Şimdi Ara

MATE 9 vs LG V20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Çok merak edilen konu hakkında kullanıcı deneyimlerimi paylaşmak isterim, lg v20yi dün bir telci arkadaşımdan hediyeli kutulu olarak aldım ve bugün veda ettim, mate 9 bence daha üstün olduğu için onu kullanmaya devam ediyorum, benim için en önemlisi kameraydı, v20 ve mate ile her ortamda 100den fazla foto çektim karşılaştırdım bilgisayarda ve mate açık ara öndeydi, hele selfilerde dehşet fark vardı, mate ile 6saat ekran süresi ve 17 saat kullanım aldım hat takılı, 2 mail açık,wifi açık ve sosyal medya, oyunla işim olmaz o yüzden birşey diyemem. Matein hoparlörleri stereo, 4 adet mikrofonu var, emui ilk kez kullandım ve htcden bile daha akıcı diyebilirim,harikaydı,ekranı büyük keyif, full hd çözünürlüklü olmasını eleştiren çok olmuş da v20 ekranından daha güzel duruyor, 2 aynı fotoyu zoom yapıp baktım ekranlarda hiçbir eksisini görmedim. Stereo hoparlörü,kamerası, dizaynı,pil süresi bence matein artıları kesinlikle.

    V20ye gelecek olursam önceki telim v10idi cidden apayrı cihaz olmuş ama kullanım olarak tamamen aynı cihazlar o yüzden hiç cezbetmedi. Acayip ince ve hafif, mateden de hafif, menüde iyileştirmeler yapılmış ama mate daha akıcı, v10dan daha iyi. Galeri uygulaması,parmak kilidiyle resimleri kitleme gibi ince ayrıntılar v20de olan matede olmayan önemli özellikler. Ön ve arka kameradaki geniş açılı objektifler harika ve çok keyifli, ama resim kalitesinde matein yanına yaklaşamıyor, normal kullanıcı için oldukça yeterli. 1 senedir v10,arada note 7 sonra yine v10 kullandığım için haksızlık etmek istemem ama sanki yabancı forumlarda da yazıyor, v10 kamerası daha iyi gibi, v20 çok eleştirilmiş. Ön kamerası v10dan daha da geniş açılı, tek kamera olmasına rağmen çok iyi iş çıkarmış lg. Sesi mono malum, video ve mikrofonu denemedim. Ekran renkleri çok iyi, hiç bahsedilen o mavilik yok. Pili v10dan çok daha iyi gidecek gibi belli ama denemek için vaktim olmadı. 2. Ekran parlaklık artmışve fontlar büyümüş çok güzel olmuş. Kısacası v10dan sonra geçilir hele o korkunç pilden sonra hemen geçilir. Mate 9 şu anda hala yok ve ben 2350ye aldım kayıtsız garantisiz, en az 4ayım var zaten diğer hatla 8ay kayıtsız kullanabilirim, burada lgnin ciddi avantajı var, note 8 çıkana kadar bana fazlasıyla yeter. Lgnin aksesuarlarına da en fazla 250lira verirler unutmayın, ben kulaklığı 150liraya almıştım, kamera da zaten 300e satılırken ölücü telciler en fazla 100verirler, ama yine de hem tr garantili, hem faturalı mal almak isteyene v20 çok iyi fiyatla geldi bu fiyatların uçtuğu dönemde. Karar sizin, alacak arkadaşlara umarım yardımcı olurum...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Mate 9 güzel telefon gerçekten. Tek kötü yanı parmak izi okuyucunun ön tarafta olmaması. ( Arkada mevcut mu dikkat etmedim. ) İzlediğim videoda pro versiyonda ön taraftaydı ama mate 9 da ön tarafta bulunmuyordu.

    Mate 9 pro'nun da kötü yanı kavisli ekran olması. Samsung EDGE kullanıcıları bile nefret ederken pazar araştırması yapmadan kavisli ekran kullanmak hiç yakışmamış. Şahsen alacak olsam bile kavisli ekran olduğu için mate 9 pro almazdım. Ya da mate alacak olsam bile parmak izi ve home butonu ön tarafta olmadığı için yine vaz geçerdim.

