Şimdi Ara

MAT 2 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 ay düzenli mat2 çalışılarak iyi bir seviyeye gelinebilir mi ? 12.sınıf konularında türev almaya kadar çok az temel bilgim var sadece , ygsde 32 matematik sorusunda 25 civarı net yapıyorum şu sıralar. Ve 10, 11.sınıf konularında konular hakkında az da olsa bilgim var. Sizce 5 aylık süreçte +35 e ulaşırmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi how you doin -- 22 Kasım 2015; 17:43:19 >

• tabi ulaşırsın yeter ki çalış 45-50 net bile olur
  • 55 60 bile yaparsın yavv

5 ay çalışmayla 30 u bile geçemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondBend -- 22 Kasım 2015; 17:43:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyondBend

55 60 bile yaparsın yavv

neden geçilemesin ki 5 aylık bir çalışma süresinde düzenli ve ortalama üstü çalışılarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep695275

quote:

Orijinalden alıntı: BeyondBend

55 60 bile yaparsın yavv

neden geçilemesin ki 5 aylık bir çalışma süresinde düzenli ve ortalama üstü çalışılarak

• hayır niye eksiliyorsunuz onu anlamadım , bir şey sordum ona cevap vermek yerine gülücük atıyorsunuz ve eksiliyorsunuz normal bir soru sordum ?
  • Ne saçma soru la bi derse 5 ay düzenli çalışıp yapabilirmiyim diyeceksin bro bence sende baya özgüven eksikliği var,kusura bakmazsan özel bir sorum olacak kız arkadaşın oldu mu hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanlakop

Ne saçma soru la bi derse 5 ay düzenli çalışıp yapabilirmiyim diyeceksin bro bence sende baya özgüven eksikliği var,kusura bakmazsan özel bir sorum olacak kız arkadaşın oldu mu hiç

1 yıldan fazla süredir ilişkim var , bununla ne alakası var anlamadım
  • konuyu amacından saptırmayalım . upp
  • Hocam zaten 20-25 soru ötf, limit, türev, integral den geliyor. Bunları mecburen son 5 ay çalışacaksın. Kalan konular da zor değil zaten.10-11 den birikim varsa trigonometri, logaritma, dizi, karmaşık falan da diğer büyük çoğunluğu oluşturuyor . Kısaca 5 ayda 35 değil 45 yapmamak için bir nedenin yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 22 Kasım 2015; 18:22:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Hocam zaten 20-25 soru ötf, limit, türev, integral den geliyor. Bunları mecburen son 5 ay çalışacaksın. Kalan konular da zor değil zaten.10-11 den birikim varsa trigonometri, logaritma, dizi, karmaşık falan da diğer büyük çoğunluğu oluşturuyor . Kısaca 5 ayda 35 değil 45 yapmamak için bir nedenin yok

çalışalımda inşallah olur hocam sağolun.
  • quote:

quote:

Ne saçma soru la bi derse 5 ay düzenli çalışıp yapabilirmiyim diyeceksin bro bence sende baya özgüven eksikliği var,kusura bakmazsan özel bir sorum olacak kız arkadaşın oldu mu hiç

Özgüven kardeşim özgüven

• geçen sene eşşek gibi çalışmıştım 36 net yaptım. bu sene at gibi çalışıyorum bakalım ne olacak? bu da sana gelsin: "olmaz olmaz deme hiç, olmaz olmaz sewqilim. zaman neler gösterir, belli olmaz sewqilim."

• quote:

quote:

quote:

Özgüven kardeşim özgüven

Yapabileceğime inanıyorum zaten sadece tecrübeli arkadaşlarında görüşlerini almak istedim sakıncası yoksa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.