Şimdi Ara

max 550 tl tv önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bende bir tv almayı düşünüyorum. ama fiyat ucuz olsun. marka veya özellik değişebilir ama pek takılmam bunlara. önemli olan ucuz olması. öneriniz varmı?
  • Ucuz yollu çözüm arayan (ve İstanbul Gaziosmanpaşa'ya yakın olan) arkadaşlar için 39" ve 49" iki TV fırsatı var.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı camii'nin karşı sokağındaki A101 markette Vestel üretimi, Nexon 39nx600 700TL , Nexon 49nx600 1050TL.

A101'den aldığınız elektronik ürünleri 7 (ya da 8'di sanırım, personele sorarsınız) içinde iade edebiliyorsunuz.

Oyun için vs... düşünen arkadaşlar alıp deneyip gerekirse iade edebilir. Eğer bundan bir kaç sayfa önce açıkladığım şeyler bunlar için de geçerli ise (anakart modelleri vs...) oyun amacıyla kullanılabilir.

Şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Ucuz yollu çözüm arayan (ve İstanbul Gaziosmanpaşa'ya yakın olan) arkadaşlar için 39" ve 49" iki TV fırsatı var.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı camii'nin karşı sokağındaki A101 markette Vestel üretimi, Nexon 39nx600 700TL , Nexon 49nx600 1050TL.

A101'den aldığınız elektronik ürünleri 7 (ya da 8'di sanırım, personele sorarsınız) içinde iade edebiliyorsunuz.

Oyun için vs... düşünen arkadaşlar alıp deneyip gerekirse iade edebilir. Eğer bundan bir kaç sayfa önce açıkladığım şeyler bunlar için de geçerli ise (anakart modelleri vs...) oyun amacıyla kullanılabilir.

Şimdiden hayırlı olsun

sağolun öneri için ama vestel tercih etmiyorum kendi açımdan. başka markalar olsa daha iyi olur hangi marka olursa olsun. genede çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 20 Haziran 2015; 23:02:27 >

• Önyargı mı acı bir tecrübe mi söyletiyor bunları bilmiyorum ama sırf idare etsin diye nexon TV almıştım. Açıkçası çokta fena değil. Açıkçası axen, woon, Sunny vb... markalar alacağıma Vestel alırım.

Hangi marka olursa olsun derken içine bu saydığım abuk markalar da giriyorsa Vestel'e ayıp ediyorsunuz. Hee, tabiiki bir LG, Samsung, Sony değil bu cihaz. Ama bazı durumlarda onlardan bile iyi olabilir modeline göre. Özellikle fiyat / performans anlamında tercih edilebilecek ürünleri var.

• quote:

Önyargı mı acı bir tecrübe mi söyletiyor bunları bilmiyorum ama sırf idare etsin diye nexon TV almıştım. Açıkçası çokta fena değil. Açıkçası axen, woon, Sunny vb... markalar alacağıma Vestel alırım.

Hangi marka olursa olsun derken içine bu saydığım abuk markalar da giriyorsa Vestel'e ayıp ediyorsunuz. Hee, tabiiki bir LG, Samsung, Sony değil bu cihaz. Ama bazı durumlarda onlardan bile iyi olabilir modeline göre. Özellikle fiyat / performans anlamında tercih edilebilecek ürünleri var.

neden bu kadar savunmaya girdiniz anlamadım. vestelden dolayı vergi olaylarını duymuştum. bunlarda etken oldu diyebilirim. ayrıca ayıp edilecek bir şey yok. vesteli savunmanızı anlarım ama böyle şeyler demenize gerek yoktu. genede teşekkür ederim öneriniz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: gostronger

quote:

Önyargı mı acı bir tecrübe mi söyletiyor bunları bilmiyorum ama sırf idare etsin diye nexon TV almıştım. Açıkçası çokta fena değil. Açıkçası axen, woon, Sunny vb... markalar alacağıma Vestel alırım.

neden bu kadar savunmaya girdiniz anlamadım. vestelden dolayı vergi olaylarını duymuştum. bunlarda etken oldu diyebilirim. ayrıca ayıp edilecek bir şey yok. vesteli savunmanızı anlarım ama böyle şeyler demenize gerek yoktu. genede teşekkür ederim öneriniz için.