    Ayrıca pro versiyonda home tuşu olduğu halde samsung gibi kapasitif tuş yerine yine ekrana sanal tuş koymuş. Oysa home butonunun sağına ve soluna koysa 5.5" ekran daha verimli kullanılırdı.
  • 2 haftadır Mate 9 kullanıyorum. Yaklaşık 2000 TL'ye aldım yurtdışından. Kesinlikle bu fiyata alınabilecek en iyi telefon. Kamerası, hızı, bataryası,... herşeyi muhteşem
  • V20 mate 9 un kesinlikle dengi değil zaten
  • Mene kullanıcısına yanıt
    Efsane fiyattan almışsınız , sanırım türkiye garantili 3000 olucak ve yine 2600 civarina inene kadar beklemeye devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.
    Huawei mate 9 Space Gray ve Şampanya gold satışı yapıyorum.L29 Çift hatlı, 4gb Ram, 64GB hafızalı. Sıfır kapalı kutusunda. Fiyat 2275 TL dir.ilgilenen arkadaşlar ve sorularınız için dh den veya 05438514848 nolu numaramdan ulabilirsiniz. İstanbul içi elden teslim edebilirim.
    Saygılarımla,
  • LG v20 ile mate9 arasında kalanlar için kesinlikle mate9 diyorum. LG türkiyeden çekilebilir. Bütün elemanlarını işten çıkardılar. ve bütün stand anlaşmalarını bitirdiler. Bir süreliğine türkcell ve vodafone larda satılacak. Ondan sonra çekilme ihtimali yüksek. Servisi kalmayabilir. Huawei servis anlamında mükemmel bi marka. 4 ana parça haricindeki sıkıntılarda telefon değişimi yapıyolar ve inanılmaz hızlı çalışıyolar. Evden eve servis hizmeti mükkemel. Telefonlarından şikayet oranı en düşük marka olması da ayrı bi olay. Mate9 kamera puanı düşük almasının sebebi o fotoğrafları jpeg çekip ona göre puanlama yapılıyor. Bence mate9 un kamerasının üstüne yok. s7 den bile daha iyi. Bu konuda instagramda hurdogankeskin diye biri var. daha önceden s7 ile fotoğraf çekimleri yapıyordu. şuan mate9 la çekim yapıyor. s7 yi 800 lira zararı sineye çekerek sattım bu telefonu almak için Leica lensler mükemmel işler çıkarıyo diyor. Fotoğraflarına bakın inanılmaz sonuçlar var. Kamera konusunda merak ettiklerinizide sorabilirsiniz gayet prof biri. Sar değeri konusunda da telefonda 4 anten var. 2si boşta 2si çalışır vaziyette. Telefon çekmekte zorlandığı yerlerde diğer antenler devreye giriyor wifi ve şebeke çekiminde 1-2 diş yerine 4-5 dişe çıkarıyor çekimi. Sar değeri o zaman yükseliyor. Sar değerindeki puanlamalarda hesaplanan en yüksek sar değerleri yazar. Bu cihazda 4 anten çalıştığı anda otomatikmen sar değeri yükselir. Ama dediğim gibi normalde 2 anten çalışır diğer 2 anten boşta durur. Ben 6s plustan geçtim bu modele. Telefonu kullanmak cok eğlenceli sürekli yeni şeyler keşfediyorsunuz. kullanıma göre değişir ama benim en çok ekran görüntüsü alma olayı işime yarıyor. Ekrana o harfi çizip istedğim yerin görüntüsünü alabiliyorum veya mesela şuan bulunduğumuz sayfanın komple ekran görüntüsünü ekrana s harfi çizerek cok basit bir şekilde komple sayfanın ekran görüntüsünü alabiliyorum.. Ayrıca iki parmağınızın eklemiylee ekrana 2 defa tıkladığınızda ekranın video kaydını ve aynı anda sizin ses kaydınızı alıyor. Muazzam bir olay. Ve en önemlisi uzun süreli kullanımda cihazın stabilize çalışması diğer huawei kullancılarının yorumlarına bakarak söylüyorum samsunga göre çok çok üst düzeyde. Samsungta bildiğimiz 6 aydan sonra kasma donma yavaşlama olayı huawei cihazlarında kesinlikle olmuyor. en az 100 huawei kullanıcısına sormuşumdur bunu. Net olarak %99 u sıkıntı yaşamadığını söylüyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnderT

    Mate 9 güzel telefon gerçekten. Tek kötü yanı parmak izi okuyucunun ön tarafta olmaması. ( Arkada mevcut mu dikkat etmedim. ) İzlediğim videoda pro versiyonda ön taraftaydı ama mate 9 da ön tarafta bulunmuyordu.

