Şimdi Ara

MC318LL UNLOCKED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

iPhone 16GB telefonum var Gevey ile kullanıyorum cihazım AT&T çıkışlı mı bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz

United States - AT&T
    MC608LL/A - 16GB Black
    MC610LL/A - 32GB Black

olarak görünüyor

Orijinalden alıntı: ozeraksu

Merhaba arkadaşlar

iPhone 16GB telefonum var Gevey ile kullanıyorum cihazım AT&T çıkışlı mı bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz

mc318ll amerika at&t dir. Google dan araştırıp detaylı bilgiye ulaşırsınız. Gerçi forumda da modellerin hangi ülkelere ait olduğunu anlatan bir konu mevcut.
  • quote:

Forumda ki konuda ATT olan modelleri yazdım yukarda ancak benim telefon Apple çıkışlı görünüyor

benim cihazım da mc318ll A1332 model operator dedector ile bir arkadaş bakmıştı forumdan att çıktı ki aktivasyon işlemlerini falan att karla yaptım kaç kere.. model sonu ll ile bitenler amerika dan simkilitliler. üstte yazdıkların tamam direk attden alıyorsun onları ama 318 ve 319 da demek ki apple storedan kontratlı çıkan sim kilitliler. üç firma ile anlaşma yapıyorlar at&t, verizon ve sprint.. bunlardan biri olması gerek cihazın 318 modelse. benim tahminim böyle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOPO ZP980H 2GB 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

verizon ve spirint olsa keşke açtırabilirim eğer böyleyse bunu Cydia yüklü telefonumda burdan bir app ile göremezmiyim acaba.

şunu deneyip bi bakın ayarlar>genel>hakkında. buradan hafif aşağı inerek operatör yazan yere gelip bakın bende orda at&t yazıyor mesela. yardımcı olur mu bilmiyorum... keşke at&t olmasa cihazınız ama %95 at&t dir. amerika da en yaygın şirket at&t sanırım. dolayısıyla ordan gelen gihazların neredeyse hepsi at&t olarak geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46C9B32AF -- 24 Kasım 2011; 15:31:01 >

ATT yazar mı hocam.Carrier 10 yaziyor vodafone hattım takılı ATT nasıl yazsın

bende de Turkcell hattı takılı ama At&t 11.0 yazıyor arkadaşım. yalan söyleyecek değilim sana. resmini çekip yüklerim istersen
  • benm de bundan 2-3 hafta önce carrier lab 10.0 yazıyodu versiyon düşürmeye çalışmak için defalarca restore yapmıştım ki sayısını bile bilmiyorum. neyse enson tekrar ios 5 yükledim ve birdaha kurcalamadım aktivasyonu yaptım falan sonra carrier lab 11.0 oldu. bu 611 ara çıkar tak unlock olayını falan denedikten sonra orda at&t yazmaya başladı yaklaşık 1 haftadır o şekilde. ve ilginç olanı at&t kartı takınca operatörden Turkcell, vodafone, avea yı falan görebiliyorum.

Orijinalden alıntı: ruder

benm de bundan 2-3 hafta önce carrier lab 10.0 yazıyodu versiyon düşürmeye çalışmak için defalarca restore yapmıştım ki sayısını bile bilmiyorum. neyse enson tekrar ios 5 yükledim ve birdaha kurcalamadım aktivasyonu yaptım falan sonra carrier lab 11.0 oldu. bu 611 ara çıkar tak unlock olayını falan denedikten sonra orda at&t yazmaya başladı yaklaşık 1 haftadır o şekilde. ve ilginç olanı at&t kartı takınca operatörden Turkcell, vodafone, avea yı falan görebiliyorum.

enteresan bir olay bunu anlamanın bir yolu yok sanırım

MC318LL yaziyor ama operatör kısmına baktığımda Carrier 10.0 yaziyor AT&T yazması gerekmiyor mu
    geveyle kullandığımız için mi acaba bunu göremiyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: ruder

benm de bundan 2-3 hafta önce carrier lab 10.0 yazıyodu versiyon düşürmeye çalışmak için defalarca restore yapmıştım ki sayısını bile bilmiyorum. neyse enson tekrar ios 5 yükledim ve birdaha kurcalamadım aktivasyonu yaptım falan sonra carrier lab 11.0 oldu. bu 611 ara çıkar tak unlock olayını falan denedikten sonra orda at&t yazmaya başladı yaklaşık 1 haftadır o şekilde. ve ilginç olanı at&t kartı takınca operatörden Turkcell, vodafone, avea yı falan görebiliyorum.

enteresan bir olay bunu anlamanın bir yolu yok sanırım

MC318LL yaziyor ama operatör kısmına baktığımda Carrier 10.0 yaziyor AT&T yazması gerekmiyor mu
    geveyle kullandığımız için mi acaba bunu göremiyoruz

benim hattıım şuan geveysiz takılı. kaybettim geveyi cihazla uğraşıken, hattı da taktım kaybolmasın diye. bu şekilde durdğundan beri sanırım at&t yazıyor.

• quote:

Merhaba arkadaşlar

hocam cihazın kutusu duruyor mu?duruyorsa kutunun arkasını cevir barkodun ustundeki etikette at&t ve bi numara sonrada apple logosu var sende bak oyleyse at&tdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: curiolus

benimki de aynı model numarasına sahip fakat simfree benim cihaz. operatör yerinde avea yazıyor :)

bendede 918LL var ve simfree :) simfree yapılmıs kilitliymiş.baskasından aldım

0212 541 0555
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.