Şimdi Ara

Mavi ekran problemlerinin çözümü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
7.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • claus05 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim bir sorunum daha var laptopu ne zaman açsam açılışta bir iki dk boyunca disk kullanımı yüzde 100 olarak çalışıyor ve pcyi yoruyor bunu nasıl çözerim
  • Çöp yazılımlar olabilir. Fakat hız istiyorsanız SSD alacaksınız.
  • Merhaba, Kurumumda yaklaşık 5 tane wibtech markalı mini PC, sürekli olarak mavi ekran hatası veriyor. Denemediğim Windows sürümü kalmadı hepsinde farklı farklı şekilde mavi ekran hatası alıyorum. Çok çeşitli hatalar alıyorum genelde "Memory Management Error" "pfn list corrupt" Sizlerle bir dmp dosyamı paylaşmak istiyorum. Yardımcı olabilir iseniz çok sevinirim.
    İyi günler.
    https://yadi.sk/d/6unQ0aVA3EVHAC
  • quote:

    Orijinalden alıntı: audii

    Merhaba, Kurumumda yaklaşık 5 tane wibtech markalı mini PC, sürekli olarak mavi ekran hatası veriyor. Denemediğim Windows sürümü kalmadı hepsinde farklı farklı şekilde mavi ekran hatası alıyorum. Çok çeşitli hatalar alıyorum genelde "Memory Management Error" "pfn list corrupt" Sizlerle bir dmp dosyamı paylaşmak istiyorum. Yardımcı olabilir iseniz çok sevinirim.
    İyi günler.
    https://yadi.sk/d/6unQ0aVA3EVHAC



     Mavi ekran problemlerinin çözümü


    ntoskrnl.exe (ntoskrnl.exe, Windows İşletim Sistemi için Microsoft tarafından geliştirilmiş olan, Microsoft Monthly Security Update ile ilişkili bir EXE dosyası türüdür.)

    muhtemelen pcde virüs var yüksek ram kullanımına neden oluyor ve o anda mavi ekran veriyor tabiki bu benim söylediklerim tahmin..
    en iyisi sen kaspersky internet security ile pcyi tarat bu arada hata zamanı enteresan bir şekilde 2014 yılı :) yenimi arayışa girdin

    Kaspersky Internet Security

    http://usa.kaspersky.com/files/?file=kis&program=one&lang=en&track=pu_kiskis_usen




  • C-AKBAL kullanıcısına yanıt
    20 ye yakın bu mini pc lerden var elimde 3 tanesi hiç çalışmıyor diye kenara konulmuş, ben anakart jumperında sorun olduğunu farkettim, değiştirdim açılmaya başladı bios pilini çıkardım değiştirdim,(tarih belkide bu yüzdendir ) ramleri degiştirdim ssd hardisk taktım bütün windows sürümlerini denedim sonuç gene aynı, dediğiniz gibi yüksek ram tüketimi var pc sürekli olarak açılır açılmaz yüksek fan hızında çalışıyor. Low level format attım aynı hata ile yine karşılaştım. Yardım ettiğiniz için çok teşekkürler.
  • hocam selamlar, bu minidump
     Mavi ekran problemlerinin çözümü


    bu da sürücüler için link,http://www.driveridentifier.com/scan/desktop.php?scanid=CF0F976F02604CA0B977C816C5EF9F4D şimdiden sağolun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrmzSgn -- 28 Şubat 2017; 15:35:36 >




  • http://www.mediafire.com/file/wd7w2a57kmcezc5/Minidump.rar

    Galiba Touchpad de sıkıntı var güncelledim bayağı uğraştım ama mavi ekran hatası alıyorum hala ETD.sys di önceden şimdi HKKbdFltr.sys hatasını alıyorum yardımların için şimdiden teşekkür ederim.


    http://www.driveridentifier.com/scan/desktop.php?scanid=16CB3CBD095C4405AC6B32DBA048CB02




  • Hocam merhabalar. Bilgisayarımda bir süredir farklı farklı kodlarla mavi ekran hataları alıyordum. Format attım ancak sorun devam ediyor. Minidump klasörümü ekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    https://yadi.sk/d/3xV99OBd3JKTGw
  • claus05 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. Laptop lenovo Ideapad 310. Açılışta windows onarıma hazırlanıyor diyor fakat bir süre sonra mavi ekran alıyorum. (kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı... Tarzı) Çok önemli tez bilgilerim var, yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum buna da bakar mısın rica atsem driver_irql_not_less_or_equal (HKKbdFltr.sys) Hatası alıyorum :/

