Şimdi Ara

McDonald's'tan iPhone 8 paylaşımı (iPhone 8 ne zaman tanıtılacak?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önümüzdeki aylarda tanıtılamsı beklenen iPhone 8 bu sefer fastfood zinciri McDonald's'tan yapılan paylaşım ile gündemde.




    Zira son dönemde Apple'ın yeni amiral gemisi ile sızıntı kervanına McDonald's da dahil olmuş olabilir.

    Dün Avustralya'daki müşterilerine yüzde 25 indirim kapmanyası ile ilgili e-mail'ler gönderen firma reklam email'nin görseli olarak iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen bir fotoğrafı kullandı.


    Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili başarılı tahminleri ile adını duyuruan teknoloji yazarı Benjamin Geskin, McDonald's'ın kullandığı fotoğrafın geçtiğimiz haftalarda kendisinin sızdırdığı iPhone 8 fotoğrafı olduğunu iddia etti.

    Gelen son bilgilere bakılırsa yeni iPhone modeli cihazın en sevilmeyen özelliklerinden birini ortadan kaldıracak.

    iOS geliştiricisi Guilherme Rambo'nun iddiasına göre, iPhone 8 kullanıcının yüzünüzü algılayarak bildirimleri kapayacak sensöre sahip olacak.



    Apple’ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili yaptığı başarılı tahminleri ile adından söz ettiren John Gruber’a göre şirket bu yıldan sonra S modelleri çıkarmayı bırakacak.


    Teknoloji devini yakından takip eden Gruber’ın iddiasına göre, şirket önümüzdeki ay tanıtacağı iPhone 7S'ten sonra iPhone Plus ve iPhone Pro adlarını taşıyan telefonlar çıkaracak.

    Apple'ın yeni amiral gemisi modeli iPhone 8'deki Touch ID (parmak izi) sensörünün konumu, sızdırılan yeni bir görsel ile net bir şekilde görüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyz2564225xyz -- 18 Ağustos 2017; 18:17:5 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.