Şimdi Ara

MC DONALD'S MI? BURGER KING Mİ? (TÜRK HALKI TERCİHİNİ HANGİSİNDEN YANA KULLANIYOR?) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
4.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

MC DONALD'S MI? BURGER KING Mİ? (TÜRK HALKI TERCİHİNİ HANGİSİNDEN YANA KULLANIYOR?)

(En Son Oy Tarihi: 14.12.2023)
Giriş
  • Temizlik ve hizmet nedenlerinden dolayı artık MCDONALDS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

....

...
  • mega mac hamburgerler arasındaki en leziz hamburgerdir. Yağ olarak burger king daha yağlı. Mc Donadls Çok hijyenik. Doyuruculuk arasında pek fark göremiyorum büyük menü alırsan ikiside doyuruyor. Fakat Burgerde sanki kebap tadı oluyor o yüzden türkler daha çok tercih ediyor. Bana göre en lezizi Mc Donalds.

MEGA MAC++++

MC DONALD'S MI? BURGER KING Mİ? (TÜRK HALKI TERCİHİNİ HANGİSİNDEN YANA KULLANIYOR?)

• Burgerking menüler daha büyük daha çok çeşit burger mevcut ama patatesleri mc'e oranla biraz daha yavan büyük bir şeyler istiyorsanız Bk doğru bir secim ancak dikkat zayıflar için değil bir süre sonra mide bulantısı yapmaya başlıyor burger tabi dakikalar içerisinde binlerce kalori aşırı yüklemesi yapınca böyle oluyor

McDonalds Patatesler çok tuzlu ellerim tuz içinde kalıyor yerken ama güzel ve taze burgerler daha ufak bayağı ufak fiyatlar aynı soslar aynı bk ve mc'de soslarda cimri bedava verilen sosları bir kez'de istemeden verseler ölecekler ancak yediğin burgerden gercek burger tadı alıyorsun(big mac hakkında konuşuyorum) ben çocukken hep mc'den yerdim sanırım beynimde burger tadı öyle şekillendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok nadir giderim, mecbur kalmadıkça asla yemem ama yediğimde kesinlikle MC Donalds derim. Burger daha ucuz evet ama asla MC'nin kalitesine ulaşamayacak bir firma. Zaten Burger'ın tutulma sebebi ucuz ve çok kampanya yapması. Türkiye'de taç Burger'da gördüğüm kadarıyla ama dediğim gibi damak tadı olan MC der.

Bana kalsa Carls jr derim.
  • Burger king ucuz diye daha çok tercih edildiğini sanmıyorum ki zaten fiyat olarak öyle aman aman bi farkta yok aralarında. Hamburger konusunda kesinlikle burger king, patates ve milkshake konusunda mc donalds derim. Steak House ile lezzet konusunda yarışabilecek herhangi bi burger olduğunu düşünmüyorum, bu nedenle bk diyorum.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.