Şimdi Ara

Maymun Çiçeği Hastalığı Mart 2021' de NTI ve MSC' nin Yaptığı Masa Üstü Bir Simülasyon Muydu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Komplo teorisi mi bilemedim ama adamların 1 yıl önce bunun simülasyonunu yaptıkları söyleniyor

Maymun Çiçeği Hastalığı Mart 2021' de NTI ve MSC' nin Yaptığı Masa Üstü Bir Simülasyon Muydu?

Maymun Çiçeği Hastalığı Mart 2021' de NTI ve MSC' nin Yaptığı Masa Üstü Bir Simülasyon Muydu?www.stvincenttimes.com
    Monkeypox Was a Table-Top Simulation in March 2021
    https://www.stvincenttimes.com/monkeypox-was-a-table-top-simulation-in-march-2021

• Yapabilirler. Geleceğe yönelik salgın hastalık olasılıkları değerlendirilebilir. gayet normal.

• insana nasil gecmis?

• hastalık simulasyonları yapılıyor yıllardır zaten

• Problem simülasyonun yapılması değil, tam olarak verilen tarihte gerçekleşiyor olması ve simülasyon bu şekilde doğru olacaksa milyonlarca ölü olacağını öngörmeleri

• Maymun cicegi olayi Corona asilarinin ciktte yanik dokuntuye sebep veren yan etkisidir buyuk ihtimal. Bu asinin yan etkilerinde zaten yaziyor. Artik salgin haberlerini hic okumuyorum, gozume carpan mansete bakip gulup geciyorum. Dunyaya salgin savas vs lazim anlasilan. Rahat durmuyorlar sanki aceleleleri var ve birseyleri kisa zamanda degistirmek istiyorlar. Events201 de Corona simulasyonu yapilmisti aynen uygulandi.

Asi Yok yol devam… Almanyada goruken ilk Corona vakasi haberiyle ilk maymun cicegi vakasi haberi birebir digerinin kopyasj. Ayni hastanede ayni doktor tarafindan tespit ediliyor ve hastanin durumu iyi. Tuyatro silbastan tekrarlanmak isteniyor. Dizinin tutup tutmamasi izleyicilere bagli, ragbet gormezse 3 gunde finali cikar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forumun "Ülke ve Dünya Gündemi" bölümü komple "Ümit Özdağ/Zafer Partisi aslandır kaplandır, mülteciler tu kaka"; "CHP/İYİ parti şunu yaptı bunu yaptı" ve komplo teorisi konularıyla dolmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 22 Mayıs 2022; 17:15:52 >
  • Veee acil durum ilan edildi

Salgının takvimi yoksa adım adım gerçekleşiyor mu? Maymun Çiçeği Hastalığı Mart 2021' de NTI ve MSC' nin Yaptığı Masa Üstü Bir Simülasyon Muydu? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 23 Temmuz 2022; 19:58:15 >
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt
    Bu kez ayvayi yedik

Evden cikmayan adamim covid oldum bu da kesin bulaşacak kacarimiz yok

Bu tarz salginlardan ancak kendini tamamen dis dunyadan soyutlayan ideal komunist bir devlet kurtulabilir

Kapat abicim tum sınırları kimseyi alma iceri covidi de turistler yaydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

turist sezonu bitsin, ondan sonra bakarız Maymun Çiçeği Hastalığı Mart 2021' de NTI ve MSC' nin Yaptığı Masa Üstü Bir Simülasyon Muydu? 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.