Şimdi Ara

Max 650ytl ye 19'LCD Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar max 650 ytl ye kadar lcd monitör tavsiyeleriniz nelerdir ? garanti ve teknik servis olayı çok önemli biliosunuz bunlarıda gözönnüde bulundurarak bişiler söylermisinis :) bu arada widescreen in avantajları falan varmıdır ?

mesela lg nin şu ürünü:
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=22241

önerilerinizi bekliorum arkadaşlar sağolun..

• widescreen in avantajları için linke tıkla

LINK

bu arada 650 ytl ye Viewsonic in 22 inch wide screen monitörünü bile alabilirsin ki araştırısan görürsün ne kadar övüldüğünü.
  • Samsung 971p al

Wide için henüz oyunlar oturmadı, uzun vadede wide tabiki daha iyi.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: emretur

Samsung 971p al

Wide için henüz oyunlar oturmadı, uzun vadede wide tabiki daha iyi.........

yeni çıkan oyunların neredeyse tamamı destekliyo diye yazmıştı bu forumda bir arkadaş.
  • 650YTL civarında favorim: LG 1970HR, ayrıca LG 1960TQ, SAMSUNG 960BF, 960BG, PHILIPS 190X7FB veya 190C7FB de düşünülelbilir.
  • dediklerinize şimdi teker teker bakıcam arkadaşlar uzun vadede widescreen diyosanız widescreen alıyım o kadar para vericez + monitör en uzun süre kullanılan parça pc de sürekli değiştirmekte olmuo almışken hangisi iyiyse onu alalım
  • ölü pixel testi yaparak alabilirsen 19" LG-L1970HR en mantıklı seçim

bende bunu alacaktım son anda 22" ws yi 625 ten aldım BÜYÜK monitorü görünce dayanamadım
  • Philips 190FX6FB incelemeni tavsiye ederim
  • özellike bu forumda yapttım araştırmalar sonucu VIEWSONIC VG2230wm almaya karar verdim değişmezse :D

bakalım ankaradayım ya nova dan yada bimeks ten alıcam hangisi pixel denemesi yaptırıo birde pixeller için bi prg varmış onu bilen var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 12 Ocak 2007; 23:13:47 >
  • Bencede VIEWSONIC VG2230wm çok iyi bir seçim,arkadaşımda 19 inc almaya niyetlenmişti 600 milyonda sınırı vardı hemen gidip bu monitörü almasını tavsiye ettim kullananlarda çok memnunlar,ben benim 17 inc i yeni almamış olsaydım ilk tercihim olurdu kesinlikle
  • yaw tamam bu 22" viewsonic e karar verdim ama 1680x1050 dio bunun doğal çözünürlüğü ve en ii görüntü bu çözünürlükteymiş baktım benm ekran çözünürlük seçeneklerimde böyle bi çözünürlük yok nasıl olucakkk benm kart asus 7600gs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 12 Ocak 2007; 23:35:43 >
  • kardeş sen monitörü takınca o çözünürlüğe çıkar büyük ihtimalle.senin şuan gördüğün o çözünürlük sadece kartınla alakalı depil bildiğim kadarıyla.monitörde etkiliyor çözünürlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdd0 -- 12 Ocak 2007; 23:56:11 >
  • ben samsung 960 bf kullanıyorum gayet süper mönütör tavsiye ederim
  • Asus PW191 19 Wide Screen LCD MM Monitör Siyah 8ms ZBD
     Max 650ytl ye 19'LCD Tavsiyesi

MODEL :ASUS PW191
    EKRAN BOYUTU :19" WIDE SCREEN LCD
    VIS (Görülebilir Ekran Boyutu) :19"
    DOT/YATAY PITCH (mm) :0.285/0.285
    KONTRAST ORANI :600:1
    TEPKİME SÜRESİ :8ms
    PARLAKLIK :330
    MAX.ÇÖZÜNÜRLÜK :WXGA+ 1440x900
    DİĞER ÖZELLİKLER :150 derece yatay / 130 derece dikey görüş açısı, Splendid Teknolojisi , ZBD (Zero Bright Dot), 16:10 geniş görüş açısı ve 90 derece pivot, yükseklik ayarı, kulaklık
    VIDEO BAĞLANTISI :D-SUB & DVI
    ENTEGRE STEREO/HOPARLÖR :2 x 2 Watt Stereo
    GARANTİ : 3 YIL

Şu monitoru onerebilirim sana gerçekten güzel bir monitor .. arkdaşımda var arasıra onlara gittiğimde görüyorum cok iyi bir monitor.. renk ve görüntü bakımından...
    oda
    hipernex ten almış
    http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=2371&IID=66527

• beyler samsung225bw ye de kafa takıldı inceledim iyice aradaki fiyat farkına değecek gibi bi farkta göremedim bide sanırım viewsonic te backlight olayı daha azmış bugun alıcam son 1-2 bi akıl verebilcek olan varmı ??
  • ws monitorler için bir uyarıda bulunmak isterim

nfs, c&c , lotr serileri benim en cok oynadıklarım hepsi genişletilmiş oluyor gerçek ws olmuyorlar yani yuvarlak alanlar oval oluveriyor normal çözünürlüğün 1680*1050 ye yayılmış hali oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.