Şimdi Ara

Maxi paket + Sınırsız internet : 62TL Acilll yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sabah aradılar Dsmarttan 62tl ye Sınırsız internet + Maxi paket denildi uydu vs içinde lakin 2 yıl tahattütlü.

Şimdi sorularım arayan arkadaş vergiler kurulum ücreti modern ücreti içinde 62tl yi geçmeyecek dedi fatura dogrumudur ?

Ve birde internet hızında TTneti ararmıyız ?

Ben TTnette sınırsız kullanıyorum fakat her ay 59 yerine 63-65 ödüyorum ondan geçmek mantıklı geldi banada ..

Arayıp randevu alacaklarmış eger iptal etmek istersek aradıklarında diyeyimmi kullananlardan yada bilenlerden fikir bekliyorum

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..
  • güncel

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Arkadaşlar sabah aradılar Dsmarttan 62tl ye Sınırsız internet + Maxi paket denildi uydu vs içinde lakin 2 yıl tahattütlü.

Şimdi sorularım arayan arkadaş vergiler kurulum ücreti modern ücreti içinde 62tl yi geçmeyecek dedi fatura dogrumudur ?

Ben TTnette sınırsız kullanıyorum fakat her ay 59 yerine 63-65 ödüyorum ondan geçmek mantıklı geldi banada ..

Arayıp randevu alacaklarmış eger iptal etmek istersek aradıklarında diyeyimmi kullananlardan yada bilenlerden fikir bekliyorum

İnternetin hangi paketini veriyorlar ...
    Sinema kanalları olmadan dsmart işe yaramaz bence ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Arkadaşlar sabah aradılar Dsmarttan 62tl ye Sınırsız internet + Maxi paket denildi uydu vs içinde lakin 2 yıl tahattütlü.

İnternetin hangi paketini veriyorlar ...
    Sinema kanalları olmadan dsmart işe yaramaz bence ...

http://www.dsmart.com.tr/paketler
    Sinema kanalları yok.Sinemalar FULL PAKETTE.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı dert bende de var Ekim de benm ttnet kampan bitiyor. Kullanan arkadaşlar bi yorum alsak iyi olucak.

Bir platforma üye olmayı planlıyordum ve sınırsız internete ihtiyacım olduğundan bu kampanya cazip geldi.

Daha önce superonline 1 MB 45TL ve Teledünya 12,5 tl ödüyordum.Simdi 8 MB internet+Dsmart Sinema TV dahil 67 tl.

Bu arada gelen ustaya full ile maxi paket farkının sadece gece kuşağı olduğunu söyledi.

Sormak istediğiniz bir soru varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Edit:sinema tv 1 ay hediye imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackin -- 15 Ağustos 2012; 15:24:04 >

Orijinalden alıntı: jackin

ben geçen gün aldım.65 tl'lik 8 Mbite kadar ve HD maxi paket.aylık 2 tl modem parası ve ilk faturada gelecek olan 40 tl aktivasyon bedeli var.

Bir platforma üye olmayı planlıyordum ve sınırsız internete ihtiyacım olduğundan bu kampanya cazip geldi.

Daha önce superonline 1 MB 45TL ve Teledünya 12,5 tl ödüyordum.Simdi 8 MB internet+Dsmart Sinema TV dahil 67 tl.

Bu arada gelen ustaya full ile maxi paket farkının sadece gece kuşağı olduğunu söyledi.

Sormak istediğiniz bir soru varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Edit:sinema tv 1 ay hediye imiş.

Evet malesef hediye.Maxi de sinemalar yok.Full pakette var.

