Şimdi Ara

mcafee sizce nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
36.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yakla$ik 3 senedir mcafee kullaniyorum. suana kadar hicbir problem yasamadim. sorunsuz update yapiyorum. hazir yeri gelmisken belirteyim benim kullandigim en kotu yazilim herhalde nortondu. onun kadar ise yaramaz, makinayi yawaslatan ve bir sene dolunca da benim miyadim doldu git yenisini al yoksa hic bisi yapamazsin, surekli uyarilar vererek seni deli ederim diyen baska bir program yoktur herhalde :)))
  • bende mcafee security yüklü spybotla tarttıgımda windows security center antivirüs disable notify ve firewall içinde aynı ikitane problem buluyo mcafee yeni yükledim ve spybotta tarttıgımda bu ikisi bulundu sizdede bunlar varmı acaba bu nedemek birde bu mcafee bendeki süre kullanım kısıtlamalımı degilmi neresinden belli olur bakılacak yeri varmı ben bulamadım
  • arkadaşlar Mcafee pazar lideri olmasada bu işi iyi yapan firmalar arasındadır. Gerçi firmalar arasında demek bile yanlış. tek firma desek daha iyi

    Küçük notlar :

    Sony, Dell, Toshiba, Samsung, Hp, Acer (Notebook Desktop)
    Amerikan Pent. Üssü, NASA
    Facebook, eBay, Media Markt, Vodofone
    Tukcell, Koç, Sabancı, vs...

    McAfee kullanıyor. Daha binlerce firma var başlıcaları bunlar. Norton muş, Kaspersky mış eset miş boş işler bunlar.. Eset en iyisi derler ama tam koruma sağlasın ozaman görün nortondan bile kötüdür. bunların hepsinin testini yapmışlar adamlar. Şuan en iyi koruyan en çabuk cevap veren ve en güncel McAfee dir.

    Gönül rahatlığıyla kullanın.. Markayı INTEL satın aldı. Daha ne olsun yani...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: golge_cicegim

    arkadaşlar Mcafee pazar lideri olmasada bu işi iyi yapan firmalar arasındadır. Gerçi firmalar arasında demek bile yanlış. tek firma desek daha iyi

    Küçük notlar :

    Sony, Dell, Toshiba, Samsung, Hp, Acer (Notebook Desktop)
    Amerikan Pent. Üssü, NASA
    Facebook, eBay, Media Markt, Vodofone
    Tukcell, Koç, Sabancı, vs...

    McAfee kullanıyor. Daha binlerce firma var başlıcaları bunlar. Norton muş, Kaspersky mış eset miş boş işler bunlar.. Eset en iyisi derler ama tam koruma sağlasın ozaman görün nortondan bile kötüdür. bunların hepsinin testini yapmışlar adamlar. Şuan en iyi koruyan en çabuk cevap veren ve en güncel McAfee dir.

    Gönül rahatlığıyla kullanın.. Markayı INTEL satın aldı. Daha ne olsun yani...



    sağlam hortlatmışınız konuyu ama neyse, indiriyorken bir de araştırayım dedim, bizim DH çıktı her zamanki gibi karşıma =) bir bankanın hediyesi sağolsunlar




  • Bence kurumsal bir program
  • Bir haftadır kullanıyorum Nod 32 den daha iyi bence.
  • Hscb bankın müşterilerine 1 yıl mcafee antivirüs plus lisansı verdiğini görünce kaspersky silip mcafee'yi yükledim,bu kadar mı bilgisayarın performansını etkiler virüs programı açıkcası çok şaşırdım,bilgisayarım hızlı açılmaya programlar hızlı yüklenmeye başladı,ayrıca mcafe nin kuik kılin adlı proramı sayesinde kayıt defteri temizliği ve disk birleştirimi yapabiliyorsunuz;fakat mcafee'nin sildiği şeyleri geri yükleme imkanınız yok;mesela bana bir risk uyarısı verdi,bende dosyanın silinmesine onay verdim,onay verdikten sonra bu dosyanın silinmesi bazı yazılımların çalışmamasına neden olabilir mealinde bir uyarı verdi;fakat ben nasıl olsa önemli bir dosya değildir diyerek sildim,şuan sildiğim dosyanın eksikliğini yaşıyorumum gibime geliyor,zannedersem şuan buraya yazdığım kelimelerin altının kırmızayla çizili olması mcafee ile sildiğim dosyanın eksikliğinden kaynaklanıyor;fakat şu aşamada artık mcafee lisansı almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @muhammet@ -- 26 Mart 2011; 20:36:57 >




