Şimdi Ara

Max 1500 tl en iyi laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili donanımhaber ailesi ilk defa laptop alacak birisi olarak engin bilgilerinize ihtiyacım var

bu sene üniversiteye gidiyorum ve bir laptop almayı düşünüyorum

mümkünse en son oyunları rahat oynatabilecek bir laptop olsun

samsung rf510-j03tr/Windows 7 home premium / i5 560m 2.67ghz turbo 3.2/8gb 1333mhz ram/7200rpm 500gb hdd /2gb 420m ekran kartı

• İmzamdaki laptopa bi göz at. Bu arada arkadaslar 3210m ne çok arttı demi ? Ben aldıgımda sadece bende vardı :)

LG G2
  • http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/MusteriHizmetleri

İki gün önce bu laptop 1449 tl ye düşmüştü. Şu an turuncu kartla 1800 tl. Eğer biraz bekleyebilirsen indirime girdiğin de, 1450 tl gibi makul fiyata alınabilir.

Ekran kartı amd radeon 7730m. > gt630m - amd 7670m - gt555m - gt635m vs. gibi ekran kartı modellerinden daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CesuRRR06

İmzamdaki laptopa bi göz at. Bu arada arkadaslar 3210m ne çok arttı demi ? Ben aldıgımda sadece bende vardı :)

senin makinede 1333 ram mi var hm76 çipsete nasıl 1600 değilde 133 takmışlar öyle olduğuna eminmisin cpu-z programıyla memory ve spd kısmının resimlerini buraya atarmısın.Bu arada Allah bozmasın çok kişi casper'e atıp tutuyor makineye iyi bakar kollarsan yarı yolda kalmazsın sen memnunsun anladığım kadarıyla.

cesur imzandaki laptopta bi de intel yazıyo o iki ayrı ekran kartı mı oluyo

bi de amd ekran kartını pek almak istemiyorum çoğu oyun artık nvidiaya ya göre oyun yapıyo

bi de nvidia gt630m le amd hd 7730m nasıldır
    Daha Fazla Göster
  • 7730m daha iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fasli

xps kasa öneririm

http://www.pcdepo.com/dell-xps-502-s45f65-i5-2450m-notebook-urun7267.html

o fiayata alabileceğin en güzel makinalardan biri hemde xps kasa

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: CesuRRR06

İmzamdaki laptopa bi göz at. Bu arada arkadaslar 3210m ne çok arttı demi ? Ben aldıgımda sadece bende vardı :)

senin makinede 1333 ram mi var hm76 çipsete nasıl 1600 değilde 133 takmışlar öyle olduğuna eminmisin cpu-z programıyla memory ve spd kısmının resimlerini buraya atarmısın.Bu arada Allah bozmasın çok kişi casper'e atıp tutuyor makineye iyi bakar kollarsan yarı yolda kalmazsın sen memnunsun anladığım kadarıyla.

Cpu-z da gostermiyor bende abartmak olmasın die 1600 Yazmadım. 1600 de olabilir tabii. Pcden cok memnunum . Parmak izi bırakıyo touchpadin tuşları ian bundan başka hiçbi eksisi yok. Sesi felan mükemmel.

LG G2

• Sitelerde 1333 gösteriyor . Bu arada amd ekran kartı onermem oyunlardaki performansı guzel degıl . Optumums teknolejisi cok guzel bence...

LG G2
  • konu yukarı benim de önerilere ihtiyacım var

i7 işletim sistemi 6 gb ram 750 gb harddisk 1gb ekran kartı seni baya götürür diye düşünüyorum ben :)
  • ekran kartı düşük işlemciye yanılmayın,oyunlarda artı sağlamaz ekran kartı önemli olan ağır programlar kullnsa i7 olsun derim ama oyun için ekran kartı göz önüne alınmalı öncelikli olarak.6gb ram performans sağlamaz çünkü normal kullnıcı tam dolduramaz 4gb bile yeterli geliyor ileriye dönük olabilir 6gb i5 modellerde de mevcut.

hiç probook kullanan oldu mu bu özellikler çok iyi fiyatı da bi tanıdığımızdan alacağımız için düşürtebilirim

var mı probook kullanan lütfen yardım çok acil
  • _____________________________
  • up
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.