• 2 yıl tahahütü bozma ihtimaliniz yoksa fiyat iyi, internet fiyatına dsmartınız olmuş oluyor, full pakette birşey yok zaten sinema kanallarında öyle ahım şahım birşey yok, maxi paket idealdir. İnternet altyapısı zaten ttnet-türktelekom üzerinden geliyor bölgenizdeki altyapı neyse aynı hızı alırsınız.

yetmeyeceğini düşündüm ve en mantıklısı D-smartın bu paketine geçmek sanırım. Yalnız HD ve HD+ arasında ne fark var bunu bilmiyorum. Fİber 20mbs

internet + HD paket 69 HD+ 79 tl . Aradaki 10 liraya değer mi? Dediğim gibi bir fikrim yok. Ayrıca bu fiber internetin AKK'sız olanı yok mudur? Kulllanan

arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa sevinirim :)
    2024 s400
    2024 Q7
  • quote:

Orijinalden alıntı: -cyanide

Ben de D-smart + Sınırsız internete geçmek istiyorum arkadaşlar. 2 yıldır uydunet+teledünya kullanıyordum ama evime yeni alacağım sistemde teledünyanın

yetmeyeceğini düşündüm ve en mantıklısı D-smartın bu paketine geçmek sanırım. Yalnız HD ve HD+ arasında ne fark var bunu bilmiyorum. Fİber 20mbs

internet + HD paket 69 HD+ 79 tl . Aradaki 10 liraya değer mi? Dediğim gibi bir fikrim yok. Ayrıca bu fiber internetin AKK'sız olanı yok mudur? Kulllanan

arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa sevinirim :)

HD+ da kayıt özelliği var tek artısı o. Bence gerek yok.

Akksiz paketler var ama fiyatları yüksek, çok aşırı download yapmıyorsanız 50 gb akk yeterli, sonrasında hız 3 mbite düşüyor.
  • Özellikle son dönemlerde D-Smart Maxi Paket+İnternet kampanyasına ilgi yoğun... Aynı şekilde bende etkilendim ve bayadır çok şey okudum internette. Gerek TTNET alt yapısı olduğu için aynı hızı alabilecek miyiz? Kopmalar oluyor mu? Fiyatlar beklendiği gibi mi faturalara yansıtılıyor? bu tip soruları çokça araştırdım. Bu soruların hepsi için olumlu cevaplar da veren oluyor olumsuz cevap verende oluyor. Olumsuzlarda şunu düşünüyorum. Örneğin; alt yapısında sıkıntı olan birisi bu kampanyaya katıldığında sıkıntıyla karşılaşıyor olabilir. Fatura konusuna gelindiğinde de kampanyaya tam araştırmadan katılmış olabilir. Yani şöyle ki; ben birkaç kez d-smartı aradım ve bilgi edindim. Israrla bazı soruları üstüne basa basa sordum. Faturada şöyle bişey var. Öncelikle tamam fiyat aylık doğru ücrette gelecek fakat ilk ay geçiş yaptığın ay ile sonraki tüm günleri kapsayan ayın faturası ve de damga vergisi ücreti katılıyor. Bu yüzden de yüksek gibi görünüyor ama değil. Örneğin; 29 Ağustosta internetin bağlandı diyelim 1 eylüle kadar olan kullanım+eylül ayı faturası geliyor. Aynı şekilde Eylülün 5inde bağlandın diyelim eylüldeki o 25 gün ve ekim ayı dahil olmak üzere ücret geliyor. Yani değişken. Ama sonra sistem oturuyor yerine ve sabit ücret geliyor. Ben de ttnet kullanıcısıyım. Zaten 59TL ödüyorum. En azından Şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi maçlarını da izlemek için bu kampanyayı çok uygun gördüm. TTNet alt yapımda sıkıntı yok. Dsmartta da olacağını sanmıyorum bu yüzden. D-Smart HD Maxi Paket+Limitsiz 8megabite kadar internet ayda 65TL + 2TL modem taksitlendirmesi + 2 TL iç kurulum taksitlendirmesi toplamda 69TL şeklinde güzel bir fiyat. Aslında tavsiye ederim. Akılda olan sorulara biraz açıklık getirebildiysem ne mutlu bana. Ancak ttnette ara ara problem yaşayanlar bence bu kampanyaya katılmasın sıkıntı bunda da olur bence. Ama ttnet yada başka internet sağlayıcısı kullanan ve sorunu olmayanlar için gerçekten güzel bir kampanya ve sorun olmaz diye düşünüyorum...

• D-smart internet almak için evde telefon olması gerekiyor mu ?

D-smart internet almak için evde telefon olması gerekiyor mu ?

Tabiki. Ttnet'ten herhangi bir farkı yok..

