Şimdi Ara

meb diploma notu onaylama olayı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Rez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha sisteme e okul bilgileri girilmedi, ais.osym'de eğitim bilgileri kısmını her gün kontrol edin. Bilgiler yüklenince onaylarsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha iyi bir soru : Mezunlar yapacak mı ?
  • up. aöl son siniftayim bende. ben napicam? osymyi ariyorum kimsenin bişey bildiği yok bu nasıl iş

• Arkadaşlar mezuna kalmıştım, geçen yıl girdiğim sınav için diploma notumu onaylamıştım. Bildiğiniz gibi ÖSYM 2-9 Temmuz arasında diploma notlarının onaylanması gerektiği açıklamasını yaptı. Bu yıl tekrar diploma notumu onaylamam gerekiyor mu? Eğitim bilgileri kısmında "ÖSS diploma notu işlemleri nedeniyle eğitim bilgileriniz gösterilmemektedir. Eğitim bilgilerinizi başvurunuzundan kontrol edebilirsiniz." diyor. Başvurularım/Tercihlerim kısmından YKS-2018'i seçtiğimde diploma notumu veya bilgilerimi onaylayabileceğim herhangi bir kısım yok. Başvuru Kayıt Görüntüle kısmındaysa belgemde diploma notum görünüyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4F8A2B601

Arkadaşlar mezuna kalmıştım, geçen yıl girdiğim sınav için diploma notumu onaylamıştım. Bildiğiniz gibi ÖSYM 2-9 Temmuz arasında diploma notlarının onaylanması gerektiği açıklamasını yaptı. Bu yıl tekrar diploma notumu onaylamam gerekiyor mu? Eğitim bilgileri kısmında "ÖSS diploma notu işlemleri nedeniyle eğitim bilgileriniz gösterilmemektedir. Eğitim bilgilerinizi başvurunuzundan kontrol edebilirsiniz." diyor. Başvurularım/Tercihlerim kısmından YKS-2018'i seçtiğimde diploma notumu veya bilgilerimi onaylayabileceğim herhangi bir kısım yok. Başvuru Kayıt Görüntüle kısmındaysa belgemde diploma notum görünüyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum? Bilgilendirirseniz sevinirim.
    Aynısı bende de çıkıyor.
    Bende mezunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ÖSYM çağrı merkezini arayıp sordum; gün içerisinde veya en geç yarın sistemin açılacağını, bu yıl veya daha önce mezun farketmeksizin herkesin diploma notunu onaylaması gerektiğini söylediler.
  • teşekkürler hocam

• Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.