Bildirim
max 150 tl
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
su an samsung s2 kullaniyorum. android6 rom kurulu. her isimi goruyor. o paraya daha iyisi olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet benimde hoşuma gitti. Güzel telefonmus . Baktığımda s3 mini s2 ve xperia Sp var . Birini seçeceğim artık . Peki batarya bir günü çıkarıyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu paraya alabileceginz hicbir tel gunu cikarmaz. S2 ler batarya omru olarak kotudur. s3 mini dahada kotudur.
xpreia sp 150 tl bulamazsnz bulursanz bende aliyim hemen hocam :d
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tane buldum mesaj da gönderdim Haber bekliyorum :) aldığımda buraya yazarım efenim
bu fiyata zor valla.S2 bulabilirsen bul,olmadı gm discovery'lere bak.Benim tavsiyem ise nokia lumia modellerine yönelmen -
Sarj konusu onemliyse lumia ya hic girisme
S2 olabilir
Discovery elinde patlar
Ben de s3 var, şarj soketi değişmesi lazım ve ekran kırık yaptırırım diyorsan uygundan vereyim
S2 olabilir. S3 u yaptiramam kardeşim sağol. Xperia olsaydı iyi olurdu ama adam mesajlara bakıyor cevap vermiyor . En son s2 alacam. S2 ile s2 plus arasında fark var mi
S4 mini var home tusunun sol tarafından ekran kırılmış ama dokinmatige etki etmiyormus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilhans -- 22 Eylül 2016; 10:10:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X