Şimdi Ara

mazda 323 lpg benzin hortumu çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • mazda 323 lpg beynine bağlı benzin hortumu sızdıryo adeta benzin fışkırıyo.kaputu açtım kokudan şüphelenince.Birde baktımki lpg beynine bağlı benzin borusunda sızma var fışkırıyo.Acaba ben bu halde 2km lik tamirciye gidebilirmiyim benzinin alev alma durumu olurmu.yada buraya kadar tamirci getirebilirmiyim.En son tercih boruyu ben sökecem biraz sağlamlaştırıp gidecem.ne dersiniz acil yardım arabyı kullanamıyorum şu anda.araba 92 model hatcback.

Orijinalden alıntı: baykalartan

mazda 323 lpg beynine bağlı benzin hortumu sızdıryo adeta benzin fışkırıyo.kaputu açtım kokudan şüphelenince.Birde baktımki lpg beynine bağlı benzin borusunda sızma var fışkırıyo.Acaba ben bu halde 2km lik tamirciye gidebilirmiyim benzinin alev alma durumu olurmu.yada buraya kadar tamirci getirebilirmiyim.En son tercih boruyu ben sökecem biraz sağlamlaştırıp gidecem.ne dersiniz acil yardım arabyı kullanamıyorum şu anda.araba 92 model hatcback.

LPG beyni ile benzin donanımının ilgisi olmaz, olsa olsa sizin benzin hortumunuz arıza çıkartmıştır, bunun sebebi de kalitesiz hortumların benzin pompasının devamlı çalışması neticesinde arıza vermesi...

Aynı ebatlarda hortum alarak kendiniz değişimi yapabilirsiniz, tamirciye bu şekilde gidebilirsiniz ama risk olur, tavsiye etmem.

Geçmiş olsun.

• hortumu bugün değiştik geçici olarak arızalı yeri kestik yerine taktık tamirciye o şekilde gittik.
    yorum için teşekkürler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.