Şimdi Ara

Match making op

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ikincisi gold 1 ( DP hephathorn )

bizim takım full silver.ve bu adamlar zar zor oyun aldılar.teşekkürler riot

• Şans şans şans... Yüzde iki yüz ezik takım sana denk gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şans kader artık adı neyse.
  • karşıdakiler bana gelse her oyun win

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server tr ise adam bulamamıştır sizi mecburen eşleştirmiştir,eğer seviyende adamlarla oynamak istiyorsun bulabilene kadar beklemen gerek o zamanda 'yarım saat queue mi olur yeaaaaa' diye şikayet edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Server tr ise adam bulamamıştır sizi mecburen eşleştirmiştir,eğer seviyende adamlarla oynamak istiyorsun bulabilene kadar beklemen gerek o zamanda 'yarım saat queue mi olur yeaaaaa' diye şikayet edersiniz.

Mecburen diyosn ama oyunu bulmasi 1 dakka surdu.ben kendi seviyemdeki adamla oynayim yeterki 5 dakka beklerim.hadi onuda gectm bu adamlarin birini bari bize versnde dengeli olsun eslestrme

• quote:

Orijinalden alıntı: murataltay

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Server tr ise adam bulamamıştır sizi mecburen eşleştirmiştir,eğer seviyende adamlarla oynamak istiyorsun bulabilene kadar beklemen gerek o zamanda 'yarım saat queue mi olur yeaaaaa' diye şikayet edersiniz.

Mecburen diyosn ama oyunu bulmasi 1 dakka surdu.ben kendi seviyemdeki adamla oynayim yeterki 5 dakka beklerim.hadi onuda gectm bu adamlarin birini bari bize versnde dengeli olsun eslestrme

aynen karşı takımdan birini size verseydi bari
  • Şu Tr 1. si'nin bile takımına BRONZ 5 adam geliyorsa harbiden TR için Match making OP

Platin 1 birisiyle Duo girdim, ben Altın 3 üm, Bizim takıma Bu ANT .... (ismini unuttum) geldi. Son 2 pick'te gold felan diyedir düşünüyorduk ki, ADC miz Silver 3, Son pick Mid bıraktığımız adam BRONZ V imiş. ( Oyunun ortasında zaten oyunlarından anlasılıyordu Ki zaten oyunu bu 2 si katletti. Farm olsun, feedlemeleri olsun oyunu katlettiler.)

Karşı takıma baktım ADC leri Elmas V, Middeki elaman Platin 2 diğerleride gold felandı. Yani Türkiye 1. si bizim takıma geldi diye, Bronz v adamımı bize layık gördü bu MATCHMAKER?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercimen -- 13 Şubat 2013; 9:21:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercimen

Şu Tr 1. si'nin bile takımına BRONZ 5 adam geliyorsa harbiden TR için Match making OP

Platin 1 birisiyle Duo girdim, ben Altın 3 üm, Bizim takıma Bu ANT .... (ismini unuttum) geldi. Son 2 pick'te gold felan diyedir düşünüyorduk ki, ADC miz Silver 3, Son pick Mid bıraktığımız adam BRONZ V imiş. ( Oyunun ortasında zaten oyunlarından anlasılıyordu Ki zaten oyunu bu 2 si katletti. Farm olsun, feedlemeleri olsun oyunu katlettiler.)

Karşı takıma baktım ADC leri Elmas V, Middeki elaman Platin 2 diğerleride gold felandı. Yani Türkiye 1. si bizim takıma geldi diye, Bronz v adamımı bize layık gördü bu MATCHMAKER?

+1 ne zaman que girsem firstpick geliyor mid aldam counterpick yapiyorlar.e jungle alsam alttakiler bronz silver gold falan feedliyo butun laneler sonra report jungle 0 gank noob

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.