Şimdi Ara

MAZDA CX-3 75 BİN 800 TLDEN SATIŞTA[ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
5
Favori
18.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok hoş bir araç ancak içi ve bagajı küçük. Arka görüş açısı dar.
  • Araç satılmaz diyenler eskişehirde bu araç için 40 kişi kaparo vermiş bekliyormuş. 101 bin lira demişler fiyatına. en fulü sanırım. millette para var kardeşim. 101 bin lira b segmenti suv araca verilirmi ben vermem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tatlisevgi

    Araç satılmaz diyenler eskişehirde bu araç için 40 kişi kaparo vermiş bekliyormuş. 101 bin lira demişler fiyatına. en fulü sanırım. millette para var kardeşim. 101 bin lira b segmenti suv araca verilirmi ben vermem.

    Özelliklere bakılınca belki fiyat artıyor ama gerçekten çok para

    Birde siyah deri koltuk ücretsiz görünürken beyaz deri için 3.500₺ fiyat farkı var

    Yani Power sense kullanan biri olarak

    Düz Power paket beyaz deri olmayan paket yeterli ve fiyatı 92.000₺

    Şerit takip hep kapalı bende zaten şehiriçi kullanma imkanınız yok şehirlerarası ise orta üstü seviyede direksiyon bilginiz varsa biraz rahatsız edici şöyleki sinyal vermezsen her Şerit değiştirmede ötüyor , virajı içerden alacaksın zırt sağa girdin zırt bol yolda sinyal vererek Şerit değiştirmek gerek ;)

    Şerit takip gitti, Mrcc evet güzel fakat uzun yolda zaten araç otomatik ÇOĞU zaman açmıyorum unutuyorum gerçekten ihtiyaç olmuyor Aracın konforundan ;)

    Adaptif farlar evet Buda güzel ama farkını ancak derin bir viraja gece hızlı girdiğinizde farkediliyor yoksa yolda az sağa az sola vuran ışığı anlamanın imkanı yok
    Ama keskin bir viraj hızlı girdiniz gece ooo iyiymiş dedirtiyor ama kırk yılda bir ;)

    Uzun far kontrol sistemi Arizona çöllerinde işe yaratan bir özellik Karşıdan çok nadir veya önünüze çok nadir Arabanın çıkacağı aydınlatması olmayan yollarda KULLANILIYOR ,

    Misal Ankara'dan İstanbul'a Bursa'ya Eskişehir'e giderken kullanma imkanı Sıfır
    Herzaman ya Karşıdan araç geliyor yasa önünüzde araç var uzun Farı kapatıyor Karşıdan araba gelmeyecek önünde araba olmayacak uzun gara geçecek de falanda filan ;)

    Çorum'dan Kayseri'ye gidersen veya Nevşehir'e gece 3-4 gibi yollar boş falan işe yarıyor ama bu şartlar yılda kaçkere oluyor ?

    Kısaca sense paket normal kullanımın belki %1 bile değil belki binde 1 kullanılan Özellikleri içeriyor güzel evet ama gereklimi bence hayır

    Şimdi araç alırken sense paket varsa istediğim renk belki alırım ama illa sense olacak diye asla beklemem direkt Power siyah deri geri görüş kameralı vs paket 92.000 olan bence kaçırılmaz ha ben aynı Özellikleri 80-85 arası bekliyordum o ayrı
    ( Mazda 2 üzerine gelişen bir otomobil olduğundan ) sonuçta B. Segment araç gördükki bagajı bile yok ;)


    O kaparo olayları yalan dolan bende isim yazdırdım gelince gidip almaya bakacağım benim gibi isim yazanlara abooo bekleyen muamelesi çekiyorlar

    Ben geçen sene en dolu paketi 78 e aldım düşün üst segment bu B segment 101.000₺ ;) satılır elbet ama 3 kadar öyle çatır çutur değil az para değil şurda 5-10 koy üstüne GLA 180 veriyorlar ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • xendaba kullanıcısına yanıt
    şuan QQ kullanıcısıyım, baktığım araçlar

    -GLA 180
    -BMW 1,16d
    -Yeni Qashqai
    -MAzda CX-3

    fiyat olarak yaklaşık araçlar,

    -GLA 180 kasası çok güzel, içini beğenmiyorum
    -BMW 1,16d kasası içi çok güzel, dün test sürüşü yaptım, arkadan itiş ve crossoverdan sonra yere yakın oturmak garip geldi
    -Yeni Qashqai nissan 10bin de bir bakım istiyor, bu da benim senede 3 kez servise gidip 2000 lira ödemem demek, iç kalitesi çok iyi değil
    -Mazda CX-3 henüz görme şansım olmadı, 4x4 olması, otomatik dizel olması çok hoşuma gitti, ikinci elde ne olur onu bilmiyorum, sedan araçtan büyük crossoverdan küçük bir araç bekliyordum anladığım kadarıyla sedandan dar bir araba olacak.

    90-110 bandında olan araçların hepsi üç aşağı beş yukarı aynı özelliklere sahip. bakalım 3 hafta sonra test sürüşünü yapmayı bekliyorum, ona göre karar vereceğim bende.




  • sinnan S kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı artık ;) cx3 herşey çok iyi am hacim sıkıntıya dolara gibi QQ sanırım epey bir geniş cx3 e göre zorlanma durumu olabilir

    Bence GLA iyi tercih gibi hem daha geniş içi çok matah olmasada, beklenti bir Mercedes beklentisi olduğundan kötü geliyor bence

    Yoksa fiyatına göre kıyas yapılınca Parasını hakettiğini düşünüyorum ;)

    90-110 bandını 120-130 Lara çıkarttım lakin gene Seçenek çok yok genel SUV iyileri çok Pahalı kötüsüde gerçekten kötü ;) CX5 cx3 tarzında çıkmış olsa tercih o olacak ama şuanki tipi çok Moron Hantal duruyor ;)

    Kafa ikinci el evouqe , 2-3 Yaşında freelender a itiyor Hayırlısı ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evouqe da baktim, bakmadim degil ama suan icin zor, ikinci eli 150bin den basliyor, 2 litre benzinli motor ciddi bicimde insani yorar.

    Rr sport da baktim ama onun da tamir masrafi cok oluyormus, ortalama 200bin km araclar, km ile oynanmis, hasarli boyanmis parca olmazsa olmazi, almamami tavsiye ettiler hep.

    Son iki aracimi da sifir alip ucer dorder yil kullandim, cok sukur basim agrimadi, yine sifir almak en mantiklisi.

    Evouqe burada kiymete binen bir arac, vergisiydi suydu buydu, yoksa abd de 42biN dolar fiyati var ve alirsan ilk iki yil servis parasi almiyorlar, millet donup bakmiyor bile, biz de alamiyoruz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinnan S kullanıcısına yanıt
    Valla oradakilerde tercihi çok bizde maalesef farklı ama tam kısır bir ara
    80-90 fan başlayıp 130-140 a kadar şöyle albenili bir araç yok bu segment gelişirse cx3 belki benzer bir ağbi cx4 çıkar ara model

    Aynı kalite azıcık daha geniş ama benzer fiyatta gayet cuk oturur ;)

    HRV biraz güzel gibi geldi bana onunda kaça nezaman geleceği belli değil
    Ama evoque hala göz kırpıyor teknolojisi falan çok çok iyi yok yok , çift yönlü ekranı olan tv bile var ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde bagajı yokmu benim golf ün bagajıyla neredeyse aynı. bende düşünüyordum bu aracı aslında ama bu fiyatlarla asla alamam bunu. artık yeni kasa cmax gelecek bu ay ona bakacağım. birde eskişehirdeki yetkili ne demiş beyler "-mazda bu araçtan 2000 euro kar ediyor TR de vergilerden dolayı" yuh arkadaş yaw böyle şeyler sizede söyleniyormu acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatlisevgi -- 2 Haziran 2015; 8:32:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tatlisevgi

    birde bagajı yokmu benim golf ün bagajıyla neredeyse aynı. bende düşünüyordum bu aracı aslında ama bu fiyatlarla asla alamam bunu. artık yeni kasa cmax gelecek bu ay ona bakacağım. birde eskişehirdeki yetkili ne demiş beyler "-mazda bu araçtan 2000 euro kar ediyor TR de vergilerden dolayı" yuh arkadaş yaw böyle şeyler sizede söyleniyormu acaba?

