Şimdi Ara

Maximum Level 70 en baba item raptor olsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi sürü diplomalı diplomasız bilgisayar programcısı yazılımcılar var mühendisler var bir sürü Pvp server la uğraşan insan var niçin bi tane normal server açmazlar. Yapın abi işte maximum Level 70 olsun en baba item raptor olsun bunu yapmak çokmu zor ?? eminim böyle bir şey olduğunda oynayacak bir sürü insan vardır. Eski günlerdeki gibi ezik olalım elimizde +7 cleaver ler olsun ama zevk alalım adam 83 Level 10k hp si var bi okadar da priestin de var vuruyorsun 1000 1000 yatmıyor yatmıyor yatmıyor uğraş dur. 83 level asasın var 347534985439759 tane skil var 4 sayfaya sığmıyor adamın defansını silecen critic basacan spike vuracan da ohooo adam seni gördüyse tanıyorsa town atıyor... Valla bu işlerden anlıyor olsam parası neyse heba eder yaparım yanlış mı ? düşünüyorum siz eskisi gibi olsa oynar mısınız ?

• yyo oynamam ko bitmiş diyolar
  • Oynanmaz maalesef o dediğiniz server'lar da ya item satışı oluyor yada Pus'tan destek adı altında abartılı bir takı satılıyor . Level sınırı 70 iken ve en iyi silah raptor iken doğal olarak destek itemi olmayan adam karşıdakinin masterini yakamadan ölüyor . Gel gelelim desteksiz açma konusuna bu seferde adam sunucu parasını çıkaramıyor ve server 1 ay sonra kapanıyor . Yani sakal bıyık durumu 2 türlüde olmuyor , onun yerine 83 server açıp destek satıyor fakat desteğin etkisi biraz daha düşüyor iyi bir player orta derece destekli bir playeri kesebiliyor bu nedenle insanlar o server'lar da oynuyor .
  • en güzeli euro pvp bence.
    aylık destek felan yok hiç kimse için. genel olarak herkesin itemler aynı diyebilirim. çok azınınki farklıdır.
    ilk başladığında 1000 kc oyun cashi çekmen yeterli.
    +8 kro set ve +8 silah alırsın cz de akarsın rahatca. hem itemlerin süresi de yok. saçma pvplerde yok aylık yok şu die uskodan pahalıya geliyor.
    ben çok memnunum. hatta forumdan önerdiğim arkadaşlar da memnunlar. npt bile yok. aynı kişiyi art arda 6 defa öldürürsen banlanıyorsun. adamlar bu sistemi uskoya bile getiremediler. uskodan zevk alındığı zamanlardaki sahiplerinin serveri. zaten oyunu kapatınca hem resmi knight onlineyi hem pvp sitesini oto açıyor.
    pustan paypal ile item almak mümkün. alt yapı sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifestyle4458

en güzeli euro pvp bence.
    aylık destek felan yok hiç kimse için. genel olarak herkesin itemler aynı diyebilirim. çok azınınki farklıdır.
    ilk başladığında 1000 kc oyun cashi çekmen yeterli.
    +8 kro set ve +8 silah alırsın cz de akarsın rahatca. hem itemlerin süresi de yok. saçma pvplerde yok aylık yok şu die uskodan pahalıya geliyor.
    ben çok memnunum. hatta forumdan önerdiğim arkadaşlar da memnunlar. npt bile yok. aynı kişiyi art arda 6 defa öldürürsen banlanıyorsun. adamlar bu sistemi uskoya bile getiremediler. uskodan zevk alındığı zamanlardaki sahiplerinin serveri. zaten oyunu kapatınca hem resmi knight onlineyi hem pvp sitesini oto açıyor.
    pustan paypal ile item almak mümkün. alt yapı sağlam.

Site linkini özel mesaj ile bildirirseniz sevinirim . Merak ettim girip bakmak istedim fakat google'dan bulamadım .

• OldSchoolKo diye bir server var. İstediğin özelliklere uygun gibi duruyor. Şuan level sınırı 68 daha sonra 70e çıkarılacak. Czde slot basmasından exp, upgrade oranlarına kadar eski KnightOnline'ı aratmayacak bir server. Ayrıca en eski map olan Piana&Breth map i kullanılıyor. Haliyle ilk oynandığında oldukça nostalji yaşatıyor
  • oskoda ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Server gayet güzel görünüyor , oyunu oynamaya hiç niyetim yokken bir anda oynama istediği geldi . Server'da ctrl minor var sanırsam ? oda olmasa 10 numara 5 yıldız olacakmış .
  • Katılıyorum sana.2 hafta önce dediğine çok yakın bir sw açıldı ilk hafta bayada user çekti.Bırak raptoru glave bulan kral oldu.Homekolardan 83 pk serverlardan çok fazla zevk verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Server gayet güzel görünüyor , oyunu oynamaya hiç niyetim yokken bir anda oynama istediği geldi . Server'da ctrl minor var sanırsam ? oda olmasa 10 numara 5 yıldız olacakmış .

