Şimdi Ara

mazda 3 mü golf 7 mi (karar verildi MAZDA alınacak) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
11.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam golf hani alıcısı üzmez ama fiyatları cidden uçuk değilmi hani kendi görüşüm alan arkadaşlara saygım sonsuz golf adı üstünde yılın otomobili bindim sürdüm cidden çok iyi ama sanki fiyatı cidden tuzlu geldi bana golf parasına passat almalıyız belki vergiler yüzünden böyle mazda hakkında hiç bir görüşum yok hayırlısı olsun güle gülen binersin umarım
  • Dusunmene gerek yokki direk mazda 3
  • Golfte olupta Mazdada olmayan: 4 cam açma butonun Golfte ışıklı olması. şeytan ayrıntıda gizlidir.
    Golf mantık işi.
    Mazda duygusal seçim.
  • Kesinlikle haklisiniz.+1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manisa_tr

    Golfte olupta Mazdada olmayan: 4 cam açma butonun Golfte ışıklı olması. şeytan ayrıntıda gizlidir.
    Golf mantık işi.
    Mazda duygusal seçim.



    Bundan emin misiniz? Çünkü 2006 model ilk nesil Mazda3'te bile bütün cam açma düğmeleri ışıklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emresenol9

    Hocam golf hani alıcısı üzmez ama fiyatları cidden uçuk değilmi hani kendi görüşüm alan arkadaşlara saygım sonsuz golf adı üstünde yılın otomobili bindim sürdüm cidden çok iyi ama sanki fiyatı cidden tuzlu geldi bana golf parasına passat almalıyız belki vergiler yüzünden böyle mazda hakkında hiç bir görüşum yok hayırlısı olsun güle gülen binersin umarım

    Bunu anlatamıyoruz hocam işte.

    Avrupada çoğu rakibiyle aynı fiyata satılan golf donanımı kırpılıyor fiyatına da bindirim yapılıyor, üzerine bir de sıra bekleme falan fişman. Ama bizim halkımıza daha kıymetli geliyor.

    Donanımsız getiriyorlar, üstüne bir de opsiyonla fiyatı uçuruyorlar. Opsiyon fiyatları da öyle böyle değil.

    Zaten comfortline golf almak isteyen birisi mazda soul alsa yine daha donanımlı bir araç almış olur.

    Mazda soul 64bin, golf comfort 71.200tl.

    Mazda da hız sabitleme, usb, bluetooth 7" ekran gibi extra özellikler var. Bunları golfe eklemek istesen 75bin civarı olur.

    10bin lira fazla veriyorsun golfe. Neymiş ikinci eli iyiymiş.

    O aradaki farka dolar euro al. 5 sene sonra iki aracı da sat. Hangisi daha fazla değer kaybediyor?

    Şu an 2009 mazda 3 ile golf fiyatlarına bakın. Mazda 3 35 - 40, golf te 37 - 45bin arasından gidiyor. Sıfırları arasında 10bin civarı fark var ama ikinci elde o kadar fark yok.




  • Konuya dun geceden beri 3defa yazdim sildim.mazda3 için objektif değerlerin pek bir hükmü yok.mazda3 alma isteği icinize yerlestiyse mutlaka aliniyor.kolayda marka degisimi yapilacagini zannetmiyorum.hayirli olsun şimdiden.
  • Donanım seviyorsanız hemen satmayacaksanız Mazda 3 alın. O fiyatlara herşeyin bir arada olduğu (tam donanım, güçlü motor, otomatik şanzıman, kalite) bir C sınıfı bulmak zor, illa bişeylerden taviz verilecek.

    Bu da Mazda'da motorun görece zayıf çekişi, Golfte ise donanım seviyesi, artı DSG şanzıman güncellenmiş iyi olmuş vs şu saatten sonra güvenilecek tarafı yoktur gözümde, etrafımda çekenleri biliyorum üstelik ki bu fahiş opsiyon fiyatı ile. Yalnız şunu da eklemek lazım, donanım olsun full olsun diye de araba almak bize ve bize benzer birkaç memlekete özgü. Adam elektirikli hafızalı koltuk-ayna da olsun diyor da arabayı kendisinden başka kullanan yok, yıkamacı işte ayda 1 geriye alırsa bızzt diye ileri alıp artislik yapmaya heralde yandakine. Müzik sistemi opsiyon seçiyor, sabah akşam bank asya ligi dinliyor radyoda veya konfor istiyor ama 35-40 yanak lastik seçilmiş arabada vb. Biraz Mazdayı baz alarak söyledim, donanım tabiki iyi bişey de japon araçların her ne kadar ayrı KDV yazılmamış paket şeklinde donanım alsan da verdiğin paranın önemli kısmı hiç kullanmayacağın aksesuara gidecek.

    İhtiyaçlarınızı iyi belirleyin yani, donanım olsun bol kepçe olsun mantığı hatalıdır, önemli olan gerçekten faydalı, hayatı kolaylaştıran ve ihtiyaç duyduğunuz donanımların olması arabada. Belki Golf'ün donanımları gayet yeterli gelebilir size veya Mazda'nın bir alt donanım versiyonu.




  • 5 sene kullanacaksınız dsg riskini almamak icin mazda 3 derim garanti uzatma vs bir yol bulursanız golf tabiki
  • Bütçe olarak golf sıkıntıysa mazda derim. Bütçe Golf'e yetiyorsa Volvo V40
  • Mazda 3 tabiki.
  • donanimi bosver bin sonra karar ver onun su ozelligi bunun bu ozelligi uzar gider
    binince aldigin keyif konfor ve guvenlige bakmak lazim
    ses yalitimi yol tutusu viraj performansi bunlari kagit uzerindeki yorumla anlamak guc
    1991 mazda kullandim o guzeldi
  • 70 bine volvonun nesini alacak arkadas
  • Golf 7 ye 70 verilmez.

    DSG + Comfortline 32-34 e bıraksalardı düşünülürdü ama bu şartlarda mantıksız.

    72 ye mazda çok iyi
  • Normalde koymaları lazım ama bir çok marka da En dolu donanımda bile yok sadece Vw olsa haklısınız ama bir çok pazarda büyük pay sahibi firmalar yapmıyor.




  • eger bulundugun bölgede mazda servisi var ise ki var düşünme mazda al millet artık apaci arabası oalrak gomryee basladı golf un eskı kasalarını ve cok sıktı ayrıca bana gore de hiç tip karizma yok gibi

    mazda servisleri skyactive ile cok satıs yaptı en iyi dönemleirni geciriyorar
  • Kesinlikle Golf 7

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazda alın
  • Golf 7 DSG Highline sahibihim (opsiyonlu :)) )
    Bazıları atıp tutmuş, herkez mazda diyecek bunlara kanma git golf al. hatta forum kuralları dizmişler mazdacıları kızdıracak .
    Sen git Mazda powersense donanımını al arkadaş. alacaksan powersense olsun. 6bin daha ver kendini şımart. E serisinde bulamayacağın özellikleri pazarlıkla 76'ya bul.
    xenon , kör nokta ,adaptif hız ,dinamik far ,uzun far kontrol sistemi vs vs.
    Bu özellikler azımsanacak özellikler değiller, burada bunu kabul etmeyenler 1000km den fazla araç sürmemiştir burda ahkam kesiyorlardır ,emin ol.
    yok ben golf isterim dersende bu donanımlarla 100bini geçer. o zamanda aynı adamlar 100bin golfe verilirmi ahmak diyeceklerdir sana.
    ayrıca madem ocak ayına göre ayarlıyorsun kendini, 1 ay ötele ve şubat ayında 2015 modellere bi bak. ocakta 2014 araç almak mantıksız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.