Şimdi Ara

mat2 25 net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mat2'ye fem simetri 4 kitaptan çalışıyorum şuanda 2.dereceden denklemlerdeyim.hedefim mat2'de en az 25 net yapmak.hazirana kadar yapabilirmiyim.hangi konular daha kolay, yardımcı olurmusunuz.

• 50soru var yaparsin dostum zaten birsuru ygs sorusu bile cikiyo onlarla beraber logaritmasi karmasik sayisi gibi turev integral limit uclusunden kolay dersleri aradan cikar ilk ama kendini buna sartlama derim konulara hepsini yapicam diyerek basla ve genel bicimde calis.
    Benimde hedefim 30-35 civari ve henuz daha baslamadim lys matematige okul sinavlarindan dolayi ötf bilgim var dahada artik gec kalmadan baslicam bende lys gec kalmayi affetmez :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gokmen39 G kullanıcısına yanıt
    hocam ben zaten mat2nin bütün konularına çalışıcam.hedefim en az 25 net yapmak.ben mezuna kaldım evdeyim vaktim bol.sende en kısa zamanda başla zaman çabuk geçiyor.
  • emreyil_34 E kullanıcısına yanıt
    Mantığını anlayıp yaparsan çok rahat 25 yaparsın. Mezunum ben bu sene 45+ net hedefliyorum. Trigonometri Türev İntegrali yut zaten çoğu konuyu anlamış olman gerekiyor bu üçlüyü yapmak için (içine katıyorlar simga pi, logarimta falan o şekilde). Formül ezberleyip yapmaya kalkarsan hiç iyi olmaz ama.
  • Benim de hedefim mat 2 den 35 net hadi insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.