    Söylediği doğru olabilir çünkü Avrupa'da benzer fiyata satılan araçlar burda 120-130
    az araç gelme sebebi de bu zannımca , karlılığı düşük

    Canlı canlı görmek lazım son karar için golf bagajı nekadar ki? Bunda 257lt denmiş
    Benim Mazda 3 350lt ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://youtu.be/IyMOdaQ_PxA
    Bagaj hacmi 350 lt 900 adet kota :) kolçak olmaması kötü olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: technovaland

     MAZDA CX-3 75 BİN 800 TLDEN SATIŞTA[ANA KONU]

    Mazda’nın en son modeli Yepyeni Mazda CX-3 fuarın yıldızı oldu. 1.5 litre SKY-D, manüel ve otomatik vites, 4x2 ve 4x4 seçenekleri ile sunuluyor.

    İstanbul Autoshow 2015’de konuşan Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul “Fuarda bizleri en çok heyecanlandıran SUV modelimiz CX-3’ün Autoshow’da Türkiye prömiyerini gerçekleştirebilmemiz.

    Kompakt crossover Mazda CX-3, benzersiz ve şık Kodo tasarımı ile ödüllü SKYACTIV Teknolojisini, yaşam tarzınıza uyacak şekilde konfor ve kullanışlılık ile birleştiriyor. Modelimiz olağanüstü performansından ödün vermeksizin yakıt verimliliği ve düşük emisyon değerlerine sahip.

    Lansmana özel olarak 4x2 düz vites modelimizi 75.800 TL ’den ve 4X4 otomatik vites modelimizi ise 83.500 TL (SeksenÜçBinBeşYüzTürkLirası)’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuyoruz” dedi

    http://www.motobilim.com/2015/05/mazda-cx-3-75-bin-800-tl-den-satista.html

    En detaylı yapılan testi de ben ekleyeyim,





  • mokka'dan ufak mı ?
  • Mokka ile aynı boyutta diyebiliriz(Mokka:4278mm cx-3 4275mm uzunlukta) fakat cx-3 ün torku mokka dizelden daha fazla :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis16 -- 15 Haziran 2015; 10:52:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhendis16

    http://youtu.be/IyMOdaQ_PxA
    Bagaj hacmi 350 lt 900 adet kota :) kolçak olmaması kötü olmuş

    Orada yazan bilginin Mazda'nın kendi kataloğundan doğruyu söylüyor olma ihtimali yok, o videoyu yapan şapşik cx3 diyeceğine 3'n bagaj hacmine bakıp Yazmış doğru değil yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • test sürüşü için hazıranın 3. haftası diyorlardı inşallah gecikmez hatta daha erken gelir, ne alacağıma karar vermek için bekliyorum.
  • En geç ayın 15inde test Araçları hazır denmişti bugün ayın. 16 oldu ses seda yok ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xendaba kullanıcısına yanıt
    bugün aradım ya yarın yada sonraki gün gelecekmiş, arayıp haber verecekler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinnan

    bugün aradım ya yarın yada sonraki gün gelecekmiş, arayıp haber verecekler.

    ;) hadi bakalım sonunda

    Ben biraz soğudum araçtan bagaj hacmi özellikle çok soğuttu beni
    Eşim zaten beğenmedi ona almayı asıl düşünüyorduk, ona mini cooper alacaz, kendi kullandığım Mazda 3 satıp alma durumum var ama oda edeceğim zarara değermi değmezmi canlı görünce belli olacak , bakalım canlı beğenirsem

    Yakıt avantajı vs 4X4 olması sebebiyle birazda kamera deri koltuk vs tercih edebilirim ama öncelikle kendi aracımı makul şekilde satarsam ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • autoshow 2015 de görmüştüm, özellikle içine bindim çünkü benimde merak ettigim bir araçtı, ön koltuklar idare eder de, arkada ki yaşam alanı çok kısıtlı ve bagajı küçük, nissan juke veya mokka ebatında bir araç, ama hem dizel hem 4X4 hemde otomatik oluşu gerçekten cezbedici ve şuan piyasadaki en yakışıklı crossover diyebilirim, kalabalık olmayan ufak ailelere veya benim gibi bekarlara göre ideal bir araç, benim aklımı çeliyor açıkcası
  • tunlab T kullanıcısına yanıt
    Ben QQ+2 sahibiyim, geçen gün arka koltuğuna oturdum aracın, cam tavanı da açıktı ve uzun süre sonra arkada seyahat ettim, arabanın ameleliğini ben çekiyormuşum sefasını millet sürüyormuş..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.