Şimdi Ara

Mazinger Z Movie Infinity (2018) (AnimeSeverler) Türkçe Altyazı İndir!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mazinger Z Movie Infinity (2018) (AnimeSeverler) Türkçe Altyazı İndir!!

    Mazinger Z Movie Infinity (2018) (AnimeSeverler) Türkçe Altyazı İndir!!


    Merhaba Anime Severler; Geçmişten bu güne 'Robotik' düşleriyle bize kucak açan 'Mazinger Z' :))) 'Yıl olmuş 2018' yıkılmadım ayaktayım dercesine, biz Anime Severleri yalnız bırakmadığını bir kez daha kanıtladı :)) Muazzam kurgusuyla karşımızdaaaaaaa 'Mazinger Z Movie: Infinity'

    Bence; 'Mazinger Z Movie: Infinity' ilk dakikasından,son dakikasına kadar heyecanla takip ettiğim,nadir yapıların arasında yerini aldı... Bol aksiyonlu olduğu kadar, kurgusuyla 'Vay be' dedirten heyecanımı tavan yapan muhteşemmm 'Mazingerrrr'

    NOT; Müziklerine aşık olacağınızdan hiç süphem yok... İlk 5 dakikada zaten gerek görsel,gerek kurgu ve müzik olarak doyumsuz bir seyir tadı vereceğini göstermektedir.

    Konu Özeti;On yıl önce, çaresiz bilim adamı Doktor Hell, yeraltı imparatorluğu olarak bilinen kötü huylu takipçilerini, tüm insanlığı yok etmek için bir mücadeleye sürükledi. Bu kuvvetlere karşı, genç kahraman Kouji Kabuto'nun, efsanevi süper robot "Mazinger Z" ye pilotluk yaptığı savaştı. Kouji'nin zaferi, Doktor Hell'in kötü planını durdurdu ve Dünya'ya barış getirdi.

    Şimdi Kouji pilot koltuğunu geride bıraktı ve babasının ve büyük babasının ayak izlerini takip ederek kendi başına bir bilim adamı oldu. Ancak Fuji Dağının derinliklerinde beklenmedik bir karşılaşma, insanlık için daha önce hiç olmadığı kadar büyük bir tehdidi tetikler ve Kouji'nin kaderini sonsuza kadar değiştirir. İnsanlığın kaderi ellerinde bulunan Kouji ve Mazinger Z, iyilik ve kötülük arasında bir seçim ile karşı karşıyadır.

    VLC Player ile izlemeniz önerilir.
    Bizi " İnstagram; AnimeSeverlerrr " Adresini Takip Ederek Destek Olabilirsiniz.. 'AnimeSeverler', İyi Seyirler Diler.

    "Mazinger Z Movie: Infinity (2018)" Türkçe Altyazını İndirmek İçin Tıklayın Lütfen!!

    "Mazinger Z Movie: Infinity (2018)" (MyAnimeList) Değerlendirmesi İçin Tıklayın Lütfen!!
    "Mazinger Z Movie: Infinity (2018)" (Toei Animation) Studio İle Yapılan Animelerin Listesi İçin Tıklayın Lütfen!!
    "Mazinger Z Movie: Infinity (2018)" (AniChart) Animenin Takvimi İçin Tıklayın Lütfen!!
    "Mazinger Z Movie: Infinity (2018)" Animesinin Hangi (Yabancı Fansublar Çevirdiği) Hakkında Genel Bilgiler İçin Lütfen Tıklayın!!

    Mazinger Z Movie Infinity (2018) (AnimeSeverler) Türkçe Altyazı İndir!!


    Sıkça Sorulan Sorular

    1) VLC Media Player Nedir ve Nasıl İndirilir?

    VLC Player bir medya oynatıcısı ve alt yazı desteğiyle birlikte ücretsiz olarak hem bilgisayarlarda hem de telefonlarda kullanılabiliyor.
    VLC Media Player, çok kullanışlı bir video oynatıcı programdır. MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg vb.. birçok formatı desteklediği gibi DVD, Ses CD, VCD ortamları ile hemen hemen tüm ortam dosyaları ve akış protokollerini oynatabilir. VLC codec paketlerini kendi içinde taşır, bu nedenle ayrı bir codec paketi yüklemenize gerek yoktur. Ücretsiz olan bu program ile başka bir video player kullanmanıza gerek kalmayacaktır.

    A) Nasıl İndirilir; VLC İndir. Resmi Sitesidir. Güncel versiyonları bu siteden indirebilirsiniz. Ayrıca Kendisi Otomatik Güncelleme Yapmaktadır.
    B) Özet; Görüntü Uzantısı MKV olduğunda videodaki altyazı ve ses datalarıyla oynama yapmanıza imkan vermektedir. Dolayısıyla altyazıyı çıkartıp düzenleyebiliyorsunuz.

    2) MKV Video Animeleri Nasıl İndiririm?

    Bir çok torrent sitesinden indirme yapabilirsiniz.Lakin bizim önerdiklerimiz aşağıda yer almaktadır.
    A) Nyaa.si
    B) AnimeTosho
    NOT; Her iki siteden de arama yaparken özellikle ismi doğru yazmanız gerekmektedir. Animeyi yükleyen yabancı kaynaklar olduğu için isimleri mümkün olduğunca kısa yazın ve manuel bakmaya çalışın.

    3) İndirdiğim Türkçe Altyazı Nasıl İzlerim?

    A) VLC player yüklüyorsunuz. Bu iki program yukarıda belirttiğim gibi "MKV" uzantılı videoları açmanıza imkan vermektedir.
    B) Daha sonra ise izlemek istediğimiz animenin "MKV" sini Nyaa.si ve AnimeTosho sitesinden indiriyoruz.
    C) Son olarak "Türkçe Altyazı" sitesine yüklediğimiz"Türkçe Altyazı" dosyasını indiriyoruz.
    D) Özetle; VLC video oynatmak programını yüklüyoruz. İlgili torrent sitelerinden, izlemek istediğimiz animenin "MKV" indiriyoruz. Son olarakta, bizim yüklediğimiz "Türkçe Altyazı" indiriyoruz.


    NOT; MKV videoyu VLC video oynatıcıyla açıktan sonra, indirdiğiniz Türkçe Altyazı dosyasını, Video açıkken üzerine sürükleyin ve Artık İzlemenin Keyfini Çıkarın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Animeseverlerrr -- 23 Temmuz 2019; 21:18:19 >







  • Hikaye Great Mazinger'den sonra fakat UFO Robo Grendizer'in dünyaya hiç inmediği, inse bile yok sayıldığı alternatif bir zaman çizgisinde geçiyor. Özetle son 20 yılda çıkanlardan Mazinkaiser, Mazinkaiser SKL ve Shin Mazinger Z-Hen gibi ana külliyattan bağımsız izlenebilen bir reboot.

    Kouji Kabuto'nun geçen 10 yılda daha sakin, daha olgun ve daha az fevri davranan, sorumlulukları olan ve saygı gören bir adam haline geldiği vurgulanıyor. Öte yandan bunun tek sebebi dünyanın artık Mazinger Z'ye ihtiyacı kalmadığını düşünmeye başlamış olması. Paralel evrenden gelen ve gerçekliği değiştirme yeteneğine sahip bir Mecha ile çıkagelen Doktor Hell geri döndüğünde elbette dünyanın tek umudunun Kouji olması şaşırtıcı olmazken sırf kadro dolu olsun diye eklendiği hissedilen Tetsuya (Great Mazinger'in pilotu) hayal kırıklığı yaratmaktan öte olmayan isimli bir cameo olmaktan ileri gidemiyor, bu benim adıma özellikle üzücü çünkü Great Mazinger'i severdim. Aynı şekilde Doktor Hell'in motivasyonları tam olarak aktarılamıyor ve ayrıca film size son ana dek Lisa'nın kadroya katıldığını yada onun diğer Doktor Hell android'lerinden farklı olan yanının ne olduğu konusunda ikna edemiyor. Gerçi ana hikayesi sadece birkaç gün içinde olup biten bir hikaye için çok da fazla büyütülecek bir mesele değil.

    45. yılını geride bırakan bir külliyatı sevenler için Infinity kuşkusuz ortalamanın üstünde bir örnek. Animasyonlar, müzik ve seslendirmeler birinci sınıf. Özellikle Ichiro Mizuki'nin Mazinger Z şarkısını yeniden seslendirmesi ve 80'ler JRRock'unun en sevdiğim isimlerinden Koji Kikkawa'ya kapanış şarkısının teslim edilmesi harika seçimler. Fakat öte yandan filmin Japonya'dan çok batıdaki Mazinger hayranlarının gönlünü hoş tutmak için yapıldığını, bu nedenle konu devamlılığı yada kurgu adına çok şey beklememek gerektiğini de not düşmek gerek. (Filmin İtalya'da Japonya'dan 2.5 ay önce vizyona girdiğini ve Mazinger külliyatının şu an batıda Japonya'dan daha çok tutulduğunu söylersek taşlar yerine oturacaktır) Filmin dramatik bir yönü de Unshou Ishizuka'nın vefatından hemen önceki son rollerinden biri olması.





  • Mazinger Z Movie Infinity (2018) Düzenlenmiş Haliyle En Kısa Sürede Yayınlanacaktır.
    Muhtemel Tarihi; 30:08:2019
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.