    Mate 9 pro'nun da kötü yanı kavisli ekran olması. Samsung EDGE kullanıcıları bile nefret ederken pazar araştırması yapmadan kavisli ekran kullanmak hiç yakışmamış. Şahsen alacak olsam bile kavisli ekran olduğu için mate 9 pro almazdım. Ya da mate alacak olsam bile parmak izi ve home butonu ön tarafta olmadığı için yine vaz geçerdim.

    Ayrıca pro versiyonda home tuşu olduğu halde samsung gibi kapasitif tuş yerine yine ekrana sanal tuş koymuş. Oysa home butonunun sağına ve soluna koysa 5.5" ekran daha verimli kullanılırdı.

    Hocam emin ol arkada olması daha iyi. Önde olunca ekran kasa oranı düşüyor fiziksel butondan dolayı. Üstelik normal elle tutarken işaret parmağıyla arkaya ulaşması çok daha kolay. Ha diyeceksin her seferinde açmak için havaya mı kaldıracağım telefonu. Zaten iki kilit mevcut var ekranda, parmak iziyle açmak istemezsen şifreyle veya şekille açabiliyorsun gene.




  • İnstagram'da arkadaşı takibe aldım.
    Bütün fotoğrafları inceledim gördüğüm doğal olmayan fotoğraflar, tıpkı Samsung Amoled ekran görüntüsünü beğenmemem gibi buda itici geldi (siyah - beyaz olanlar hariç)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam dostlar. bende her iki telefonu kullanan birisi olarak fikirlerimi/deneyimlerimi paylaşmak istedim.

    Bende her iki cihaza bir oyuncu gözüyle yaklaşmak istiyorum. V20'nin ekranının yanında mate9'un ekranı beş para etmez kesinlikle. en basitinden Skyforce Reloaded oyununu çok severim ve mate9'a yüklediğim an geri iade etmem gerektiğini anladım. 1920x1080 373ppi olmasın kaynaklandığını çok iyi biliyorum aslında ama bu kadarda kötü beklemiyordum. ekrandaki tüm görüntülerin kenarları pixel pixel görünüyordu resmen. bütün kıvrımlı çizgilerde yumuşak bir çizim yerine kare kare derecelendirilmiş gibi duruyordu ki ana ekran ve resim gösterme zamanlarındaki gibi kaliteli bir görüntü sunamıyordu. Eğer oyun oynayacaksanız mate9 iyi bir seçim değil kesinlikle.performans, kamera, batarya, kullanıcı arabirimi(bu konuda da şüphelerim var) konusunda evet diğer arkadaşlara katılıyorum güzel bir cihaz. yiğidi öldürürüm ama hakkını yiyemem.

    V20'nin kesinlikle mükkemmel bir ekranı var. muhteşem ötesi diyebilirim. görüntü kalitesi parlaklık netlik görüntü performansı konusunda harika. note7 patladığı için tek tercihim v20 olmuştu zaten. fakat başka bir arkadaşın söylediği gibi kamera performansı çokda ahım şahım değil hele ki ön kamera berbat ötesi. allahtan selfilik bir ihtiyacım olmuyor. arka kameranın geniş açı özelliğinede gerçekten hayranım.

    şu anda v20 ile hayatımdan çok memnunum. soran olursada değiştirilebilir batarya ve ekran/görüntü performansı bakımından çok memnunum.




  • Lg malının arkasında durmayan merdiven altı firmalardan farkı olamayan bir marka. v10 cihazımdaki ekran kararması ve ghostscreen yüzünden mahkemelik oldum 4 aydır sonuçlanmasını bekliyorum lg ye göre bunlar sorun değilmiş efendim lg benim gözümde bitmiştir NOKTA

    Huawei servis hizmetleri çok çok iyi vip hizmetiyle bile müşterisine verdiği kıymeti gösteriyor sonuna kadar malının arkasında duran bir marka!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.