta birliğine geçiş süreci nasıl olur nerelere gitme ihtimali vardır? asker tabiriyle dedelerden yardım beklerim.. Teşekkkürler

Branşına göre değişiyor. Eğer çok kanallı muhabere sitemleri yazıyorsa usta birliği muhtemelen malatya,erzincan,edirne,tekirdağ,izmir diyarbakır. Eğitim kurs ise %90 ankara da devam eder. Düşük ihtimal istanbul. Komuta yeri ise her yer olabilir ama en doğu diyarbakır ve rahattır. Kıbrıs, istanbul, adana, ankara (yine kurralarında çok olacak ankara), erzincan, malatya birkaç yer daha vardı ama hatırlayamadım.

Bide jandarma yazıyosa kesin izmir. Havacı yazıyosa yeme de yanında yat Havacı nereye gitse çok rahat. Bizim dönem amasyaile denizli vardı.

Nereden mi biliyorum 331. dönem (aralık 2009) mamakta yedek subay olarak acemiliğimi yaptım. Sonra malatya ve kasımda özgürlük

Yedek subay olarak gidenler ilk bir ay emdiğiniz sütü burnunuzdan getirecekler. Sonra dersler başlayınca tempo düşer rahtlarsınız biraz. Ama sizin dönem iyi hava çok soğuk olmuycak.

@didemcey
    Keşke evlenseydiniz. Hafta sonu nişanlın geçici evci çıkardı. Cumartesi, pazar kışlaya uğramazdı.

• slm tertipleri

bende mamak yolcusuyum muğladan 00:15'te bineceğim otobüse
    sabah 9:00 gibi ankara otogarda olurum.
    özer işci
    beni faceden eklerseniz tanışabiliriz.
    şu anda msn kullanamıyorum

Orijinalden alıntı: Kamikaze14

arkadaşlar salı sabahı saat 10 thy bilet aldım biryerlerde buluşalım ismim özgür usta birliği erzurum
    mail:ozgur.yorul@iha.com.tr

bende aynı uçaktayım

murat ben

Orijinalden alıntı: cyberclops

quote:

Uzun zamandır bu başlığı misafir olarak takip ediyorum.. Öncelikle vatani görevinizi yapacak tüm askerlerimize hayırlı teskereler dilerim. Ben de nişanlımı askere yolluyorum. bir çoğunuzu bekleyenler vardır. işte bende onlardan biriyim. Bize de Ankara Mamak Muhabere çıktı. yedek subay olarak. Bizim için askerlik bitti gibi bişey. ben de Ankaralıyım çünkü :) Allah bekleyen herkese sabır versin.

Branşına göre değişiyor. Eğer çok kanallı muhabere sitemleri yazıyorsa usta birliği muhtemelen malatya,erzincan,edirne,tekirdağ,izmir diyarbakır. Eğitim kurs ise %90 ankara da devam eder. Düşük ihtimal istanbul. Komuta yeri ise her yer olabilir ama en doğu diyarbakır ve rahattır. Kıbrıs, istanbul, adana, ankara (yine kurralarında çok olacak ankara), erzincan, malatya birkaç yer daha vardı ama hatırlayamadım.

Bide jandarma yazıyosa kesin izmir. Havacı yazıyosa yeme de yanında yat Havacı nereye gitse çok rahat. Bizim dönem amasyaile denizli vardı.

Nereden mi biliyorum 331. dönem (aralık 2009) mamakta yedek subay olarak acemiliğimi yaptım. Sonra malatya ve kasımda özgürlük

Yedek subay olarak gidenler ilk bir ay emdiğiniz sütü burnunuzdan getirecekler. Sonra dersler başlayınca tempo düşer rahtlarsınız biraz. Ama sizin dönem iyi hava çok soğuk olmuycak.

@didemcey
    Keşke evlenseydiniz. Hafta sonu nişanlın geçici evci çıkardı. Cumartesi, pazar kışlaya uğramazdı.

Kardeşim bir de yedek subayların kaldıkları yer, yedikleri içtikleri ile ilgili bilgiler verebilir misin? Kaç kişilik koğuşlar? Karışık mı yoksa sadece yedek subaylar mı var? buna benzer sorular. Şimdiden teşekkür ederim..

• mebs için nette kimi iyi kimi kötü diyor. kimi tatil köyü kimi mebs açılımında mehmetcik eniyi burda s..... yazmışlar. yarın nasıl bir yermiş görücez az kaldı.

Orijinalden alıntı: ozdim01

quote:

Orijinalden alıntı: cyberclops

quote:

@didemcey

Kardeşim bir de yedek subayların kaldıkları yer, yedikleri içtikleri ile ilgili bilgiler verebilir misin? Kaç kişilik koğuşlar? Karışık mı yoksa sadece yedek subaylar mı var? buna benzer sorular. Şimdiden teşekkür ederim..

Yaklaşık 50 kişi 6 şarlı koğuşlarda kalıcaklar. Odalar güzeldir. Normal askerlerden ayrı kalıyorlar. Duşları, kantinleri, yemekhaneleri hepsi ayrı. Her akşam duş vakti vardır. Tabi yorgun olmassanız duş alabilirsiniz. Sıra olmaz. Her 4 kişiye 1duş düşüyo. Botlukları ayrıdır. Eşya çalınma olayı olmaz. Çünkü kattakilerin hepsi asteğmen adayı olacak. Sadece ilk 1 ay için eşya götürün. zaten ondan sonra dışarıya çıkacaksınız. Çok fazla eşya götürmenize gerek yok. Yanınıza biraz fazla para alın. en az 300tl. Çünkü baya bişey satıcaklar size(ss kuralıyla. Bilmiyosanız gidince öğrenirsiniz.) Akbank bankamatiği var kışlada.
    Yemekler dışarıdan geliyor. Genelde vasat üzeri. Yenebilir düzeyde. Hiç bişeyde çok sıra beklemezsiniz. Normal erler zaten öğrenciyken bile size komutanım diycek.
    Yani kısacası sosyal ortam askeriyenin çok üzerinde ama eğitim sıkı olacak.
    Bi de ilk kışlaya girerken sıra olursa beklemeyin. Asteğmen adayı deyin direk çantanız dahi aranmadan girersiniz. Sizi sadece asteğmen ve üzeri rütbeli biri arayabilir. Rütbenizin farkını ilk girişte görüceksiniz. Hiç bir muaynede sıra beklemezsiniz. Zaten muhtemelen başınızda olacak asteğmen sizi araçla almaya gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 21 Temmuz 2009; 21:31:00 necrovirus

slmler yedek subay adayıyım ve mamak mebs te agustosun 1-2-3 ünde sınva girmem gerekiyor
    bu mebs in tam olarak adresini öğrenmek istiyorum
    kırıkkalede oturuyorum ve nasıl gidebilirim ?

heyt beya ne kadar zaman geçmiş bu mesajımı yazalı
    bitiripte geleli epeyce olmuş
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.