Şimdi Ara

Mcfit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evinde bile giyemeyeceği şekilde taytları giyip spor yapıyorlar güya .birçoğunu görüyorum bisiklet ve koşu bandında biraz yürüyüp çekip gidiyorlar .sporda yaptıkları yok.Amaç sosyalleşmek ise de pek çevreye pas veren de görmüyorum.ilk defa kalabalık bir salonda spor yapıyorum. Amaç ne anlamadım ?

Not:evli ve mutlu bireyim sağlık sorunu medeniyle salona gidiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• öğrenciye aylık ne kadar hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salona göre fiyat değişiyor kardeşim ama nette yazılandan şubede üye olunca daha uygun fiyatlar söyleyeyim

• Sen de spor yapmaya değil milletin giydiğini sporunu takip etmeye gitmişsin gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 7 Mart 2018; 1:21:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Sen de spor yapmaya değil milletin giydiğini sporunu takip etmeye gitmişsin gibi

Sağlık sorunu olduğunu yazmıştım ama açıklayayım müşteri analizleri yapan bir sektörde çalışıyorum bu yüzden ister istemez çevremi analiz eden biriyim farklı bir niyetim yok ,fiyatı uygun olması nedeniyle burayı tercih ettim.Bu arada şunuda söyleyeyim dekatlon spor ürünleri sektöründe neredeyse pazarın tamamına hakim olmaya başlamış ,giyimde lcw gibi oldular

• quote:

Orijinalden alıntı: souledge

quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Sen de spor yapmaya değil milletin giydiğini sporunu takip etmeye gitmişsin gibi

Sağlık sorunu olduğunu yazmıştım ama açıklayayım müşteri analizleri yapan bir sektörde çalışıyorum bu yüzden ister istemez çevremi analiz eden biriyim farklı bir niyetim yok ,fiyatı uygun olması nedeniyle burayı tercih ettim.Bu arada şunuda söyleyeyim dekatlon spor ürünleri sektöründe neredeyse pazarın tamamına hakim olmaya başlamış ,giyimde lcw gibi oldular

Anladım hocam, decathlon konusunda haklısın

• sanane sporda ne yaptıklarından. belki tek amacı ter atıp gitmek. bisiklet ve koşu bandıyla istediği miktarda terleyip gidiyordur. spor salonuna gelince illa bütün spor aletlerinde çalışma mı yapmak gerek.

konu kilit üye ban

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanane sana hesap mi vercekler ne giyerken

• klasik Türk kızı işte ilgi için herşeyi yapar.Çevresindeki birkaç erkeği kıştırtmak ve instagrama resim atmak için geliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 7 Mart 2018; 8:47:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.