Bildirim
max. 1150 tlye kadar led tv {istediğim özellikler içerde}
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: fth.97
laptopu bağlayıp oyun oynamak istiyorum takılmasını, donmasını istemiyorum. smart tv olsun . led tvlerdeki su hertz meselesinide açıklarsanız iyi olur hani 400 herz ne işe yarar. 200 hertzlik bir led tvde oyun takılma yaparmı
yardımlarınızı bekliyorum
Laptop bağlayıp oyun oynayıpta takılmamasını istiyorsan Panasonic plazmalara bakabilirsiniz. Panasonic 42UT50E modeli giriş seviyesindedir ve dediğiniz fiyat aralığında diye biliyorum. 1.369 TL ama Panasonic gerçekten iyidir. 3D ve smart tv mevcuttur.
Hz olayına gelirsek. 400 müş 200 müş takılmayın. Zira onlar panellerin gerçek Hz değerleri değildir. Gerçek değerleri 50 Hz'dir. Hz ise bir ekranın saniyede kaç kere görüntü yayınlayabileceğini gösterir. -
Tesekkur ederim kardesim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Butceyi biraz arttirdik. Philips 40PFL5507H bu tv nasil onerirmisin oyunlarda takilma yaparmi yakin zamanda yardimci olurmusunuz
quote:
Butceyi biraz arttirdik. Philips 40PFL5507H bu tv nasil onerirmisin oyunlarda takilma yaparmi yakin zamanda yardimci olurmusunuz
5507K bakabilirsin ama H de olur. Philipsler iyidir. Tabi gonul ister 6 ya da 7 serisine bakmani ama bu da iyidir .
quote:
Orijinalden alıntı: aramazmert
quote:
5507K bakabilirsin ama H de olur. Philipsler iyidir. Tabi gonul ister 6 ya da 7 serisine bakmani ama bu da iyidir .
Bide bunlar aktif gozluklermis nasildir onerirmisiniz. Onermesseniz Pasif gozluklu esdegeri bir tv soylermiisniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Bide bunlar aktif gozluklermis nasildir onerirmisiniz. Onermesseniz Pasif gozluklu esdegeri bir tv soylermiisniz.
Aktif gözlükler kişiden kişiye değişen kavramlar hocam. Denemeniz gerek. Ama ben pasif kullanıyorum ve şu ana kadar sadece 1 kez baş ağrısı yaptı. O da çok yorgundum o yüzden oldu. Pasif gözlüklü eş değeri bir tv olarak LG bakabilirsin 42LM660S olanı 1.698 TL. Bir de 300-400 TL daha zorlayıp babalar gibi 6007K alabilirsin. -
Altif gözlükde oluşan titreşim benim gözlerimi açıkcası çok yoruyor bu sebepten dolayı pasif gözlükten yanayım. Philips 5507 modeli gayet güzeldir hem oyun için hem de sd yayınlar için.
quote:
Orijinalden alıntı: aramazmert
quote:
Aktif gözlükler kişiden kişiye değişen kavramlar hocam. Denemeniz gerek. Ama ben pasif kullanıyorum ve şu ana kadar sadece 1 kez baş ağrısı yaptı. O da çok yorgundum o yüzden oldu. Pasif gözlüklü eş değeri bir tv olarak LG bakabilirsin 42LM660S olanı 1.698 TL. Bir de 300-400 TL daha zorlayıp babalar gibi 6007K alabilirsin.
Tesekkurler yardımın icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Tesekkurler yardımın icin
Önemli değil hocam . -
Philips 3D LED TV SMART 40PFL5507K dedikleri gibi iyidir, sapasağlam paneldir, görüntü kalitesi iyidir ve akıcıdır. Oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.Biraz daha bütçeniz yetiyorsa, 6000 serisine atlayabilirsiniz. 42PFL6007 önerilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X