Şimdi Ara

Max 450 bin TL ye otomatik araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 450.000 TL’ye kadar alınabilecek en mantıklı otomatik vitesli araba tavsiyesi alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

If it runs,it's crackable...
  • theblackside T kullanıcısına yanıt

Eski japon ne alaka?

Şanzıman eski Volvo vardı bende Aisin japon marka idi , Başka bir Avrupa araba kullandım Aisin japon otomatik şanzıman vardı

450 bin TL otomatik ne olur derseniz eski kasa Corsa tam otomatik belki , otomatik ve eski araba şans işi yada robotize yarı otomatik şanzımanlar bakımı tamiri daha kolay olup vites geçişleri sarsıntılı oluyor genelde

Genel olarak o bütçedeki araçlar yıllanmış araçlar olacağı için,hem şanzıman tork konvertörlü, hem motor mekanik olarak nispeten daha sorunsuz olacağı için tavsiye edilir."ne alaka" şeklindeki hoş olmayan üslübünuza anlam veremedim.

Ayrıca konu sahibine tavsiye olarak kendim robotize şanzımanlı selespeed kullanıyorum.Tavsiye etmem.Robot kısmındaki arızaların,hem parça,hem anlayan usta bulunması konusu ciddi problem.Çoğunlukla 120-130 bin tl robot değişimini göze alın arıza durumunda.

If it runs,it's crackable...
  • theblackside T kullanıcısına yanıt

Abicim bende Clio 1 vardı bakımlı oğlu bakımlı hemde otomatik 2 seneye kadar günlük biniyordum şehir içi

Şanzıman markasına bakmak lazım diyorum araba markasından önce ve şanzıman tipine

Aisin şanzımanlar tork konvertörlü olarak düzenli yağ bakımı ile çok uzun süre gidiyor

ONLARCA FORUMCU MUTLU MÜŞTERİ KONU LİNKİMİZDE...

AYRICA AYIN İLK GÜNÜNE ÖZEL ALLİANZ KASKODA NET %30 İNDİRİM FIRSATI!

FORUM KONUMUZ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.