Şimdi Ara

Mazda yeni Fiyat listeleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu fiyatlar mı ucuz....mazda gibi ikinci eli, servisi vb. serüven olan bir marka yerine honda alınır bu fiyatlara....ya da gider 31 bin ytl ye canavar gibi bir lancer alınır....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: samurayjack

    bu fiyatlar mı ucuz....mazda gibi ikinci eli, servisi vb. serüven olan bir marka yerine honda alınır bu fiyatlara....ya da gider 31 bin ytl ye canavar gibi bir lancer alınır....




    Bu kadar salladığınıza pardon.. iyi bildiğinize göre epey mazdanız olmuş... Ne gibi sıkıntılar yaşadınız mazda nız ile ve modeli ne idi problem yaşadığınız araçların...
  • BEN HONDA FANATİZİMDEN HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM..
    ARABAMI ALMADAN HONDAYI BAYAGI BİR DETAYLI İNCELEDİM..KASASINA SÖYLEYECEK FAZLA BİR LAFIM YOK ..AMA KOKPİT TASARIMI TAMAMEN ZEVKSİZLİK ÖRNEGİ.BİR KERE GÖRÜŞ HAKİMİYETİNİ FAZLASIYLA DÜŞÜRÜYO..
    HONDA ALANLAR TAMAMEN ÇEVRE BASKISIYLA ALIYOR.. MALUM İKİNCİ EL DENİLEN BİR KAVRAM VAR MEMLEKETTE..SANKİ ARACI BİNMEK İÇİN ALINMIYOR SATILMAK İÇİN ALINIYOR..SATILDIGI ZAMAN ALINDIGI FİYATAMI SATILYO YADA ÜSTÜNE KARMI KOYULUYO ODA AYRI MESELE..
    NEYSE BENDE MAZDANIN FAZLA SATILMASINI İSTEMİYOM..HONDA ÇOK SATILSIN..MAZDA3 LER HER ZAMAN FARKI OLSUN..
  • buraya cevap veren arkadaşlar fiyatı ucuz diyen arkadaşları göremiyorum biride demiş honda çok satılsın senin demenle olsa keşke adamlar rusya pazarına mal yetiştiremiyor türkiyede toyota dahil üretim durdurmuşken honda çatır çatır araba satıyor bu kadar kişinin görmediği bir şey var.... Mazda cürümü ne ki düştüü yeri yaksın ford bile bye bye dedi stratejik ortağı bile kabul etti kamburu ve attı sırtından.
  • özellikle rx-8 fiyatları çok uygun
  • Türkiye pazarında Japon modelleri yada Türklerin araçlara bakış açıları şartlardan dolayı yeni yeni değişmeye başladı.
    Yakın tarihe kadar parça,servis ve işçilik masraflarının ne kadar olduğunu hemen hemen herkes bilir.
    Toyota,Honda gibi japon markaları Türkiyeye yaptığı yatırımın karşılığını şimdilerde alıyor. çok değil bundan 3-5 yıl öncesine bir bakalım toyota yada hondanın pazar payı neydi ve buralara nasıl geldi. benzer yatırımı ve aksaklığı düzeltmek adına benzer adımlarla mazda yapmaya başlıyor ve Türkiye'deki pazar payını yükseltmek adına yatırımını yaptı, araçlarını getirdi ve kontrolü kendi eline aldı, parça sorununu çözdü ve servislerde kampanya indirimi ile de destekleri ve 2-3 yıl içinde tekrar mazdanın pazar payına bakalım. Mitsubishi'tanıtım eksikliği (reklam) ve yeni getirdiği modellerin ekonomik krize denk gelmesi, Carismayı getirdiğinde devamının gelmeyişi ile müşterilerini üzdü fakat yeni getirdiği Lancer ile gönülleri kazanmaya çalışıyor. Çok iddialı bir araç getirdi ve geniş motor seçeneğinde. ne kadar sorunsuz olduğundan kimsenin şüphesi yok, binek modellerinin dinamosu olmasını bekledikleri Lancer'ın ardından yeni colt'u da aralık ayında getirterek ivme yakalamaya çalışıyorlar.
    Diğer japonlardan bir diğeride Nissan, Renault ortaklığının getirdiği avantajı kullanarak iyi bir pazar payı yakalamaya çalışan Nissan pazarda beklediğini açıkçası bulamadı. Japon genlerini birçok özelliğinde öne çıkaran Nissan Mitsubishi,Mazda bayileri gibi araçlarını tanıtmayan markalardan. Ürün gamı geniş olmasına rağmen Türkiye pazarına çok fazla modelini getirmemekle beraber, pazarda başarılı olabilecek bir marka olduğunu düşünüyorum.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.