Ctrl minor yok oskoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teem0

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Ctrl minor yok oskoda

O zaman videoda ki arkadaş özel bir fare kullanıyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiR3

OldSchoolKo diye bir server var. İstediğin özelliklere uygun gibi duruyor. Şuan level sınırı 68 daha sonra 70e çıkarılacak. Czde slot basmasından exp, upgrade oranlarına kadar eski KnightOnline'ı aratmayacak bir server. Ayrıca en eski map olan Piana&Breth map i kullanılıyor. Haliyle ilk oynandığında oldukça nostalji yaşatıyor

osko iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiR3

OldSchoolKo diye bir server var. İstediğin özelliklere uygun gibi duruyor. Şuan level sınırı 68 daha sonra 70e çıkarılacak. Czde slot basmasından exp, upgrade oranlarına kadar eski KnightOnline'ı aratmayacak bir server. Ayrıca en eski map olan Piana&Breth map i kullanılıyor. Haliyle ilk oynandığında oldukça nostalji yaşatıyor

çok beğendim bunu.. gold pre ve sc lere ücret mi ödediniz. yoksa sıradan pvp ler gibi worm dan falan mı düşüyor. oldscholko ile ilgili ip vermen mümkünmü ?
  • +7 kaos tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sec88

bi sürü diplomalı diplomasız bilgisayar programcısı yazılımcılar var mühendisler var bir sürü Pvp server la uğraşan insan var niçin bi tane normal server açmazlar. Yapın abi işte maximum Level 70 olsun en baba item raptor olsun bunu yapmak çokmu zor ?? eminim böyle bir şey olduğunda oynayacak bir sürü insan vardır. Eski günlerdeki gibi ezik olalım elimizde +7 cleaver ler olsun ama zevk alalım adam 83 Level 10k hp si var bi okadar da priestin de var vuruyorsun 1000 1000 yatmıyor yatmıyor yatmıyor uğraş dur. 83 level asasın var 347534985439759 tane skil var 4 sayfaya sığmıyor adamın defansını silecen critic basacan spike vuracan da ohooo adam seni gördüyse tanıyorsa town atıyor... Valla bu işlerden anlıyor olsam parası neyse heba eder yaparım yanlış mı ? düşünüyorum siz eskisi gibi olsa oynar mısınız ?

Ben bu oyunu bıraktığımda sene 2008 falandı sanırım. O zamanlar tam dediğiniz gibiydi :) en yüksek level 70 di. Hatta ilk 70 de diesten çıkmıtş sanırım Zike adlı priest. Öncesinde blood klanı efsaneydi. Bende naçizane 65 lvldim. Oyun üzerinden dünyanın parasını kazanırdık. En son ko ya gireli 2 sene oldu sanırım, aradan ço kzaman geçmiş, çok şey değişmiş. Eski tadı alamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

quote:

Orijinalden alıntı: sec88

bi sürü diplomalı diplomasız bilgisayar programcısı yazılımcılar var mühendisler var bir sürü Pvp server la uğraşan insan var niçin bi tane normal server açmazlar. Yapın abi işte maximum Level 70 olsun en baba item raptor olsun bunu yapmak çokmu zor ?? eminim böyle bir şey olduğunda oynayacak bir sürü insan vardır. Eski günlerdeki gibi ezik olalım elimizde +7 cleaver ler olsun ama zevk alalım adam 83 Level 10k hp si var bi okadar da priestin de var vuruyorsun 1000 1000 yatmıyor yatmıyor yatmıyor uğraş dur. 83 level asasın var 347534985439759 tane skil var 4 sayfaya sığmıyor adamın defansını silecen critic basacan spike vuracan da ohooo adam seni gördüyse tanıyorsa town atıyor... Valla bu işlerden anlıyor olsam parası neyse heba eder yaparım yanlış mı ? düşünüyorum siz eskisi gibi olsa oynar mısınız ?

Ben bu oyunu bıraktığımda sene 2008 falandı sanırım. O zamanlar tam dediğiniz gibiydi :) en yüksek level 70 di. Hatta ilk 70 de diesten çıkmıtş sanırım Zike adlı priest. Öncesinde blood klanı efsaneydi. Bende naçizane 65 lvldim. Oyun üzerinden dünyanın parasını kazanırdık. En son ko ya gireli 2 sene oldu sanırım, aradan ço kzaman geçmiş, çok şey değişmiş. Eski tadı alamadım.

yok dostum 70 lvl 2006 yazında bitti fire drake gelmişti. 80 açılmıştı. 80 lv ilk char Diez de Zice idi priest paso Cz dark knight da kasıyordu.. Areste justplay diye bir mage idi oda 7/24 fcw de idi

• http://login.oldknightonlineworld.com/

Tam dediğin gibi, 2 aydır açık ve 1000 e yakın oyuncusu var.

Keyifle oynayabiliryorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.