Şimdi Ara

Maybachlere AKP'li eski bakandan tepki (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
59.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İsraf diye 730 araç iade eden İmamoğlu'ndan 997 araçlık yeni ihale!
    Seçim çalışmalarından bu yana sürekli olarak İBB’de israf olduğunu iddia eden CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, ihtiyaç fazlası diyerek bin 247 aracın belediye sisteminden çıkarırken İSKİ için 997 kiralık araç ihalesi açması dikkat çekti. Kiralanan bu araçlara ise 16 milyonu aşkın bir ödeme yapıldığı ortaya çıktı.

    CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İBB'de araç israfı olduğunu iddia ederek 1247 aracın iade edileceğini ve bu sayede 50 milyon TL tasarruf edileceğini söylerken İSKİ için 997 yeni araç kiralaması söylenilen derecede bir israfın olmadığını gözler önüne serdi.

    İSKİ için alınan ve 4 Ağustos'ta faaliyete geçecek olan bu 997 araç için sadece 4 aylığına 16 milyon 709 bin 550 lira ödendiği görüldü.

    İade edilen araçların günlük kirası 43 TL iken, yeni kiralanan araçların günlük kirasının 156 TL olduğu öğrenildi. İsraf kelimesini dilinden düşürmeyen Ekrem İmamoğlu'nun eski araçları iade edip 4 kat daha pahalı bir şekilde yeni ihale açması dikkat çekti..

    Her şey çok daha güzel olacak hurraaaaaaaa

    https://www.takvim.com.tr/guncel/2019/09/08/israf-diye-730-arac-iade-eden-imamoglundan-997-araclik-yeni-ihale




  • 2023'de Almanya'yı gurbetçilerimizle işgal ettiğimizde verdiğimiz tüm paralar bize geri dönecek 82 Munih 83 Stuttgart böyük resmi göremiyonuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    Bir partinin trollüğünü yapacaksan da insanlara yalan söyleme, önce araştır ki cahilliğin ortaya çıkmasın.


    İBB Sözcüsü Murat Ongun; “Bazı medya kuruluşlarına yapılan açıklamalarda dile getirilen 4 Ağustos 2019 tarihli araç ihalesi, İBB yönetimimiz tarafından tespit edildiği an iptal edilmiş olup, herhangi bir alım yapılmamıştır. Doğal olarak iddiaya konu tüm beyanlar geçersizdir.”
    İhale No 2019/366548. ihale seçimlerden önce ilan edildi, seçimlerden 8 gün sonra da yapıldı. İmamoğlu tüm ödeme ve ihaleleri durdurdu. AK Partili İETT Müdürünün 04 Eylül tarihli ihalesi de iptal edildi ve İETT Müdürü istifa ettirildi.

    Yani İBB içindeki trolünüzün oyunu da ortaya çıkarıldı ve kovuldu. Milleti üzen 80 milyonluk 4 Maybach aracını savunmak için hadi şimdi başka yalan bulun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 16 Eylül 2019; 13:28:2 >
  • Almanya bizi nasıl kıskanacak şimdi, abawww!
  • Ohaaaaa 5.5 ton nedir yahu nasıl bir zırh o öyle. Bu tür bilgileri internette bulamıyorum çünkü sanırım özel üretim oldukları için biraz fazla araştırmak lazım. Kağıt üstünde gördüğüm en ağır araba 2.8 ton. E şimdi bu arabalar 6.6 Litre motor galiba. 5.5 tonu çekmek için deli gibi benzin yakacak.

    Çok fazla israf var hacı yapmayın etmeyin gözünüzü seviyim. Bu ülkede yapılacak şey değil bu. Neden alınıyor bu arabalar. Cumhurbaşkanı E segmenti arabaya binmeli. Neyi eksik E segmenti arabaların. Eskiden çok fazla makam aracı olarak kullanılırdı E segmenti araçlar. İçi geniş tüm özellikleri var, makam perdeleri bile oluyor. Şimdi ise parti başkanlarının korumaları E segmenti araç kullanıyor. Parti başkanının koruması Audi A6'ya biner mi? Bence bu ülkede binmemeli.

    Bakanlar, Büyükşehir belediye başkanları da D segmenti arabaya binmeli. Makam arabaları D segmenti olmalı. Fıstık gibi D segmenti arabalar var. Passat, İnsignia, Mercedes C serisi, BMW 3 serisi. Her özellikleri var. Ama gelin görün ki belediye başkanları A8, Mercedes S serisine biniyolar.

    İlçe belediye başkanları ise C segmenti arabaya binmeli. Neyine yetmiyor anlamıyorum ki. Octavia, Megane, Astra bunlar çok güzel arabalar. Bi ilçe belediye başkanı bunlardan fazlasına binmemeli. Makam aracı bunlar olmalı. 6.0 motor Audi A8'e binen ilçe belediye başkanı mı olur siz söyleyin? Bence olmamalı.