  • McAfee Amerikanın ulusal programıdır ve kendilerini gözü kapalı emanet ederler.. Gerisi reklam kim kimi kandırabilirse artık..
    Tüm programları uzun uzun denemis ve test etmisligim var sonucta McAfee Enterprise 8.7i sirket sürümünde karar kıldım. Yıllardır virüsle ilgili hicbir sorun yasamadım dikkatli davranmadıgım halde...
  • TTNET limitsiz int kullanıcısı olduğumuz için mcafee yi ücretsiz kullanabiliyorum. Önceleri bir problem yoktu ama sonra mcafee kendini güncelledi ve yeni sürüm win 7 nin güvenlik duvarını pasifleştirip kendi güvenlik duvarını aktif etti. Ve win 7 nin güvenlik duvarını yeniden aktif edilmesine izin vermiyor. Lakin Mcaffe nin güvenlik duvarı ile internet çok yavaşlıyor. bu hız testinde bariz belli oluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Çözüm önerilerinizi bekliyrum.
  • Ben kaldırdım bu programı, virüs ile ilk tanışıklığım onun sayesinde oldu, ayrıca bir halttan koruduğu da yok, ...

    foreva Nod32
  • Arkadaşlar Bende McAfee ve Eset Nod32 Antivirüs 6 Programları Bulunmakta
    Birini Kaldırmak İstiyorum Duyduğuma Göre 2 Tane Virüs Programı Kullanmak Pek İyi Değilmiş
    Sizce Hangisi Kalsın Hangisi Silinsin?
    Cevaplarınızı Bekliyorum :)
  • AquaNoXs A kullanıcısına yanıt
    McAfee
  • Benim gözümde :

    1)Kaspersky
    2)Eset

    Sisteme ne zaman virüs bulaşsa kaspersky'i indirir taratırım.Virüs temizlenince de herkes kendi yoluna
  • McAfee Internet Security orjinal olarak bende mevcut. Hiç memnun değilim. Kesinlikle bulaşmayın. Program hata veriyor müşteri hizmetlerine soruyorum bişeyden anladıkları yok. Dedikleri şeyleri yapıyorum çözüm olmuyor. Bundan başka yapacak birşey aklıma gelmiyor fln diyo Sonra bi de "Yardımcı olabileceğim başka bişey var mı?" demez mi Bundan önce orjinal kaspersky, ondan önce orjinal norton, daha önce de eset ve avast kullandım. Böyle bir kaliteyi hiçbirinde yaşamamıştım. Parayla satın aldığım uygulamayı kaldırdım kafam rahatladı...
  • McAfee ev kullanıcıları için olmasada şirketlere sattığı McAfee VirusScan Enterprise ürününü uzun yıllardır kullnır ve bu alanda diğerleriyle karşılaştırmam.

    McAfee VirusScan Enterprise ürününü kurduktan sonra bir daha sizi rahatsız etmez, sistem kaynağını minumum kullanır, gereksiz mesajlar göstermez. Sadecevirüs veya trojan varsa işini yapıp ufak bir bilgi kutucuğunda haber verir.

    McAfee VirusScan Enterprise iyidir, güzeldir.

    Ev kullanıcılarına sundukları ürün ağırdır, hantaldır, çok sistem kaynağı kullanır, kesinlikle kullanılmaz. (Nod32 kaspersky filanda aynıdır.)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.