Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.629
Cevap
581
Favori
975.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    e- ticaret kmapnyaı seçili sitelerde geçerli ondan faydalanamazsın ama bankamatik kampanyasında herhangi bi kısıtlama yok ondan faydalanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

e- ticaret kmapnyaı seçili sitelerde geçerli ondan faydalanamazsın ama bankamatik kampanyasında herhangi bi kısıtlama yok ondan faydalanabilirsin.
    Teşekkürler arkadaş ...
  • Maxi para 50/5 ile temassiz 75/5 birlesir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temassız 75 e 5 e bankamatik kartlar dahil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar market alışverişinden 75 maximiles maxipuan yüklendi fakat petrol ofisinde arkadaş puanın gözükmediğini söyledi. Maximiles maxipuan normal maxipuan gibi maxipuan geçen yerlerde kullanamıyor muyuz? Bir farkı var mı kasiyere söylemem gereken bir şey var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygundur U kullanıcısına yanıt
    maximiles puanları uçak bileti için kullanabilirsiniz
  • Yok hocam kampanyadan kazanılan maximiles maxipuan ları maximil e dönüştürülemez diyor koşullarda

• 5 haziranda yatması gereken 5 x 150 bankamatik alışverişine 50 lira maxipuan yatmamış. sayaç işlemiş görünüyordu halbuki. yatan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

5 haziranda yatması gereken 5 x 150 bankamatik alışverişine 50 lira maxipuan yatmamış. sayaç işlemiş görünüyordu halbuki. yatan var mı?
    Bende de aynı hocam yatmamış, ayrıca ayrıntılarda son kullanılan karta yatacak diyor. Yani bankamatik kartı kullandiysak bankamatik kartına mi yüklenecek yoksa kredi kartına mı?

• Benim yatmış

• arifomer kullanıcısına yanıt
    Man Down kullanıcısına yanıt
    şimdi kontrol ettim benim yatmış.zaten bankamatik kartı kampanyası son kart kredi kartı olamaz. puan banka hesap hareketlerinde gözükür. kredi kartı hesap hareketlerinde gözükmez ama kredi kartında gözükür ve kredi kartı ile ile de kullanılabilir.(2 farklı bankamatik 2 farklı kredi kartı olunca farklı bi durum olabiliyorsa bilmiyorum ben de 2si tek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

şimdi kontrol ettim benim yatmış.zaten bankamatik kartı kampanyası son kart kredi kartı olamaz. puan banka hesap hareketlerinde gözükür. kredi kartı hesap hareketlerinde gözükmez ama kredi kartında gözükür ve kredi kartı ile ile de kullanılabilir.(2 farklı bankamatik 2 farklı kredi kartı olunca farklı bi durum olabiliyorsa bilmiyorum ben de 2si tek)
    Teşekkürler anlaşılır cevap için, kredi kartı puanlarına baktığımda bende görünmüyor. Sayaç işledi 30 TL puan olarak. Belki gün içinde geçer puan hesaba.

• 2.5 yıldır Maximum kredi kartı kullanıyorum bu puan işlerinde bana mı denk geliyor anlamıyorum ama gününde yatan puanım nadirdir eğer kampanyaya katılıp benim gibi gününde puanların yatmasını bekleyen varsa sonu benim gibi gün sonuna kadar puanın yatacağını bekleyip ama sonraki gün mh arayıp en az 7 gün puanların manuel olarak yatırılmasını beklemek oluyor borcum bittiği an kapattırmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 6 Haziran 2020; 19:12:48 >
  • 150/10 atm karti kampanyasi vardi bugun yuklenmesi lazimdi yuklenen var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

150/10 atm karti kampanyasi vardi bugun yuklenmesi lazimdi yuklenen var mi?
    Edit: Silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 6 Haziran 2020; 21:24:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Alıntıları Göster
    Bende f yapmıştım benimki yuklendi

• gece yatmadıysa hiç yatmaz direk kayıt oluşturun. İnternet üzerinden

quote:

https://www.isbank.com.tr/iletisim-formu

• quote:

Orijinalden alıntı: Cifaretto

gece yatmadıysa hiç yatmaz direk kayıt oluşturun. İnternet üzerinden

quote:

https://www.isbank.com.tr/iletisim-formu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 6 Haziran 2020; 21:24:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Alıntıları Göster
    Hocam size yattı mı bende kayıt oluşturdum.

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.