Orijinalden alıntı: knngs

Özellikle son dönemlerde D-Smart Maxi Paket+İnternet kampanyasına ilgi yoğun... Aynı şekilde bende etkilendim ve bayadır çok şey okudum internette. Gerek TTNET alt yapısı olduğu için aynı hızı alabilecek miyiz? Kopmalar oluyor mu? Fiyatlar beklendiği gibi mi faturalara yansıtılıyor? bu tip soruları çokça araştırdım. Bu soruların hepsi için olumlu cevaplar da veren oluyor olumsuz cevap verende oluyor. Olumsuzlarda şunu düşünüyorum. Örneğin; alt yapısında sıkıntı olan birisi bu kampanyaya katıldığında sıkıntıyla karşılaşıyor olabilir. Fatura konusuna gelindiğinde de kampanyaya tam araştırmadan katılmış olabilir. Yani şöyle ki; ben birkaç kez d-smartı aradım ve bilgi edindim. Israrla bazı soruları üstüne basa basa sordum. Faturada şöyle bişey var. Öncelikle tamam fiyat aylık doğru ücrette gelecek fakat ilk ay geçiş yaptığın ay ile sonraki tüm günleri kapsayan ayın faturası ve de damga vergisi ücreti katılıyor. Bu yüzden de yüksek gibi görünüyor ama değil. Örneğin; 29 Ağustosta internetin bağlandı diyelim 1 eylüle kadar olan kullanım+eylül ayı faturası geliyor. Aynı şekilde Eylülün 5inde bağlandın diyelim eylüldeki o 25 gün ve ekim ayı dahil olmak üzere ücret geliyor. Yani değişken. Ama sonra sistem oturuyor yerine ve sabit ücret geliyor. Ben de ttnet kullanıcısıyım. Zaten 59TL ödüyorum. En azından Şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi maçlarını da izlemek için bu kampanyayı çok uygun gördüm. TTNet alt yapımda sıkıntı yok. Dsmartta da olacağını sanmıyorum bu yüzden. D-Smart HD Maxi Paket+Limitsiz 8megabite kadar internet ayda 65TL + 2TL modem taksitlendirmesi + 2 TL iç kurulum taksitlendirmesi toplamda 69TL şeklinde güzel bir fiyat. Aslında tavsiye ederim. Akılda olan sorulara biraz açıklık getirebildiysem ne mutlu bana. Ancak ttnette ara ara problem yaşayanlar bence bu kampanyaya katılmasın sıkıntı bunda da olur bence. Ama ttnet yada başka internet sağlayıcısı kullanan ve sorunu olmayanlar için gerçekten güzel bir kampanya ve sorun olmaz diye düşünüyorum...

Size nasil ucuza aylik odeme olmadan dsmart ve internet sahibi olunur anlatayim...

Ilk isiniz dinanimhaber forum adsl superonline adsl sayfasina gidip aylik 34 tl 2 yil taahhutlu 8 mbite kadar sinirsiz ( bir adet vergi levhasi fotokopisi bulun, kimin adina oldugu onemli degil formalute icabi isteniyor) gecin ...

Dsmartida giris +HD 299 tl , ve +199 tl full HD paket +40 tl aktivasyon ile 538 tl 3 taksit alabilirsiniz ,

Ben 2 sini ayni anda yaptim ve aylik ortalama odemem ( adsl 29.9 tl idi ben aldigimda sindi 34 filan)

29.9+22 : 52 tl x 24 ay , ama 538 tl kismi pesin fiyatina 24 ay degil 3 ayda odeyebilirsiniz kredi kartiyla...

Sizin maxi paket ( benim paketin altindaki paket ) 69 tl geliyordu sanirim...

Iyi dusunun , ilk basta parayi taksitlendiremiyorsunuz ama bence cok uygun firsati kaciriyorsunuz...

Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

quote:

Ev telefonu olmadan da alabiliyorsun ama +10TL fark ödeyerek...

Orijinalden alıntı: knngs

quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

quote:

Ev telefonu olmadan da alabiliyorsun ama +10TL fark ödeyerek...

Fatura kısmında yazmıyor ama, ben siteden baktığımda dsamrt internet+full paket hd toplam 79 TL bunun üstüne bir de 10 TL mi vereceğim şimdi ?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.