    https://drive.google.com/open?id=0B3UrlsdgaZd_SGllQlpkZ1ZCUDA Bu da istediğin dosyalar
  • Minidump dosyalarını nasıl analiz ediyorsunuz? Benim de laptobun ekran kartı iflas etti. her açılışta mavi ekran
  • ya beyler deli olmak üzereyim,gaming notebook aldım yeni,içinden eski sürüm win10 çıktı güncelleme geldi birsürü ve 2tane windows filan odu hep çok yer kaplıyordu ve hemde temiz kurulum yapmak için win sitesinden son sürüm iso indirdim kurdum tertemiz bioıs güncellemesini yaptım.son olarakda tüm driverların son sürümlerini msi sitesinden indirip kurdum 1 hafta felan sorun yoktu sonra sürekli sorunlar çıkmayı başladı ilk başta msi ın kendi programları düzgün çalışmamaya başladı şimdide,internette gezinirken bazı sitelere girince mavi ekran veriyor windows,chrome opera ve edge var tarayıcı olarak 3 ün dede aynı oluyor belli başlı sitelere girince pc mavi ekran düşüyor sadece internette gezinirken oluyor ama oyun oynarken vs hiçbir sorun yok şimdi bir sürü oyun program vs. kurulu tekrardan format hiç işime gelmiyor saatlerce uğraşmak gerekiyor. deli olcam en önemli girdiğim siterelere girince mavi ekran veriyor araştırdım biraz ama bulamadım, yardımcı olucak varsa sevinirim biraz uzun oldu ama umarım okuyup yardımcı olan çıkar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHBSC55

    ya beyler deli olmak üzereyim,gaming notebook aldım yeni,içinden eski sürüm win10 çıktı güncelleme geldi birsürü ve 2tane windows filan odu hep çok yer kaplıyordu ve hemde temiz kurulum yapmak için win sitesinden son sürüm iso indirdim kurdum tertemiz bioıs güncellemesini yaptım.son olarakda tüm driverların son sürümlerini msi sitesinden indirip kurdum 1 hafta felan sorun yoktu sonra sürekli sorunlar çıkmayı başladı ilk başta msi ın kendi programları düzgün çalışmamaya başladı şimdide,internette gezinirken bazı sitelere girince mavi ekran veriyor windows,chrome opera ve edge var tarayıcı olarak 3 ün dede aynı oluyor belli başlı sitelere girince pc mavi ekran düşüyor sadece internette gezinirken oluyor ama oyun oynarken vs hiçbir sorun yok şimdi bir sürü oyun program vs. kurulu tekrardan format hiç işime gelmiyor saatlerce uğraşmak gerekiyor. deli olcam en önemli girdiğim siterelere girince mavi ekran veriyor araştırdım biraz ama bulamadım, yardımcı olucak varsa sevinirim biraz uzun oldu ama umarım okuyup yardımcı olan çıkar.

    Ağ sürücüsünden kaynaklanıyor olabilir.




  • Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    ama şöyle düşün onlarca siteye giriyom hiçbir problem yok. birkaç site var coinmarketcap mesela,dün giriyordum sorun yoktu bugun girince mavi ekran veriyor pc. e dün yüzlerce kez girdim aynı siteye böyle bişey yoktu bugun girince mavi ekran veriyor windows bu şekilde örnekler oluyor sürekli
    edit:şimdide twitch e giremiyorum girince mavi ekran veriyor herşeyin en güncel süremü yüklü windows bios driverlar daha ne yapacam buna ben ya allah belasını versin bu windowsun ya bu nedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 2 Ağustos 2017; 12:35:21 >
  • benim şu mavi ekran hatasını çözemedim halen. ağ desteği ile güvenli modda açtım coinmarketcap her defasında girince mavi ekran veren windows güvenli modda mavi ekran vermedi demekki sonradan kurdugum bir program buna sebep oluyor ama çok enteran başka sitelerde neden olmuyor twitche bile giremez oldum mavi ekran yüzünden çok ilginç bi olay ilk kez başıma geliyor hangi programın buna sebep oldugunu bulmam çok zor çok fazla programvar ve oyun:) sistemde virüs yok bir sürü antivirüs kurup tarattım temiz.




  •  Mavi ekran problemlerinin çözümü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHBSC55

    benim şu mavi ekran hatasını çözemedim halen. ağ desteği ile güvenli modda açtım coinmarketcap her defasında girince mavi ekran veren windows güvenli modda mavi ekran vermedi demekki sonradan kurdugum bir program buna sebep oluyor ama çok enteran başka sitelerde neden olmuyor twitche bile giremez oldum mavi ekran yüzünden çok ilginç bi olay ilk kez başıma geliyor hangi programın buna sebep oldugunu bulmam çok zor çok fazla programvar ve oyun:) sistemde virüs yok bir sürü antivirüs kurup tarattım temiz.

    format attım 0 dan temiz kurulum saatlerce uğraştım güncel drivelerı indir kur vs, baktım yeniden olmaya başladı, tek tek denem yanılma ile problemin ne oldugunu anlamam için uğraştım sonunda buldum bendeki driverlarla eset nod32 antvirüs uyuşmuyor heraldeki antivirüsü kurunca bişey yok herşey normal ama webde gezerken bazı sitelere girince mavi ekran veriyor ilk defa başıma gelen bişey oldu bu delilik resmen neyse kaldırdım eseti sıkıntı gitti




  • hocam bende mavi ekran alıyorum size zahmet bakabilirmisiniz sorun nedir.https://drive.google.com/open?id=0B1Unvnx63ByBSDZfbVo0enQyNEE

    sistem
    windows 10 32 bit
    core 2 duo
    3 gb ram
    nvidia 8400m gs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 9 Ağustos 2017; 1:22:4 >
  • Merhaba sürekli mavi ekran hatası alıyorum.Minidump dosyasını paylaşıyorum,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    http://s9.dosya.tc/server3/nt33qm/Minidump.rar.html
  • Yardımcı olabilecek kimse yok mudur acaba?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.