Bildirim
max 1000 tl bütçe ne alsam
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bence nexsus cihaz tercih edilmeli çünkü GS2 ye Jellybean gelmeyebilir :) _____________________________ i5 3570K//Asus P8Z77-LX//Corsair Vengeance 8GB (2*4)//Zotac GTX 670 AMP! Edition//Corsair 400R+CX750//Thermaltake Frio Advanced//WD 1 TB Caviar Black + Corsair Neutron GTX 120GB -
quote:
Orijinalden alıntı: Evivva
Bence nexsus cihaz tercih edilmeli çünkü GS2 ye Jellybean gelmeyebilir :)
peki ne gibi farklar var s2 ye göre bu arada bi dipnot şu ana kadar kullandığım en yüksek cihaz arc s_____________________________ Life is a beautiful thing -
Oyun istiyorsan S2 ama Galaxy Nexus Google ın telefonu olduğu için tüm güncellemeleri alırsın tek farkları Galaxy S2 nin Grafik işlemcisi daha güçlü Galaxy S3 ve Note 2 dekinin aynısı
_____________________________ i5 3570K//Asus P8Z77-LX//Corsair Vengeance 8GB (2*4)//Zotac GTX 670 AMP! Edition//Corsair 400R+CX750//Thermaltake Frio Advanced//WD 1 TB Caviar Black + Corsair Neutron GTX 120GB -
quote:
Oyun istiyorsan S2 ama Galaxy Nexus Google ın telefonu olduğu için tüm güncellemeleri alırsın tek farkları Galaxy S2 nin Grafik işlemcisi daha güçlü Galaxy S3 ve Note 2 dekinin aynısı
aslında kafam karışık arada oyun oynarım ama çok fazla değil benim için ses önemli çünkü telefondan müzik dinlerim kulaklıkla kamerası biraz önemlidir internet kullanımı çok önemli hız açısından video oynatımı önemli aslında kafamda s2 nexus ve note vardı bilmiyorum ama s2 biraz daha önde ama bu güncelleme olayı can sıkıyor note da biraz büyük gibi_____________________________ Life is a beautiful thing -
quote:
Seni kandırmışlar Jelly Bean gelicek
Not: Samsung'tan nefret ederim ama o fiyata en iyi seçim Nexus
_____________________________ KTÜ İnşaat Mühendisliği 2015/2019-BTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği 2019/?
IT Consultant
Özlediğimiz kadar özümsedik Atam.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Silenforce
quote:
arkadaşa katılıyorum 2.el olarak nexus olabilir gayet iyi telefondur ama 0 olarak istersen belki bu hoşuna gider bi bak derim ama tercihin nexustan yana olsun :)
http://www.hizlial.com/u02.044.1271.0575/samsung-i9001-galaxy-plus-8-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye_____________________________ 
PSN : Belifanti
-
quote:
Orijinalden alıntı: Venduss
quote:
Orijinalden alıntı: Silenforce
quote:
arkadaşa katılıyorum 2.el olarak nexus olabilir gayet iyi telefondur ama 0 olarak istersen belki bu hoşuna gider bi bak derim ama tercihin nexustan yana olsun :)
http://www.hizlial.com/u02.044.1271.0575/samsung-i9001-galaxy-plus-8-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye
hocam senin yolun nexusta son bulacak hadi bakalım :D bende öyle düşünüyorum arkadaşın önerdiğine de bakabilirsin ama
yurtdışı s2 vardı 750 tl ye ama s2 yurtdısı biraz soğuk geldi nexus çok temizdi 1000 tl dese alacaktım neyse artık yarın yeni 2.eller gelir dedi telefoncu arkadas bakalım aslında note hoşuma gidiyor gibi ama biraz büyük sıkıntı yaşatırmı acaba ?_____________________________ Life is a beautiful thing -
note u kullandım ekran boyutu sizi yürütmesin ele oturuyor. Bence aynı fiyatta Note daha performanslı olduğu için tercih edilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i5 3570K//Asus P8Z77-LX//Corsair Vengeance 8GB (2*4)//Zotac GTX 670 AMP! Edition//Corsair 400R+CX750//Thermaltake Frio Advanced//WD 1 TB Caviar Black + Corsair Neutron GTX 120GB -
quote:
note u kullandım ekran boyutu sizi yürütmesin ele oturuyor. Bence aynı fiyatta Note daha performanslı olduğu için tercih edilir
gelecek olan note 2 yle şimdiki note arasında ne fark var yani şimdi 1100 e note alsak yarın note 2 çıkınca bizim telin değerinde çok düşüş yaşanır mı ?_____________________________ Life is a beautiful thing -
Yani S2 ile Note un Işlemcisi aynı ama note belki zor satılabilir. Ama hala Galaxy S2 nin piyasası var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i5 3570K//Asus P8Z77-LX//Corsair Vengeance 8GB (2*4)//Zotac GTX 670 AMP! Edition//Corsair 400R+CX750//Thermaltake Frio Advanced//WD 1 TB Caviar Black + Corsair Neutron GTX 120GB -
arkadaslar çok temiz htc sensation xe var 750 tl gibi fiyatı var bu modellere kıyasla işimi görürmü _____________________________ Life is a beautiful thing -
s2 alındı teşekkürler
_____________________________ Life is a beautiful thing -
quote:
Orijinalden alıntı: burakketenci
s2 alındı teşekkürler
kaça aldın nerden aldın :)_____________________________ -
980 tl telefoncu arkadastan 01.09.2012 tarihli cihaz _____________________________ Life is a beautiful thing -
quote:
980 tl telefoncu arkadastan 01.09.2012 tarihli cihaz
hayırlı olsun, dükkanı falan var mı o arkadasın biz de alabilirmiyiz?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: polonyalimendil
quote:
980 tl telefoncu arkadastan 01.09.2012 tarihli cihaz
hayırlı olsun, dükkanı falan var mı o arkadasın biz de alabilirmiyiz?
saolasın dostum şöyle söyliyim 3 4 gün üst üste kadıköy e gittim 2.el s2 fazla kalmıyo piyasada geldiği gibi satılıyor o yüzden denk geldi aldım_____________________________ Life is a beautiful thing
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler