Şimdi Ara

Mcdonalds'ın en doyurucu hamburgeri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli Burger Kingden yerim yalnız bu saatte kapalı olduğu için siparişimi Mc den vericem.Oranın hamburgerleri bana hep çocuk menusu gibi gelmiştir ne zamandır yemedim o yüzden.Şimdi Mc den beni doyurabilcek hangi menüyü önerirsiniz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

McDonald's'ın En Doyurucu Hamburgerleri

McDonald's'ın geniş hamburger menüsünde, farklı damak zevklerine hitap eden çeşitli büyüklüklerde seçenekler mevcut. En doyurucu hamburgerleri belirlerken, kalori miktarı, etin ağırlığı ve malzemelerin çeşitliliği gibi faktörler göz önünde bulundurulmalıdır.

McDonald's En Büyük Hamburgerleri

McDonald's'ın en büyük hamburgerleri şunlardır:

• Mega Mac: İki dana köftesi, özel sos, marul, soğan, turşu, Amerikan peyniri ve susamlı çörekten oluşan 760 kalorilik bir hamburger.
    • Double Quarter Pounder with Cheese: İki çeyrek libre dana köftesi, Amerikan peyniri, turşu, soğan, ketçap ve hardal ile servis edilen 740 kalorilik bir hamburger.
    • McDouble: İki dana köftesi, özel sos, marul, soğan, turşu ve susamlı çörekten oluşan 390 kalorilik bir hamburger.

McDonald's En Büyük Hamburgeri Hangisi?

Kalori miktarı açısından en büyük hamburger Mega Mac'tir.

McDonald's En İyi Hamburgeri

En iyi hamburger, kişisel tercihlere göre değişebilir. Bazı kullanıcılar Mega Mac'in büyük boyutunu ve doyurucu tadını tercih ederken, diğerleri daha küçük ve daha az kalorili olan Double Quarter Pounder with Cheese veya McDouble'ı tercih edebilir.

McDonald's Büyük Hamburger

Daha büyük bir hamburger arıyorsanız, Mega Mac veya Double Quarter Pounder with Cheese uygun seçeneklerdir. Bu hamburgerler, sizi uzun süre tok tutacak şekilde tasarlanmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Süper boy mega mac al emin ol doyarsın
  • bimlemle quarter diye bi menüsü vardı ilk defa yedim bende bildiğin aç kaldım ya burger gibisi yok valla. ama mc kaliteli doyurmasa bile.
  • tartışmasız mega mac
  • mc beefy güzel oluyo. mega mac doyurucu oluyor. quarter pounder de ayı değilsen doyarsın.
  • iki hamburger veren bir menüsü vardı, onunla idare ediyorum.
  • Mega mac sölüyorum o zaman,teşekkürler.
  • double quarter pounder süperdir.içine ekstra 5 peynir koydur,ketçap yerine baharatlı domates sosu koymalarını söyle.parmaklarını ye
  •  Mcdonalds'ın en doyurucu hamburgeri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

double quarter pounder süperdir.içine ekstra 5 peynir koydur,ketçap yerine baharatlı domates sosu koymalarını söyle.parmaklarını ye

Bir daha ki sefere artık
  • Git kola al birde ufak bir hamburger. Bu kola seni şişirir ve birsey yiyemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 ss koyun da gözümüz gönlümüz açılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILIÇ GÜNÜ

1-2 ss koyun da gözümüz gönlümüz açılsın

• süper boy mega mac+6 nugget + tatlı olarak vişneli tatlı
    not:4 paket barbekü sos
    bunlar beni anca doyuruyor
    edit:obez deilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Lion -- 2 Temmuz 2012; 23:05:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fl3me

Mcdonalds'ın en doyurucu hamburgeri ?

oyyyhhhşşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Mega mac sölüyorum o zaman,teşekkürler.

14,10 tl yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.