    Korumalara gelirsek. Cumhurbaşkanı korumaları GMC ve Cadillac yerine daha uygun SUV'lar tercih edebilirler. Ama şu bakanlar, parti başkanları, İl belediye ve ilçe belediye başkanlarının korumaları en fazla C segmenti arabaya binmeliler. Octavia, Astra, Megane, Corolla bunların nesi var. Ne güzel araba. Koruma dediğin en fazla bu arabaları kullanmalı.

    Eskiden Mondeo, Passat, Fluence kullanırdı korumalar. Şimdi D segmenti de kesmiyo artık korumalara Audi A6 çekmişler. Tabi CB korumalarından bahsetmiyorum. CB korumaları işi biraz karışıktır sonuçta koskoca Cumhurbaşkanı korunuyor. Ama parti başkanlarının korumaları Audi A6'ya binmemeli. Audi A6 dediğimiz araç makam aracıdır. Neredeyse 5 metrelik 2 tonluk arabadan bahsediyoruz korumalara neden verilir bu araba.

    Millet gece çocuğunu hastaneye götürmek için komşudan rica ediyor. Fena mı olur kapısında bir arabası olsun. Günümüzde bu ülkede vatandaş için bir araba lüks artık. Araba lüks olmamalı. Bu ülkede Hava yastığı olmayan, Hidrolik direksiyonu olmayan, ABS'si olmayan yürüyen tabut denilen arabalar 10-15 bine satılıyor. Bunu bile alamayanlar var, hemde çok fazla. Hayali ayağını yerden kesecek bir tofaş almak olan insanlar var. Avrupa'da, Amerika'da arabalarda ki teknolojiler uçtu gitti beğenmediğimiz Dacia bile sanırım Avrupa birliği yasaları gereğince tüm modellerine baz paket yüksek paket farketmeksizin ABS,ESP ve bir çok güvenlik teknolojisi ekliyor. Bu arabaların sıfırı avrupa'da bizim burdaki en ucuz 2.el teneke arabaların fiyatına satılıyor. İnsanlar 5-6 aylık maaşları ile alabiliyor bu arabaları. Hani teneke araba almak bile lüks olarak görülüyor bu ülkede, hava yastığı, abs'si falan olsun diyemiyosun bile. Araba almak da değil mesele yürütme masrafları daha bir dert. Nefes alamıyorsun. B segmenti arabalar 100 bine dayandı. Ki 100 bini geçen en baz modeller bile var. Şu maybach'ın bir farı bizim arabadan 2-3 tane alır belki daha fazla.

    Bu kadar dert, ekonomik sıkıntı arasında yapılacak bir şey değil bu. Hani tasarruf dönemi, hani enflasyonla mücadele. Bu ülke çok büyük, 80 milyon nüfusu var ama kendi yerli arabasını üretemiyor. Gidip de 20 milyonluk 4 tane Maybach almak mantıklı değil. Bu sıkıntılı dönemlerde tasarruf etmek gerekiyorken bu yapılan şey insanların moralini bozuyor. Yukarıda bahsettiğim gibi düzenleme getirsinler, azıcık tasarruf etsinler. Maybach yerine Audi A6'ya binseler biri bir şey mi diyecek? Parti başkanını koruyan korumalar Audi A6'ya biniyor, bu ülkede bu zamanda olacak şey değil bunlar.




  • 80 milyona araç ?

    gerçekse yazık. valla yazık.
  • yerli arabamızın çıkacağı şu günlerde reis niye yerli arabadan yaptırmamış (!) .. Allah Allah..çok ilginç..neyse vadır bir bildiği o ne yapsa doğudur haklıdır.

    anlayana...
  • Tüm ülke olarak bir ailenin luks ve saltanat icinde yasamasi icin calisiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaş 1 taneyi anlarım bir şekilde ama 4 tane nedir ya. Senin vatandaşın geçim sıkıntısı yaşarken sen kalkıp 4 zırhlı mercedes alırsan kim seni destekler?
  • Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir lokma, bir maybach
  • Aktroller israfı israfla örtmeye çalışıyor. Kimse bana müslümanım demesin şu saatten sonra. Din diye bi şeyin olmadığı açık ve nettir. Aklını kullanan kurtulsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 16 Eylül 2019; 14:18:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • para bolll arkadaşşş , harcamazsan ayıp günah .. ilerde bende politikacı olucam karlı meslek .. mit ten atom mühendisi çıksan ayda ayağına 4 tane çorap alamazsın , o maybach ın teker jantını 20 senelik birikimiyle aldığını göremez rüyasında insan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 16 Eylül 2019; 14:31:34 >
  • ba ba ba magara trollune bak
    arabaciklarina zarar gelmesin diye cift yuklenen tira, tek araba koyup getirtmis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede bir çok siyasi trafik kazasında ölerek yaşamını yitirmiştir alsınlar bırakın
  • Allah birgün belalarını verecek inşallah.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millet düşmanları yine reisi kollama ve yağlama hizmetini layığı ile yerine getiriyor maşallah.
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    Hadi başka kapıya evlat. Yalanlarınız bir bir ortaya çıkıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alamanya bizi gısganıp gısganıp Mercedes kitliyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.