Şimdi Ara

Mavi yaka olarak yurt dışına gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. 10 yıllık oto detay, Cam filmi, pasta cila, seramik kaplama, boya koruma, tavan folyo kaplama ustasıyım. Daha güzel günler için, herkes gibi bende yurt dışında bir imkan yaratmak istiyorum kendime. Yaşım 29. Gerçi 30 a da bişey kalmadı :) Şükür burada da kötü değil işim, ama malum ülkemizde artık herşey çok pahalı ve hayat çok zor. LinkedIn üzerinden araştırma yapıyorum, sayfalar dolusu auto detailer, window tinter ilanları var. Benim bu işletmeler ile ciddi manada ne yapıp, nasıl yapıp görüşmem lazım? Ya da, nasıl bir yol izleyip gidebilirim? Bu konularda pek bilgi sahibi değilim. Başlangıç seviyesi İngilizce var. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını bekliyorum. Teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XY_SCORPION -- 22 Temmuz 2019; 13:18:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • birşeyleri bireysel olarak değiştirebilme zamanı geldi geçti hocam. Ben sizden bunu değil, konu hakkında bilgi sahibi iseniz yorum yapmanızı istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlangıç seviye ingilizceyle nasıl adamlarla konuşmayı düşünüyorsun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam yurtdışında tanıdışın vs yoksa öncelikle yapman gereken kendine ingilizce bir cv hazırlamak ve mesleki ingilizceye sahip olmak.İngilizceyi hiç kullanmayacak olsan bile onun orda durması gerekiyor.Daha sonra gidceğin ülkeyi beliremişsen o ülkeye ait yerel iş bulma sitelerinden veya linkedin'den şansını deneyebilirisn.Ayrıca çalıştığın sektör ile alakalı göçmenliğe de başvurabilirsin.
  • İlk yapmam gereken İngilizceyi geliştirmem galiba. Sonrası için de göçmenliğe başvurmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidebilirsin, hatta yazılımcılardan, doktorlardan daha kolay gidersin. Avrupa'da böyle tamir, tekstil, sanayi, tesisat, kuryelik gibi işlere çok büyük ihtiyaç var.

    Hatta tesisatçılık yapan bir akrabam ayda 15.000 € para kazanıyor ve evi parlamento binasının karşısında. Tek yapman gereken sana iş verebilecek birisiyle iletişime

    geçmek. Oradaki tamir dükkanlarını falan araştırıp kendini tanıt. Birisi sana vize çıkarttırır.
  • Çabala, çabala, çabala... Hoop bakmışsın 60 yaşındasın. Diyelim ki ülke düzeldi. Ee, ömür mü kaldı ?
  • Cevabın için teşekkür ederim. LinkeIn'de çok fazla ilan var mesleğim ile alakalı.Sanırım önemli olan doğru işletmeyi bulabilmek. Vize konusunda ne kadar yardımcı olabilirler bilmiyorum ama şansımı deneyeceğim. Dediğim gibi bu işlere yabancı olduğum için bilgi almak istedim. Teşekkür ederim. Bu arada cevap veren herkese teşekkür ederim.
  • Çabalamadan, uğraşmadan, daha iyisini istemeden tek düze bir hayat sana doğru geliyorsa saygı duyarım. Benim hayattan beklentim bu değil.
  • İdris Usta zamaninda gitmiş, simdi boyadır tamirattir falan paraya para demiyor orda. Bi de saf bi yabanci kadin bulmus evlenmis. Havuzlu evde oturuyor adam. Yukarda bi arkadasin dedigi gibi adamlara bu tarz isler yapacak elemanlar lazim. İnsallah bi yolunu bulur gidersin hocam. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XY_SCORPION

    Cevabın için teşekkür ederim. LinkeIn'de çok fazla ilan var mesleğim ile alakalı.Sanırım önemli olan doğru işletmeyi bulabilmek. Vize konusunda ne kadar yardımcı olabilirler bilmiyorum ama şansımı deneyeceğim. Dediğim gibi bu işlere yabancı olduğum için bilgi almak istedim. Teşekkür ederim. Bu arada cevap veren herkese teşekkür ederim.
    Size daha çok yardım etmek isterdim ama Avrupa'da yaşayıp Otomotiv sektöründe çalışan hiç tanıdığım yok.

    Umarım hayalinizdeki ülkeye gidip en iyi şartlar altında yaşarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XY_SCORPION

    Çabalamadan, uğraşmadan, daha iyisini istemeden tek düze bir hayat sana doğru geliyorsa saygı duyarım. Benim hayattan beklentim bu değil.
    O zaman neden yurt dışına gidiyorsun hocam ? Burada çabalayabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BUZ TROLÜ

    Bu mesaj silindi.
    Evlilik ve çocuk yapmak bana mantıklı gelmiyor.
  • İlginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Hayırlısı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.