|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 30 Eylül 2020; 11:33:53 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Rehabilitasyon merkezi gibiydi. Eğitim alanına yürüyüp bütün gün gölgede mesafeli şekilde oturup vampir köylü falan çevirdik. Haziran celbiyim, ilk giden celp olduğum için önlemler çok yoğundu. Bir keresinde çocuğun birisi güneşte oturuyor diye yüzbaşı teğmen, teğmen de manga komutanına kaymıştı. Çocuğu gölgeye oturttular zorla. İçerisi şahane, her ihtiyaç karşılanıyor. 2. taburda valizlerimiz vs dolabımızın üstündeydi. Sivil eşyaya koydurmamışlardı. Gereksiz çıkıntılık yapmazsanız manga komutanları da ast subay ast çavuş ve muhtemelen sizden küçük, kafa tipler oluyor. 1 ay makara yapa yapa biter. Kötü hiçbir anım yok. Akıllı telefon mümkünse sokmayın arkadaşlar. Sokarsanız ve yakalanırsanız muhtemelen bir şey olmaz ama gereksiz stres yaşarsınız. Powerbank sokmak yasak ama içerideki kantinde ne hikmetse satılıyordu. Oradan alan çok oldu. Gizli gizli telefon da sokan vardı, bizim girişimize denk geldi sanırım, ben de soksam sokarmışım. Denemediğime pişman oldum. Yine de orada sağlamanız gereken en önemli şey kafa rahatlığı. Başka stresler de sokarsanız zorlanmaya başlarsınız. Onun haricinde dediğim gibi rehabilitasyon merkezi gibi. Gidin kafa dinleyin, dönün. |
Kasım ayı için ben de varım, whatsapp grubu kurabiliriz. |
Ben de ekim celbinde bedelli askerlik görevimi MAMAK MEBS Okulunda tamamladım. Sorusu olan var ise cevaplayabilirim. En önemli tavsiyeler bence ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faksu.42 -- 6 Kasım 2020; 15:47:10 > |
Kasım celbinde sevk belgesi alabilen var mı arkadaşlar ? |