Şimdi Ara

Mden Suyu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler günde ortalama 1 litre maden suyu tüketiyorum. Ortalama yarım litrede su içiyorum. Acaba bu kadar maden suyu içmemin zararı olur mu?

Bu arada meyveli falan değil sade maden suyu tüketiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakuragi Hanamichi -- 30 Ağustos 2011; 3:07:18 >

• bana sorarsan 1 tane bile içsen zararı var...
    bi ara gündemdeydi hatta...
    mineral arıyorsanız normal çeşme suyu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

bana sorarsan 1 tane bile içsen zararı var...
    bi ara gündemdeydi hatta...
    mineral arıyorsanız normal çeşme suyu için

Emin misin? Genelde oldukça faydalı olduğu yazıyor ama bu kadar tüketmemin zararı var mı onu bilemiyorum.
  • Mideni delme sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: anthym

Mideni delme sonra

Valla bilmiyorum ki ne olacak? Feci halde bağımlı durumdayım.
  • Bağımlılık yapıyor doğru.Çok içme.Hem neyin zararı olsun arkadaşım maden suyunun ? bilakis faydalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex DeLarge

quote:

Mideni delme sonra

Valla bilmiyorum ki ne olacak? Feci halde bağımlı durumdayım.

mide delme hurafe gibi geliyor bana çünkü hcl daha asit :D
    ama mide tembelliği yaptığı biliniyor bu da sindirim sorunlarına yol açabilir uzun vadede
  • aynı benim gibisin günde 3 şişe çekiyorum
  • Ben günde iki litreden fazla meyveli maden suyu içiyorum valla tadı çok güzel bişey bağımlılık yarattı.
  • Yaklaşık bir senedir bağımlısı durumundayım. Meyveli maden sularının yüzüne bakamaz oldum. Sular çok tatsız geliyor, su içemez oldum. Maden suyu içmeyince boğazım kuruyor. Su aynı işlevi görmüyor.
  • valla bende yavaş yavaş bağımlılık yapıyor.günde 1 tane derken 2-3 e çıktı.akmina içiyorum tropikal meyveli tadı süper .özellikle yemekten sonra çok iyi oluyor bilmiyorum zararı var mııdr
  • Aynen bende bilmıyorum mideyi deler mi ben Freşa içiyorum limonlu günde 6 7 tane falan eve koliyle aldım geçen tadı harika ya.
  • Günde 3 küçük şişe iç işte yemeklerden sonra felan. Daha ne gerek var içmeye.
  • quote:

Günde 3 küçük şişe iç işte yemeklerden sonra felan. Daha ne gerek var içmeye.

İşte maden suyu içmeden duramıyorum. İhitiyaç duyuyorum sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algos34

Aynen bende bilmıyorum mideyi deler mi ben Freşa içiyorum limonlu günde 6 7 tane falan eve koliyle aldım geçen tadı harika ya.

Ben de eve bir kasa bira aldım. Bunun da tadı harika Freşa limonluyu ben de severim ama ikiden fazla hiç içemem. Sigara da içiyorum zaten. Bayıyor.
  • valla yrm saat önce içtim gene canım çekti birazdan açcam sürekli içesin geliyo özellikle yemekten sonra.ama durdunmu problem olmuyor.iradeli olmak lazım.herşeyin fazlası zarar.Bağımlı olan ark lar yavaş yavaş indirsinler.bence 2-3 tane bir problem olmaz

ayrıca limon ve vişnelileri pek sevmiyom.dişimi gıcırdatıyor bi garip oluyor.nefret ederim dşimin gıcırdamasından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.