Şimdi Ara

Mazda 626model almayı düşünüyorum sizce ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sa arkadaşlar 2001 Siane 1.2 aracm var bunu satıp 5bin 12 bin lira arası araç alacam.

    iş yerinde bir abimizde herhalde 1991 olması lazım emin değilim unuttum. 1.6 mazda 626 aracı var.

    162 bin km de araç içe ter temizdi öyle bi baktım da güzeldi içi felan. Doktordan aldım dedi garaj arabası felan dedi.

    Siena bayılıyor gitmiyor o gün maltepeye gittim 1 yokuş vardı linea önümde aktı geçti benimki yokuşun çeyreğinde dura kaldı :D yakasım geldi vaallla tiksindim yani arabadan onun için değişmek istiyorum. ve bu abimizin aracı bugün denk geldi önerdi bana ama başka kullanan göremedim sorayım form baktım baya eski konular 2008 2000 lerden kalan konular var.

    Araç 1.6 sı mı 2.0 mi almalıyım. Yakıt yönünden 1.6 iyi diyen olur ama korktuğum nokta siena gibi bayılıp kalmasın dik bir yokuşta malum istanbul bir çok yeri tepe yokuş dim dik.


    1.6 sı ne yakıyor 2.0 ne yakar. Şehir içi sürekli kullanıyorum şehir dışı senede 1 sefer gidiyoruz yani genelde şehir içindeyim.

    1.6 da klima var dedide bana ben ilanlara baktım klimalı göremedim sanki yada omu yanlış söyledi aklım orda kaldı.

    aracı aldığımda malum triger buji filtre yağ seti Kış grliyor antifiriz felan mecbur değişecem. 500-1000 tl masrafı gözden çıkarmışım şimdiden :)

    Malum bir kaç haftaya Kar düşer istanbula Siena kış lastiği takmadan satmak istiyorum mazda önerirseniz mazdaya 4 tane kar lastiği takarız inş.

    Yorumlarınızı bekliyorum şimdeden teşekkürlerimi saygılarımı sunarım.



  • 1,6 olan şehir içinde daha az yakıt tüketir ama senin korktuğun başına gelebilir yani yokuştaki performansı sana yetmeyebilir, kullanmadım hiç bilmiyorum benimkisi tahmin sadece, fakat 2.0 motor alırsan yokuş problemi yaşatmaz ancak şehir içinde de fazla yakar. Bahsettiğin 626'lar karbüratörlü olduğu için biraz da bu nedenle fazla yakar. Hangisinde klima var bilmiyorum. Bütçeyi 15 bin liraya kadar yükseltebilirsen, bir üst kasa (92-97) 626 almanı tavsiye ederim.
  • Bütçeni 2-3 bin kadar daha arttırıp temiz ''Balon kasa'' dedikleri 92-97 modellerden almanı tavsiye ederim. Zaten aracın keyfini yaşadıktan sonra yakıta bakmayacaksın. Eğer düzgününü alırsan yokuş mokuş affetmez. :D
    Ben yaklaşık 1 senedir bu bahsettiğim kasaya biniyorum. Dün triger vs ağır bakıma 1500 TL harcadım ama aracımla o kadar mutluyum ki. :D
  • 2-3 lira daha verip balon kasayı ben de tavsiye ediyorum. 2.0 motorlu olanı.

    ben de 2001 modeli var, ama bugün satsam da 1993-1997 balon kasaya binsem hiç gocunmam. gayet de güzel, şekilli arabalar.

    yakıtı da gözünüzü korkutmasın, ben Eskişehir'de yakıtı doldurup biraz gezip sonra Serik'e gittim, (470 km.) tam 54 liraya.. uzun yolda yakıtı koklar derler ya, koklamaz bile. şehir içi de şu an 30 kuruş yakıyor..

    2.0 motorlusu tavsiye olunur. ve bu paralara başka arabaya bakılmaz
  • kesinlikle mazda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.