Şimdi Ara

Mavi ekran hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mavi ekran hatasinda yazan usb_bug_code ve bilgisayar basladiktan sonra cikan ekrandaki bilgiler asagidaki gibi.

Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.48
    Yerel Kimlik: 1049

Sorun hakkında ek bilgiler:
    BCCode: fe
    BCP1: 00000005
    BCP2: 85E1C0E0
    BCP3: 80862831
    BCP4: 8738FC6C
    OS Version: 6_1_7601
    Service Pack: 1_0
    Product: 256_1

Gerektiginde minidump dosyasini da yukleyebilirim.

• BlueScreenView
    yazılımını yükleyin hata kaynağını görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

BlueScreenView
    yazılımını yükleyin hata kaynağını görebilirsiniz.

Programi yukledim. Tesekkur ederim. Resimde gosterdigi gibi sorunlar. Sonrasini pek anlamadim soruna nereden bakacagimi.
     Mavi ekran hatasi
  • Şuradan DLL Suite indirin kurun ve çalıştırın:
    http://www.optimize-mypc.com/Download/dllsuite/en.html
    Mavi ekranı almadan önce herhangi bir yazılım filan yüklediniz mi?
  • Bu sorun genelde oyun oynarken cikiyor. 1-2 gundur bu hatayi aliyorum. Bu sure icerisinde yazilim yukleyip kaldirdigim oldu.
  • Usb portlarında sürücü çakışmanız var.
    Biraz geriye aistem geri yükleyin problem düzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem geri yuklemesi de defalarca yaptim acikcasi. Ancak durum yine ayni. Aygit yoneticisinde bilinmeyen surucu adli sari bir unlem isareti olan bolum vardi bugun. Onu zar zor hallettim. ICH8M interface controller olmasi gerekiyor. Onun driverini yukledim ve sorun ortadan kalkti. Usb ler su an duzgun calisiyor. Anlayamadim gitti nedir bu problem. Oyunda hala ayni hatayi veriyor.
  • quote:

Şuradan DLL Suite indirin kurun ve çalıştırın:

Bu DLL Suite programini calistiriyorum ancak her seferinde ayni problemleri bulup onariyormus gibi yapiyor. Anlamiyorum. Bir de mavi ekran hatasinda gosterilen -dll, -exe ve -sys uzantili dosyalari bulmuyor program. Dizustu bilgisayari cope aticam oldugu gibi. Az kaldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero_24

quote:

Şuradan DLL Suite indirin kurun ve çalıştırın:

Bu DLL Suite programini calistiriyorum ancak her seferinde ayni problemleri bulup onariyormus gibi yapiyor. Anlamiyorum. Bir de mavi ekran hatasinda gosterilen -dll, -exe ve -sys uzantili dosyalari bulmuyor program. Dizustu bilgisayari cope aticam oldugu gibi. Az kaldi.

Recovery bölüntünüz varsa sistemi yeniden yükleyin o zaman. En garantisi bu olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarınızdaki donanım hatasından da kaynaklanıyor olabilir. Güney chipset arızalarında usbler çalışmayabilir ya da kullanıldıklarında mavi ekran falan verebilir bunu da göz önüne almakta fayda var.
  • Usb lerde sorun yok. Sadece mouse takili. Onun disinda bir birim yok. Usb bug code denilen bir illet. 'fe' hata kodu ile oyunun ortasinda cikiveriyor.
    Usb cakismasi olsa hata verir diye dusunuyorum. Yeni bir format atalim sonra bakalim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.