Bildirim
Max 45.000 tl araba tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu paraya cok zor ama bir ihtimal Peugeot 308 olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ekrem742
Bu paraya cok zor ama bir ihtimal Peugeot 308 olabilir
Hocam renoult clio tavsiye edermisin ?
Ben olsam almam hocam biri b segmenti digeri c segmenti 308 yari otomatik oldugu icin sanziman ariza yapsa bile 1000-3.000 tl yesıfır sanziman takarsın.ayrica 1.6 112 hp motor yillardir kullaniliyor kuvvetli bir motora sahip
Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Clio nedir ya? O paraya bula bula bir Clio mu buldun?
Ya bir gidin arkadaşım ya. -
quote:
Ben olsam almam hocam biri b segmenti digeri c segmenti 308 yari otomatik oldugu icin sanziman ariza yapsa bile 1000-3.000 tl yesıfır sanziman takarsın.ayrica 1.6 112 hp motor yillardir kullaniliyor kuvvetli bir motora sahip
Araç alırken şanzımanı arıza yapar mı yapmaz mı diye alıyorsun?
Yapmayan araçlar hangisi arkadaşım? Öğrette bizde uyanık olalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanBeyDiyeceksin
Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Clio nedir ya? O paraya bula bula bir Clio mu buldun?
Ya bir gidin arkadaşım ya.
Hocam o zaman tavsiye verde o paraya alınabilecek bir şey alalım
Auris
Yani hiç; focus, leon, citroen, hyundai bulamadın Clio markasına kaldın öyle mi? -
quote:
quote:
Yapmayan araçlar hangisi arkadaşım? Öğrette bizde uyanık olalım.
Aracin kalbi olan motor ve sanzimana bakarim tabi sonucta araci dusunce gucuyle yurutmuyorsun.ayrica mesaji tam okuduysan segment farkinindan da bahsettim
quote:
quote:
Yapmayan araçlar hangisi arkadaşım? Öğrette bizde uyanık olalım.
Sen zenginsin kardes senin burda isin yok sen suv bolumlerini incele birakta biz orta direkler arac secerkenki onceliklerimizi rahat rahat tartisalim ...
Aynı şekilde ben de yaza doğru 35-45 bin arası benzinli otomatik vites C sınıfı hatchback araç bakıyorum. Gözüme çarpanlar, nadir de olsa 2012 yeni kasa focus, bolca eski focus, megane 3, c4, i30. Tercihlerimi daha da daraltabilirsem iyi olacak. Megane 3 ve denk gelirse yeni kasa focus LPG li halleriyle daha bir hoş görünüyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X