Orada ayıp ediyorsunuz dedim ama sizi kötüler manada söylemedim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Yani yazık ediyorsunuz da diyebilirdim. Mobilden yazınca insan kendini ifade edemiyor çok fazla kusura bakma.

Bu kadar savunmamın sebebi bir süre kullanıp, diğer markalardan aşağı kalır yanını çok fazla görmememdir. Esasen şu anda LG'ye geçiş yaptım ancak 65" cihazlarda Vestel'in istenilen performansı göstermediğini gördüğüm için bu kararı aldım. Fakat daha düşük serilerde özellikle fiyatına göre cihazların çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

Vergi olayına da çok takılmıyorum açıkçası. Ben öyle pis bir dönemde TV arayışına girdim ki. Bilirsiniz Aralık ayı gibi sene sonundan dolayı bir sürü kampanya olur ve kota doldurmaya çalışır firmalar. Ben Ocak ayında TV arayışına girdim ve fiyatlar acayip yükselmişti. Bunun üstüne de Vergi muhabbetleri iyice canımı sıkmıştı. O dönemde A101 markette rastladığım bir kampanyadan, sadece TV'siz kalmayalım (çünkü fiyatlardan dolayı araştırma uzun sürecek gibi gelmişti zaten) diye Nexon aldım ve çok memnun kalmıştım. Eğer aradığım boyut o olsaydı, başka bir şey almama gerek kalmayacaktı.

Sonrasında da Nisan ayı civarında fiyatlar bir dalgalandı ve gördüm ki Aralık ayı fiyatları ile kafa kafaya geldi fiyatlar. Yani firmalar Vergi olayını pek sallamadı gibi geldi. Sallamadı derken; Vergiden dolayı fiyat arttırmak yerine, fiyatları makul seviyede tutup kar marjlarını düşürdüler muhtemelen. Ya da o dönemde 2014 modeller satılıyordu ve çoktan gümrükten geçmiş ürünler olduğu için dokunmadı bilmiyorum. Ancak Vergi arttı diye fiyatları değiştirmiyorlar, bunu söyleyebilirim. Zaten bunu yaparsa Yerli firmalar ile rekabetleri daha da zorlaşacak.

Bu iş sadece devlet'e yaradı bence, kasaya daha fazla vergi girer oldu. Ben farklı bir sektördeyim ve bizim sektörde de geçtiğimiz yıllarda inanılmaz oranlarda vergi artışı olmuştu. Bu dengeyi fiyatları uçurarak değil, kârı düşürerek koruyor firmalar onu gördüm. Çünkü, aksi taktirde yerli firmalara pay kaptırıyorsun, bilinirlik azalıyor, azaldıkça da Panasonic gibi dükkanı kapatır gidersin işte.

Kırdıysam tekrar özür dilerim. Yanlış kelimeler seçmiş olabilirim. Şimdi bilgisayardan yazdım, kendimi biraz daha açık ifade edebildiğimi umarım.

• ne kusuru hocam önemli değil. kırılacak bir şey yok. sorun da değil.

ayrıca vergi pek etkilemesede, vergi olayları yüzünden genede sıcak bakmıyorum pek vestele. forumda bir konuda axen 49 inç 1000 lira denilmiş bir modele. isterseniz sizde bakabilirsiniz konuya. tvnin bahsedilidiği konu linkide şu:

http://forum.donanimhaber.com/m_106718644/tm.htm

beğenenler var. ve fiyatına göre iyi bir görüntüsü varmış. ama bilmiyorum alacakmıyız. duruma göre bakacağız artık. başkada bakabiliriz belki. tabii maddi durumda var.

tekrar öneriniz için teşekkür ederim. saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 22 Haziran 2015; 18:33:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.