Şimdi Ara

matematik sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • direkt formül gerektirmeyen yorum isteyen soruları yapamıyorum. soru çözümlü kitap aldım onda da soru çözümlerinin yöntemlerini unutuyorum. karşıma aynı soru gelse yapamam yani. o derece. yok mudur bunun bir yolu yöntemi. daha çok mat-2'de geçerli bu dediğim şey

• quote:

Orijinalden alıntı: enjack

Matematikte yorum??? Matematikte yorum yoktur yöntem vardır.

matematikte yorum vardır

Orijinalden alıntı: enjack

Matematikte yorum??? Matematikte yorum yoktur yöntem vardır.

Mühendislik okuyup bunu diyeni ilk defa görüyorum (imzandaki okulda okuyorsun sanırım) Matematikteki tüm çözüm yöntemleri (metodolojiler) karşılaşılan problemlerin yorumlanmasından doğmuştur. Diferansiyel dersi görmedin mi hiç, bir soru bir metotla onlarca işlemle çözülüyorsa başka metotla 2 satır işlemle bitebilir.
  • Mat2'de yorum yoktur.Sadece bazı soru tiplerine aşikar olmadığından soruya ilk baktığında kendini ele vermez.Birkaç işlem yapmak soruyu görmeni kolaylaştırabilir.
  • Çok soru çözmek yolu yöntemi.çünkü ne kadar çok çözersen o kadar aşikar olucaksın ve sorunun senden ne istediğini görüceksin.Formuş aklına gelmesede mantıgınla sorunun dogru cevabını bulabileceksin çogu zaman.Yada bi tane kafayı kırmış matematikçi bulcan özel ders alıcan :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.