Hocam carraro sportive 224 aldım 5575 liraya yüzde 11 indirimle 56 cm kadro iyi yapmış mıyım? |
Max 4500 tl Bisiklet Tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam kadro boyu konusunda deneyerek binerek daha mantıklı seçim olurdu artık almışsınız, bana hayırlı olsun demek düşer. Kaliteli marka model seçiminizi yapmışsınız.
-
bu modelde en fazla 56 cm kadro vardı hocam bisikletçilerde 56 üstü kadro bisiklet zor bulunuyor dedi. İnşallah bana yeterli olur.
-
TX serisi şehir bisikleti serisi. Dağ bisikleti olan CX serisidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun, gayet güzel seçim. Kadro boyu da uygun. Sadece uzun sürüşler yapacaksanız seleyi geniş bir sele ile değiştirebilirsiniz. Ki bunun 3 katı fiyatlı bisikletlerde de sele sıkıntı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadro tasarımından olayı aklımda dağ bisikleti olarak kalmış. Düzeltme için teşekkürler. Neyseki daha kaliteli bisiklet tercihi yapılmış.
-
-
Sağolun hocam duruma göre rahat bir seleye geçerim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X