Şimdi Ara

Mat 2 yapamadan Lys hazırlanmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sene başında TM olarak sınava hazırlanmaya basladım. fakat sayısallarda felaket oldugum için sözel alanına geciş yaptım. Ygs için sözelden hazırlandım. Şimdi LYS yaklaştıkca hedefim TM alanında oldugu için dün itibariyle tekrar eşit ağırlıga geçtim. Matematik 2 de sıfır oldugum için sadece edebiyat ve cografya yapacagım sınavda. Hedefim burssuz olarak psikoloji okumak oldugu için mat önemsiz durumda şuan. Sizce Burssuz psikoloji kazanabilirmiyim edebiyat ve cografya yaparak ? Yıllardır hayalimdi psikoloji okumak ondan tekrar tmye geciş yaptım. ama bir kaç kişi hata yaptıgımı soyluyorlar mat 2 yapmadan kazanamazsın falan dediler sizce hatamı yaptım bana ne önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 10 Nisan 2014; 17:27:14 >

• kazanırsın
  • Zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @dlxattack

Hocam tesekkürler.

@Dark is the Sunlight

Burssuz kazanmam bilemi zor hocam ?
  • Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    Hocam psikoloji baya revaçta bir.bölüm mat yapmadan girilse herkes girerdi heralde. Yinede bilen biri cevaplarsa daha iyi olur.

• Dostum mat1'in nasıl ?
  • 50 edeb 22-23 de coğ yap mat-geo da 5 er net gelse kazanırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Zaman LYS-2 Netleriniz
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aaa şuna bak psikoloji istiyor matsız Allah'ın sözeliiii zaten sayısallardan çilemiz var bari sözeller kendi kulvarında takılsın!! :)

Şaka bi yana kardeş 5-10 illa yaparsın mat 2 ve kazanırsın relax;)

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Hocam matematıgın hepsinde kotuyum,sınavda mat1 dende soru geliyor bılıyorum yapabildiğimi yapmak ıcın ugrasıcam.matematik yapmadan hesapladıgım netlerde ham puan 220 geliyor. Okul puanımda cok yuksek gelicegi için tahmini 260 civarı falan oluyor. Girne Amerikan Işık maltepeye falan yetiyo sizce olurmu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Hocam matematıgın hepsinde kotuyum,sınavda mat1 dende soru geliyor bılıyorum yapabildiğimi yapmak ıcın ugrasıcam.matematik yapmadan hesapladıgım netlerde ham puan 220 geliyor. Okul puanımda cok yuksek gelicegi için tahmini 260 civarı falan oluyor. Girne Amerikan Işık maltepeye falan yetiyo sizce olurmu ?

olur olmasına da 2 ay hiç de az bir süre değil. İsterseniz mat 1 fem simetri alın ( 3 kitap ) 800 sayfa. günde 30 sayfa ilerlerseniz 1 ay sürmez. üstüne logaritma çarpım toplam gibi kek konuları bile öğrenirsiniz
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Hocam hem içimi rahatlıttıgınız için,hemde tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum. Şuan kitapları sipariş verdim bile inşallah yetişir elimden geleni yapacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Hocam hem içimi rahatlıttıgınız için,hemde tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum. Şuan kitapları sipariş verdim bile inşallah yetişir elimden geleni yapacagım

Kolay gelsin, en az 15 net yapabileceğinizi düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.