Arkadaşlar Bir kaç gün önce ekran çözünürlüğünü 2000 yapmıştım yani imleci en üste çıkarmıştım Daha sonra bir kararıp açılma oldu daha sonra dikey saydam pembe çizgiler çıktı ekranımda.
Daha sonra Hoşgeldiniz kısmı gelmiyordu orda kararık bir şekilde duruyordu biraz daha beklediğimde tekrar mavi ekran hatası gelip res atıyordu ben windows vistaya bir kaç kere format attım yine sonuç alamadım(orjinal vista) Sonra Win 7 ultimate ye format attım bu sefer pc açıldı fakat yine dikey pembe çizgilerle ve alt yarım dikdörtgen beyaz perde şeklinde ve açık biraz beklediğinde yine mavi ekran hatası geliyordu???Şuan ağ istemiyle güvenli moddan girebiliyorum fakat bilgisayarıma ne olmuş olabilir normal girememe sebebim ne olabilir ALLAH rızası için yardım edin götürdüğüm bozulduktan yani format atmadan önce götürdüğüm bilgisayarcıda format at demişti bana ama format işe yaramıyor?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Pembe çizgileri göremeyen sadece ben mi varım pembe çizgi falan göremiyorum
Print screenle çektim sanırım bu yüzden :) Ama ne olmuş olabilir sizce bilgisayarcıların format dediği ama format atmama rağmen olmaması?
Açık renkte dikey pembe çizgiler ve sadece güvenli moddan girebiliyorum normal olarak başlatınca ekranın altında beyaz bir perde ve Daha sonra mavi ekran ve tekrar başlama xS
monitörde olmasın sorun :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme