Şimdi Ara

Mayıs ayında yayınlanacak olan Amazon Prime Video yapımları belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mayıs ayında yayınlanacak olan Amazon Prime Video yapımları belli oldu



    Amazon'un 200 milyon aboneyi geçen Amazon Prime üyeliğine dahil olan Prime Video servisinin yeni içerikleri belli oldu. Mayıs ayında servise eklenecek olan içerikler geçtiğimiz saatlerde açıklandı.



    Ayrıca Bkz.Dark'ın yaratıcılarının yeni Netflix dizisi 1899'dan ilk video yayınlandı



    Bu ay eklenen yapımlara baktığımızda bir mini dizi, bir dizi ve bir de belgesel olmak üzere üç farklı yapımın eklendiğini görüyoruz. Yapımların hepsi bu ay içerisinde servise eklenecek ve Türkçe altyazı seçeneğine sahip olacak. Yapımları tarihleri ve konuları ile birlikte aşağıda bulabilirsiniz.



    Eklenen tüm yapımlar ülkemizde yalnızca Amazon Prime Video'da erişilebilir olacak. Amazon Prime ilk ay için ücretsiz, sonrasında ise ayda sadece 7,90TL. Üye olmak ve tüm ayrıcalıkları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.



    The Underground Railroad – 14 Mayıs



    Mayıs ayında yayınlanacak olan Amazon Prime Video yapımları belli oldu



    Colson Whitehead ‘in Pulitzer ödüllü romanından uyarlanan uzun zamandır merakla beklenen mini dizi “The Underground Railroad” 14 Mayıs Cuma günü Amazon Prime Video Türkiye’de yayına giriyor. Yönetmenliğini Academy ödüllü Berry Jenkins’in üstlendiği, başrollerinde Thuso Mbedu, Chase W. Dillon ve Joel Edgerton gibi isimlerin yer aldığı 10 bölümlük Amazon Originals mini dizisi, Cora Randall’ın iç savaş öncesi ABD’nin güney bölgesinde özgürlük uğruna verdiği mücadeleyi izleyicilerle buluşturuyor. Dizide; Cora, Georgia’daki bir plantasyondan kaçtıktan sonra, o güne kadar sadece bir söylentiden ibaret olan Yeraltı Demiryolu’nun, mühendisler ve kondüktörlerle dolu, Güney topraklarının altından geçen gizli bir tünel ağı olduğunu keşfediyor. Eyaletten eyalete seyahat eden Cora, daha önce asla mümkün olamayacağını düşündüğü bir hayata ulaşmak için hem onu geride bırakan annesinin mirasıyla hem de kendi sorunlarıyla mücadele ediyor.



    P!NK: All I Know So Far – 21 Mayıs



    Mayıs ayında yayınlanacak olan Amazon Prime Video yapımları belli oldu



    Başrolünde dünyaca ünlü sanatçı P!NK’in yer aldığı “P!NK: All I Know So Far” belgeseli, 21 Mayıs’tan itibaren Amazon Prime Video Türkiye’den izlenebilecek. Yapımcılığını Michael Gracey ve Isabella Parish’in yanı sıra Luminaries, Silent House ve Lefty Paw stüdyolarının üstlendiği “P!NK: All I Know So Far”, izleyicileri P!NK’in “yaşantısı” olarak nitelendirdiği karmaşanın arka yüzüyle buluşturuyor. Rekorlar kıran “Beautiful Trauma” dünya turnesi boyunca ödüllü sanatçı P!nk’in yol maceraları, sahne arkası röportajları ve kişisel yaşantısından görüntüleri harmanlayan belgesel, izleyicileri onun seçtiği ailesine katılmaya ve bir anne, bir eş, bir patron ve bir performans sanatçısı olarak hayatını dengelemeye çalıştığı sürece tanık olmaya davet ediyor.



    Panic 1. Sezon – 28 Mayıs



    Mayıs ayında yayınlanacak olan Amazon Prime Video yapımları belli oldu



    Lauren Oliver’ın çok satan romanından uyarlanan, kendisinin yazıp yönettiği genç-yetişkin dizisi “Panic”in 10 bölümlük ilk sezonu 28 Mayıs’ta Amazon Prime Video Türkiye’de gösterime girecek. Her bölümü birer saatlik yeni drama serisi, her yıl liseden mezun olan öğrencilerin hayatlarını yoluna koymak için tek şansları olduğuna inandığı ve sadece tek bir kazananın olacağı bir dizi yarışmaya ev sahipliği yapan, Teksas’ın küçük bir kasabasında geçiyor. Ancak bu yaz kurallar değişiyor: Bu defa, kazananın elde edeceği para her zamankinden daha fazla ve oyun her zamankinden daha tehlikeli. Oyuncular da en derin, en karanlık korkularıyla yüzleşip, kazanmak için ne kadar risk alacaklarına karar vermek zorundalar.





  • Hiç biri ilgimi çekmedi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime bu aralar çok ilgimi çekmeye başladı

  • Panic güzele benziyor bakalım

  • Arşivi genişletseler kaliteli servis.
  • Fiyatı uygun içerikler güzel içerik arttırılırsa netflixi bile geçer

  • Zaman Çarkı serisi gel artık be gelll…
  • Çöp 🚮 8 lira bile değmez yapımlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlgimi çekmedi diyenler Exxen’e üye olabilirler
  • Sağlam, senaryosu kuvvetli, çekim kalitesi yüksek, gerçek uzay temalı bir bilimkurgu yaparlarsa tutabilir. Tabi bu yapımın içine bazı örnekleri gibi eşcinsellik, şiddet, aşırı cinsellik katmazsa başarı şansı daha yüksek görünüyor. 80 ve 90'lı yıllardaki Star Trek serilerini örnek alabilirler.


    Birçok platformla birlikte Amazon Prime'a da üyeyim ama bedava kargo dışında pek fazla bir özelliğini kullanmıyorum. Kaliteli yapımlar olsa da çoğu bana hitap etmiyor. Parasına göre değerlendirirsek içerik kötü değil ama yetersiz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.