Şimdi Ara

Mawaru Penguindrum-Anime Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Mawaru Penguindrum-Anime Tanıtımı


    Mawaru Penguindrum


    Tür : Comedy, Mystery, Drama, Psychological

    Konusu: Ölümcül bir hastalığı olan kardeşleri Hirama birgün gezi sırasında ansızın vefat eder ve morgdayken kafasında tuhaf bir şapkayla uyanır fakat başka bir yaşam formunun etkisi altındadır.Bu yaşam formu kardeşlere,kız kardeşi hayata döndürebileceğini fakat bunun içinde Penguindrum u bulmalarını ister.Peki ya nedir bu Penguindrum?.İşte Arayış böyle başlar.

    Kişisel görüşüm : İçinde her türlü duyguyu hissedebileciğiniz. yeri geldiğinde duygulanacağız yeri geldiğinde gülüceğiniz zaman zaman nefret ediceksiniz hayrete düşüceksiniz kafanız karışacak...Anime 6.bölüme kadar komik,müzikal,eğlenceli bir halde devam ederken 7.bölümle birlikte işler artık ciddileşiyor ve gittikce karamsar bir dünyada buluyoruz kendimizi.Aslına bakarsanız konu olarak Penguindrum u bulmak gibi gözüksede,sınıf öğretmenini kendisine aşık etmeye çalışan öğrenciyi,yada küçük bir kızın ailelerinin nefret ettiği arkadaşlarını kurtarmaya çalışması yada sadece kader???? Kaderimizi değiştirebilirmiyiz? değiştirebilirsek nasıl değiştirebiliriz? gibi sorulara cevap ararken yada kaybedenlerin gözünden dünyayı gördüğümüz onların hissetlerini konu alan bir anime Mawaru Penguindrum.

     Mawaru Penguindrum-Anime Tanıtımı




    ek olarak Penguenlerimizi unutmamak gerekir.Tatlılıkları şirinlikleri araya serpiştirilen komedi öğeleriyle gerçekten ayrı bir hava katıyor animeye şirin penguenlerimiz..Ha derseniz ne ne amaçla ordalar?-Amaçları yok.Sadece varlar. diyebilirim..Eksi yönlerinden konuşacak olursak seri bitiminde kafamızda soru işareti kalmıyor diğil.ilk 3-4 bölüm bu tarz animelere alışkın olmayanlar için sıkıcı gelebilir..Lakin Her Türlü Önerebileceğim bir anime.Seri bittiğinde bakış açınız değişecektir kesinlikle.Tavsiye ediyorum animeyi şiddetle

    ilk anime tanıtımım olduğu için hatalarımdan ötürü affınıza sığınıyorum şimdiden

    Son olarak Animeye Puanım ise 9/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonthas -- 24 Mart 2013; 0:03:54 >







  • altyazı mevcut çeviri yarım bırakılmıştı bitirilmiş bende o ara 5-6 bölüm izlemiştim çeviri devam etmeyince bırakmıştım .
    http://divxplanet.com/sub/m/30132/Mawaru-Penguindrum.html
  • iyi araştıramamışım demekki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de tavsiye ederim. Mahou Shoujo Madoka'ya benziyor biraz. Her ne kadar türünde komedi geçse de genelde dramatik bir havada geçiyor. İlk bölümler pek sarmasada ilerki bölümleri epey etkiyeyici özellikle finali.

    Müzikleri de çok güzeldir.

  • Aynen Madokoyla benzerlikleri yok değil.Keza aynı yönetmenin Ikehuro nun "Revolutionary Girl Utena" animeside çok iyi bir yapıt bence.Onuda tavsiyede ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonthas -- 24 Mart 2013; 22:52:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • izleyin şu animeyi eyy ahali
  • 10. bölümdeyim, biraz shoujo havası olsa da güzel. Sanatsal bir tarzı var, bir de çok garip olaylar dönüyor altından ne çıkacak diye çok merak ediyorum izlerken.
  • Bu anime baya iyiydi. Anime tanıtımı için, izleyip de akılda soruları kalanlar için buyrun.
    https://kayiprihtim.com/inceleme/mawaru-penguindrum-incelemesi/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.