Şimdi Ara

Matematiği anlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba, İlk sınavları olduk şuan genel ortalamam 75 ama matematikten 30 aldım ve 50 nin aldında olan tek notum bu. Yıllardır bu böyle matematiğimi bir türlü düzeltemiyorum şimdi fonksiyonlara geçtik ve inanın ki çalışmama rağmen hiçbir fikrim yok. Durumu rehber hocasına anlattım program yazıp yolladı. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Not:matematiğimin kötü olması fizik ve kimyayı da aşırı derecede etkiliyor. Bazı kişiler sorun yaşamıyor ama ben yaşıyorum




  • Gayet normlar bu arada. Ben kaç yaşıma geldim hala daha bir logaritma çözmekte çok zorlanıyorum. Bu tür şeylerde eğer gitmiyorsa kesinlikle yardım almak en iyisi çünkü herkes çok iyi biliyor ki sözelci bile olsan matematik çok önemli katsayıya sahip. Hiç riske atmayıp bi özel derse başvurmanı öneririm. Eminim bir sürü yer olacaktır bir sürü insan çıkacaktır. Onun haricinde online özel ders platformlarına da bakmanı öneririrm genelde bu dönemlerde indirimleri oluyor mesela gostudentta olması lazım açıp bakabilirsin, geçen sene kardeşim için kullandık çok da memnunuz, öneriyorum.

  • Matematiği özümse, zevk almaya bak. Mantığını kavramaya çalış, soruları çözerken "böyle demeseydi şöyle olurdu" gibisinden yorumlar yapmaya çalış, zamanla düzelir. Ayrıca fonksiyon bence 10. sınıfın en önemli konusu, fonksiyon bilgin ne kadar iyiyse AYT matematiği de o kadar rahat anlarsın, o yüzden bence elinden geldiğince halletmeye bak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 1 Ocak 2022; 23:56:36 >
  • ,

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.