Şimdi Ara

mbp bilgisayarında oyun oynayan varsa bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda mbp retina almayı planlıyorum. Ağırlıklı olarak film izleme,açacağım youtube sayfası için video editleme ve yine hobi olarak çektiğim fotograflsrı düzenleme vb. Bu yapacaklsrım için mbpyi uygun gördüm. Ama yasım geregi illa arada oyun oynarım diye düşünüyorum. Ama mbpnin oyun performansı halkında en ufak bilgim yok. Acaba mbp bilgisayarında oyun yüklü olan ve oynayan varsa hangi oyunları ne şartlar altında oynadıklarını yazabilir mi ?

Birde ikinci sorum olarak kullanım amacım için sizce mbp bana uygun mu, önerir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dediğin işlemleri rahatça yapıcaksın + oyun için gt 650m mevcut retina mbp larda. oyunlar için gayet iyi bir çözüm. youtube ta birçok oyun videosu var retina mbp ile. oyunda oynanır fakat bence çok prof. değilseniz retinalar pahalı. onun yerine bir oyuncu laptobu alıp birde ssd takıp kullanırsanız tadından yenmez bence hemde çok çok daha ucuza kapatmış olursunuz işi.

tabi retina ekranın ve macos un cazibesi ayrı.
  • oyun konusunda gerçekten sıkıntı yaratmayan bir bilgisayardır retina ekran macbook pro.şu anda mac kısmında call of duty 4 modern warfare 1440x900 çözünürlükte 2x aa ve tüm ayarlar yüksek akıcı bir şekilde oyunu oynayabiliyorum.4x aa yaptığımda oyun biraz kasıyor ama bu fazla rahatsız edici bir kasma değil fakat o zaman da fan çılgın atıyor.bana göre bunun nedeni modern warfare'in mac portunun iyi yapılmamış olması.windows kısmında ise modern warfare 2 ve driver san francisco yüklü ki bu 2 oyun vazgeçilmezlerim arasında.bunları da 1680x1050 çözünürlükte mw2'yi 4x aa ve gölgeler hariç tüm özellikler yüksekte rahatça oynayabiliyorum ki zaten laptopun ekran kartı olan gt 650m lansmanı yapıldığında bf3'ü rahatça oynatabiliyor diye sunulmuştu.ben de bilgisayarda fazla oyun oynamadığım için daha fazla yorum yapamayacağım.bir tek istanbul'a dönünce battlefield 3 almayı planlıyorum onun da mac performansını yeri geldiğinde forumda paylaşırım.

iPhone 3GS 32 GB White

Macbook Pro Retina Display

• quote:

Orijinalden alıntı: BOOROCK_LP

oyun konusunda gerçekten sıkıntı yaratmayan bir bilgisayardır retina ekran macbook pro.şu anda mac kısmında call of duty 4 modern warfare 1440x900 çözünürlükte 2x aa ve tüm ayarlar yüksek akıcı bir şekilde oyunu oynayabiliyorum.4x aa yaptığımda oyun biraz kasıyor ama bu fazla rahatsız edici bir kasma değil fakat o zaman da fan çılgın atıyor.bana göre bunun nedeni modern warfare'in mac portunun iyi yapılmamış olması.windows kısmında ise modern warfare 2 ve driver san francisco yüklü ki bu 2 oyun vazgeçilmezlerim arasında.bunları da 1680x1050 çözünürlükte mw2'yi 4x aa ve gölgeler hariç tüm özellikler yüksekte rahatça oynayabiliyorum ki zaten laptopun ekran kartı olan gt 650m lansmanı yapıldığında bf3'ü rahatça oynatabiliyor diye sunulmuştu.ben de bilgisayarda fazla oyun oynamadığım için daha fazla yorum yapamayacağım.bir tek istanbul'a dönünce battlefield 3 almayı planlıyorum onun da mac performansını yeri geldiğinde forumda paylaşırım.

teşekkürler

• Retina sistemin kombinasyonu çok iyi. İşlemci olsun ram olsun hdd olsun ekran kartı olsun. Bu özellikte bir makineyi başka bir üretici oldukça kalın ve ağır bir kasaya anca sığdırir.
    Retina ekran da cabası. Digerleri hala 1366x768 çözünürlüğü kullanıyor çoğunlukla.
    Ama cihaz çok pahalı. Özellikle 512 gb olan versiyon, ki bence 256 gb yetersiz, 7200 tl. Çok pahalı. Deger mı acaba diye düşünüp duruyorum :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: carman1tr

Retina sistemin kombinasyonu çok iyi. İşlemci olsun ram olsun hdd olsun ekran kartı olsun. Bu özellikte bir makineyi başka bir üretici oldukça kalın ve ağır bir kasaya anca sığdırir.
    Retina ekran da cabası. Digerleri hala 1366x768 çözünürlüğü kullanıyor çoğunlukla.
    Ama cihaz çok pahalı. Özellikle 512 gb olan versiyon, ki bence 256 gb yetersiz, 7200 tl. Çok pahalı. Deger mı acaba diye düşünüp duruyorum :))

256'lığın yanına 2,5" usb 3.0 veya thunderbolt harici hard disk alarak yer sorununu halledebilirsiniz. 256gb gayet yeterli bence 512'liğe ve +0.3gHz'e o kadar fark ödemektense.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.