|
1 senedir hiç çalışmadım dil bilgisi %99 full geçen sene yazım yanlışından doğrum yoktu türkçem 36-3 dü paragraflarım fulldü. bu sabah lise 5 yazım yanlışı videosunu izlemiştim sorularda gerçekten yer belirtmiyorsa alt üst bitişik yazılır ve sıfat fill ekleri 2. kelimede varsa ( ar filan ) bitişik yazılır taktiğiyle hepsi çözülüyordu. dolaylı tümleç sorusu vs de çok basitti bence. paragrafta çeldirici 2-3 soru vardı ama dil bilgisinin kolaylığı ile dengeler bence. süre olarak 2022 den 4-5 dk daha fazla zaman yiyen bi sınavdı ( hamlamanın etkisi de olabilir ) matta 2022 ye göre zor soru sayısı bi tık fazlaydı iyi turlama yapan birisi rahat 30 üstü bırakırdı ben ayıcık sorusunda 11 ile bölünür sorusunda mantık sorusunda çok zaman kaybettim yetişmedi aptallık yaptım fen 1 senedir hiç çalışmadım geçen sene 17-3 yaptım bu sene 19 işaretledim diyaliz yanlış biyoda interfazlı yanlış bi de 3 bileşikten hangileri aynı elemente sahiptir sorusu yanlış ( 1 sene hiç çalışmayınca unuttum çalışan adam rahat yapardı ). rahat 18 19 yapılırdı bence. tarih bence kazıktı mudanyalı soru hariç emin yaptığım yok nerdeyse. coğrafya kolay felsefe orta din kolay orta (mezhep sorusu bi tık arada bıraktı ) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 17 Haziran 2023; 14:32:47 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler