Şimdi Ara

Mbappe'yi Messi ile kıyaslıyorlar avrupada (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mbappe maxına çok çabuk ulaştı.Varane da ilk çıktığında herkes diyordu 10 yıllık stoper gibi oynuyor diye.O günden bugüne çok bir şey koyamadı.Bu onu kötü yapar mı hayır ama Bir ramos yapmaz onu.

    Mbappe de aynı şekil şimdi büyülüyor herkes diyor ki şimdi böyleyse ilerde of ne olur?Sanmıyorum bir şey olacağını.Messi Ronaldo başka futbolcular
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    Mbappe maxına çok çabuk ulaştı.Varane da ilk çıktığında herkes diyordu 10 yıllık stoper gibi oynuyor diye.O günden bugüne çok bir şey koyamadı.Bu onu kötü yapar mı hayır ama Bir ramos yapmaz onu.

    Mbappe de aynı şekil şimdi büyülüyor herkes diyor ki şimdi böyleyse ilerde of ne olur?Sanmıyorum bir şey olacağını.Messi Ronaldo başka futbolcular
    Ben mi yazdım diye kontrol edesim geldi. Bu kadar olur. Virgülünden noktasına kadar katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 yazmak 2010 yazmak yerine 2k6 2k10 yazmanın mantığını açıklar mısın? cidden merak ediyorum. 2006 yazmak bu kadar mı zor?
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Öyle yazmasaydı senin dikkatini nasıl çekecekti başka

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok rahatsız edici bir durum. ne bileyim 5k yazarsın anlarım da 0 yazmak yerine k yazmak manasız geliyor. tek rakamı yazmak zor olduğu için yerine harf kullanıyorlar.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Nedeni aynı anlama gelmesi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı anlama geliyorsa niye rakamı harfle yazıyorsun peki? 2006 yazmak 2k06 yazmaktan çok daha kolay. veya 2k10 yazmak yerine 2010 yazmak daha kolay. zoru seçmenin sebebi nedir onu çözemedim.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Sarcastic falan mısın olm sen ? İşine bak .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri dünya kupası şampiyonu.Karşısında messi de vardı elemelerde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l053r

    Ronaldo ne yapıp son verdi tartışmalara? 3 şampiyonlar liği kazandı Real, 2 sinde hakemle Bayerni eledi. VAR veya eyyam yapmayan bir hakem olsa Real alamazdı o 2 şampiyonlar liğini.

    Dersen ki milli takımda kupa kazandı Ronaldo mu kazandı ? Ne yaptı Ronaldo acaba? Yaptığı şey takımın emeklerine konmak.

    Demişsin ki cesaret edemedi takım değiştirmeyi, Barçanın her maçını izlemiyorum fakat izlediğim maçlarda da ğördüğüm üzere bu adam olmadan kalan takım resmen facia, defanstan top çıkartmayı bile Messi yapıyor.Bu adam çok mu korkak ta 28 30 yaşlarında her istediğini yapabileceği üstelik kariyerinin en iyi sezonlarını birlikte yaşadığı(ğol anlamında) hocanın takımı ManCity'e ğitmiyor? Korktuğu için mi her şeyin kendine ğöre dizayn edileceği ManC ye ğitmiyor ? Ğitse sadece ileride beklese daha kolaycılık değil mi Ronaldo ğibi?

    Ronaldonun yeni kariyerdi Juveydi İtalyaydı Messiyi ğeçmeydi boşa bahane İspanyadan kaçmasının en büyük sebebi kaçırdığı verğiler (evet bu konuda Messiden daha iyi belki de penaltı ile birlikte en üstün özelliği)
    Hakem konusuna en son barcalıların girmesi lazım ama yüzsüzlük işte.Barca psg maçını hatırlatıyım daha niceleri var.




  • mbappe'nin futbolunu cidden beğeniyorum. çok soğukkanlı ve çalışmayı seven bir futbolcu izlenimi uyandırdı bende. messi'ye bu yönden benzetiyorum. genetik olarakta henry'yi anımsatıyor atletikliği, sprint özelliği ile. kıyas etmek şu noktada mümkün değil ama ilerleyen yıllarda kral tacını kaptıracak. mbappe ise en yakın aday.
  • Cidden hala katalan kulübü destekçileri hakemden sızlanıyor mu? Barcelona-PSG, Chelsea-Barcelona maçı faciaları varken az yüzünüz olsun utanmaya reziller
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    barcalı değilim
  • Tutturmuşlar çalım atamıyor diyorlar. Mbappe insanlara çalım beğendiremeyecek sanırım. Dün oyuna girdi golünü attı. Çalım atıp adamı geçse ne fark edecekti. Adam sağ çaprazdan gol atmaya devam ediyor. Kas hafızası gibi birşey oldu bu. Bir golcü için bu daha büyük bir meziyet bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekne Kazıntısı -- 29 Ekim 2018; 10:48:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • messi ve cr7 kendileri genç iken aynen şu anki mbappe gibi daha bencil oynuyorlardı. daha sonra bunu aştılar ve daha skorer hâle geldiler, takımlarına katkıları da katlandı. mbappe de bu dönüşümü yaşamalı, umarım o olgunluğa sahiptir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.