Şimdi Ara

Mavi Balina oynayarak intihar eden genç sayısı giderek artıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
13.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adamlar nerve filmini haber yapmislar resmen. İzlemeyen varsa izlesin nerve filmini :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bakıyorum da doğal seleksiyona tapan ne çok sosyopat varmış sitede. Al dinciyi, vur yarı cahil, ahlak özürlü evrimciye. Neonazilere yem olasıcalar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertx1000

    Bunlar hep ailelerin suçu diye bakıyorum ben bu olaylara. Suçları ise çocukları ile ilgilenmemek değil aşırı ilgilenmek. Bir çocuğu sokağa bırakmayıp evde izole yetiştirisen iti kopuğu nasıl tanıyıp bunun yanlış olduğunu öğrenecek. Biz sokakta top oynayarak birbirimizle iletişim içinde büyüdük yeri geldi kavga ettik yeri geldi birbirimize yardım ettik. İnsan böyle böyle birşeyler öğreniyor. Sokakta başına bişey gelir diye ya da kim uğraşacak evde otursun deyip eve tıkarsan çocuğu olacağı budur. Oyunun temasıda karşı taraftan direktifler geliyormuş sende yapıyormuşsun. Yaptıkça bir sonraki göreve geçiyorsun vs vs. Hadi geçenlerde 14 yaşında ölen çocuğu anlarım daha gelişme yaşında sorumluluğu ailede. 24 yaşında koca kız intihar etmiş sen nasıl bir malsın. Şu ....... hayatına 1 kere geliyorsun ne olursa olsun YAŞA...

    Aynen iti kopuğu tanımaları lâzım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CooperLoL

    Erebos diye kitap okumuştum aynısı neredeyse okumuş olanlar anlar

    Güzel kitaptı hocam hala baş köşede durur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Soul741

    Konu öylesine aptalca şekilde ele alınıyor ki aklım almıyor. Bir konuşma portalından birilerinin bazı direktifleri söylediği ve bu insanların da bunları uygulayıp intihar ettiği söyleniyor. Hatta söylenene göre 130 kişi bu şekilde intihar etmiş. Ama iddiaların hepsi kanıtsız. Direktif aldıkları ya da uyguladıklarına dair tek bir resim yok. 130 kişi intihar etmiş güya. 2 kişi var örnek sadece. Diğerleri kim? Kaldı ki vakaların Rusya'da yaşandığı söyleniyor. E bizim gençler Rusça mı biliyorda bu portaldan direktiflere uymuşlar? Yine birileri komplo teorisi uyduruyor gibi.



    Hayır bu bir oyun bile değil ki. Tutup bunun üzerinden televizyonlara çıkıp analiz kasıyorlar, şiddet içeren bilgisayar oyunları çok lololo. Neyin ne olduğu bile belli değil. Şöyle saçma sapan, kanıtsız ve aptalca haberleri görünce sinir küpüne dönüyorum.

    Basın her zaman kanser değil miydi?
  • İnsanlar mutluluğu farklı mecralarda arayınca sonuçları böyle oluyor. Oluşturulan tüketim toplumunun sonuçları bunlar...

  • Şuna O-Y-U-N de-me-yiiiiiin!

  • Ya bana lütfen şu ölenlerin listesini atarmısın?Kimler ölmüş bi görelim.Beyler kendinize gelin ya.İnsanları safaisatamaltına almayı bırakın artık.Aptal yerine koymayın insanları.Evet bekliyorum ölen kişilerin ssni.Eğer yoksa böyle bi liste kimse bana şu kadar intihar eden var şu kadar ölen var demesin.Kanıtlayın bende inanayım.Bak burak güngör denen insan müsvettesi milletin arkasından prim yapmaya çalıştı ne hale geldi.Artık salak yerine koymayın insanları.Yok rusya ölü oranları şu kadar fazlaymış.Ölüm oranlarımı intihar oranlarımı.Büyük ihtimal burak güngörün videosunu izleyenler gelmiş buraya.Ama GERÇEK DEĞİL.





    https://youtu.be/AcH9r_9CwDk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hacı.basat

    Söylenenlerden biri oyunun size verdiği 50 görevin aralarında kişisel ve özel bilgilerinizin farkettirmeden ele geçirilip size karşı şantaj için kullanıldığı, siz film izlediğinizi ispat etmeye çalışırken başka bilgileriniz ele geçiriliyor, intihar süsü zamanı geldiğinde ise çok özel bir bilgi size ulaştırılıyor, misal o esnada markete gittiğini bildiğiniz birisi için "şimdi markette onu gizli takipteyiz ve sen intihar etmezsen o ölecek" gibi. Bunlar ne kadar doğru bilinmez ama bu oyun sebebiyle intiharlar gerçek.

    hocam anlamadığım kısım bu . Bir ergenin en fazla ne gibi bir bilgisini ele geçirebilir? Sigara kullanıyordur,eroin kullanıyordur,porno arşivi vardır eeee başka? Hele erkekler için hiç problem olmaması lazım dünyada bunları yapan sanki bir tek o mu? Ne diye intihar seviyesine getiriyor kendini ve intihar ediyor anlayamıyorum

    ya da dediğiniz gibi babanı öldürürüz anneni öldürürüz olayı olabilir.Gerçi onu yapamayacakları kesin ama çocuklar bunu düşünemediği için ciddiye alıyorlar belki de
  • reis oynuyor mu reis ?
  • Ne kadar gerizekeriya var bu dünyada yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • instagram'da ve twitter'da #bluewhale etiketiyle yazılanlara baktım kanım dondu resmen.

    Pek çok genç (hintlisi,arabı,avrupalısı) lütfen yaratıcı bize ulaş,bende oynamak istiyorum,link verin diye yalvar yakar oyunu arıyor.

    Bide görevleri yapmaya başlamış olanlar kesik kollarını,kanlı jilet fotolarını,kollarını keserek balina resmi çizip bunları paylaşıyorlar.

    Dünya bitmiş anasını satayım.Yazık yazık.Gençlerin haline bak.Sosyal medya bu dünyada ki en zararlı şey olduğunu tekrar kanıtladı
  • Bu psikolojide sistematik duyarsızlaştırmaya benziyor. En net tabiriyle google amcaya yazarsak:

    Psikiyatride korkuların (fobiler) tedavisinde sistematik duyarsızlaştırma olarak adlandırılan bir yöntem kullanılmaktadır. Sistematik duyarsızlaştırmada amaç, korkulan ya da endişe duyulan nesne ile kişiyi kademeli olarak karşı karşıya getirmek ve korkulan nesneyi sıradanlaştırarak kişiyi duyarsızlaştırmaktır.
  • ben bile kendimi nihilizm felsefesine kaptırdığım halde intehar etmiyorum bu veletlere noluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okurken beynim yandı. Nasıl bi saçmalıktır oyun intihar et dedi diye intihar etmek.
  • Bir süredir televizyonlardaki Müge Anlı çakması programda da çıkıyor bu oyun. Valide torunlar etkilenmesin diye öğreneyim diye bakıyor da ben de arada göz gezdiriyorum ama salak kaynıyor memleket. Bu oyundan bahsedildiğine eminim çünkü ortalıkta gezen bazı görevleri söyledim annem doğruladı bu oyun olduğunu. Hadi çocukları korumaya çalışın eyvallah da telefonda biri çıkmış diyor "biz bu oyunu arkadaşlarla toplanıp internet kafede oynuyorduk" diğeri çıkmış diyor "ben bu oyunun yöneticiliğini yaptım" bak bak. Anneme anlattım böyle böyle diye ama "kaç aydır anlatıyorlar tanıklar çıkıyor, psikolog doktorlar çıkıyor yalan olsa bu kadar süredir bahsederler mi diyor". O da haklı torunlarını korumak için öğrenmek istiyor ama beyin özürlüler insanların kafalarını bulandırıyorlar. Bizi mavi balina yapan asıl basındır arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 96'lı kıza bak yaşından büyük duruyor sanki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çağdaş

    96'lı kıza bak yaşından büyük duruyor sanki

    Verse nefessiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fetönün oyunu bunlar hep dış mihraklar ve yahudi lobisinin reisi indirme planları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şehmistan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Çağdaş

    96'lı kıza bak yaşından büyük duruyor sanki

    Verse nefessiz


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.